Vitez Novcev

21.2.2017

Karta Vitez Novcev nas opozarja, da moramo dokončati začete projekte in vztrajati pri ciljih, ki smo si jih zastavili. Če bomo odnehali, ne bomo dočakali nagrade za vloženi trud. Vztrajati moramo pri častnem delu.

Interpretacija

Vitez, ki prihaja po poti, v iztegnjeni roki prinaša novec. Konj, ki ga jezdi, je močan delovni konj. S svojo pridobljeno močjo upravlja s fizičnimi rečmi, ki pa lahko služijo kot duhovna orodja, saj se vitez zavzema za reševanje vsakodnevnih situacij na duhovne načine. Delo, finance, okolje in telesno zdravje so orodja, ki pripomorejo k duhovnemu razvoju. Sposoben je v fizičnem svetu živeti duhovno življenje.

Pomen

Današnja karta kaže, da ste v fazi dokončevanj pomembnih projektov. Čedalje bolj boste zanesljivi in osredotočeni na podrobnosti. Zato se lahko lotite tudi zahtevnejših nalog. Pazite le, da ne pregorite. Danes boste srečali nekoga, ki bo pripravljen deliti z vami nasvete o bolj zdravem načinu življenja. Lahko pa se zgodi, da boste vi tisti, ki boste drugim prinašali zdravje in jim odkrivali skrivnosti samozdravljenja.

Vedeževalka Danaja

Pokliči zdaj: 090 - 4474

Od 1,99 €/min