Ljubimca

26.4.2017

Današnja Tarot karta vas lahko veliko nauči, če ji prisluhnete. Karta Ljubimcev predstavlja pomladno zaljubljenost, strast, ki poganja svet. Danes izrazite čustva osebi, ki vam je tako všeč, da vam ponoči njena ali njegova podoba ne da spati.

Interpretacija

V središču karte je Sonce, pred njim pa figura s krili, ki širi roke (Amor). Ljubimca sta pred nami gola, kar kaže na njuno iskrenost in neobremenjenost. Nad njima bdi angel Ljubezni, ki skrbi, da med njima žari močna privlačnost. V ozadju je med njima gora, ki ju simbolično ločuje. Karta Ljubimca kaže ljubezen, ki je še brez oprijemljivih želja ali sle. Slutimo, da se bo med njima nekaj zgodilo, da bosta po noči strasti postala par ali pa bosta odkrila, da nimata skupne prihodnosti.

Pomen

Na osebni ravni je ta karta simbol privlačnosti. Vsi iščemo ljubezen in lepoto v odnosih. Želimo najti tisto osebo, s katero bomo lahko stopili na skupno pot, karta Ljubimcev pa predstavlja iskanje v najbolj naravni obliki - ko se prepustimo našim čustvom do določene osebe brez ega in pomislekov. Karta nas vodi k temu, da premostimo prepreke na poti do ljubezni, pa naj bodo na čustveni ravni ali pa zunanji vplivi.Ljubezenska veza lahko tudi razpade zaradi ovir, ki so nepremostljive ali pa v tem trenutku še nimamo rešitev zanje. Lahko pomeni tudi možnost novih sodelovanj ali združitev nasprotij v poslu, na primer uspehi, ki so posledica uspešno dogovorjenega posla.

Vedeževalka Danaja

Pokliči zdaj: 090 - 4474

Od 1,99 €/min