Tako lep, da so ga izgnali iz države!

Kar težko je verjeti, a neki umetnik je moral zapustiti Savdsko Arabijo, ker naj bi bil preveč čeden. Tamkajšnja verska policija se je bala, da bi lahko "zmešal glave" njihovim ženskam.

Omar Borkan Al Gala - 2

Tako je lep, da so se Savdijci ustrašili za svoje ženske. (Foto: YouTube)

Poet, igralec in fotograf Omar Borkan Al Gala iz Združenih arabskih emiratov se je udeležil nekega festivala, ki je potekal v Rijadu, a ga je moral skupaj s še dvema moškima kmalu zapustiti. Tako so se po prijavi verske policije odločili v posebni državni komisiji, ki skrbi za vrednote in se bojuje proti nemorali. Za to potezo so se odločili iz preventivnih razlogov, saj bi lahko moški ’’zmešali glave’’ ženskam, s katerimi niso povezani.

Al Gala, katerega stran na Facebooku je všeč 175.000 ljudem, ima na omenjenem družbenem omrežju polno fotografij, pri katerih stavi na svoj zasanjan pogled, prav tako pa ima napisanih kar nekaj lepih misli. ’’Lepota ženske mora prihajati iz njenih oči, kajti to so stopnice do njenega srca, tam pa ima mesto ljubezen,’’ je zapis, ki je morda nagnal strah v kosti ne tako romantičnim Savdijcem.

Če menite, da je Al Gala res tako lep, si ga lahko v vsej njegovi veličini ogledate v kar dobrih šest minut dolgem videoposnetku.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 88
LoveeBelievee 29.04.2013 20:06:05
lep? haha
Več komentarjev