Hudič

27.7.2017

Današnja Tarot karta predstavlja Hudiča. Razne vrste odvisnosti omejujejo rast naše osebnosti. Postajamo sužnji slabih navad in privlačimo v svoja življenja ljudi in okoliščine, ki nam škodujejo. Pri tem se ne počutimo dobro.

Interpretacija

Karta Hudiča predstavlja temno stran Maga, temnega čarovnika. Predstavlja odvisnost od materialnega. Kaže na pretiravanje in hlastanje za zemeljskimi (materialnimi užitki), ki lahko vodijo v različne oblike odvisnosti ali obsesije. Na karti je upodobljen par demonov (moški in ženski), ki sta priklenjena na hudičev oltar. Hudič čepi na prestolu. Eno roko ima dvignjeno, v drugi roki pa drži plamenico obrnjeno k tlem. Hudič zgleda kot satir, mešanica človeških in živalskih lastnosti. Na glavi ima rogove in narobe obrnjen pentagram.

Pomen

Karta kaže, da se počutite nemočni. Lahko vas kontrolirajo drugi. Obsesija z materialnim. Ljubosumje, posesivnost in možna je tudi zloraba. Karta nas svari, da se bodo stvari močno zakomplicirale. Danes ne podpisujte pogodb. Ne zapletajte se po nepotrebnem v spore in izogibajte se negativnim prijateljstvom.

Vedeževalka Danaja

Pokliči zdaj: 090 - 4474

Od 1,99 €/min