Nekaj ur po ropih osumljenec že za zapahi

39-letnik, ki naj bi v dobre pol ure oropal banko na Jesenicah in pošto v Lescah, ni več na begu. Policija ga je prijela po klicu občana. Vsem, ki so ji z informacijami pomagali do njegove aretacije, se zahvaljuje.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

39-letnik, ki ga sumijo, da je oropal banko na Jesenicah in pošto v Lescah, je že v rokah policije. Prijeli so ga ob 17.45 na Jesenicah, uporabiti so morali tudi prisilna sredstva. Na sled so mu prišli po klicu občana, je sporočil predstavnik PU Kranj Bojan Kos.

Policisti ga bodo še zaslišali, po zbranih obvestilih pa ga bodo s kazensko ovadbo privedli k preiskovalni sodnici.

Banka na Jesenicah že drugič v manj kot tednu dni tarča roparja

Rop banke

Gorenjska banka na Jesenicah je bila v šestih dneh že drugič tarča roparjev. (Foto: POP TV)

Kranjske policiste so okoli 12.10 obvestili o oboroženem ropu banke na Cesti Cirila Tavčarja na Jesenicah. Osumljenec je od uslužbencev zahteval denar in ga tudi dobil.

V manj kot tednu dni je bil to že drugi rop iste banke. Prvič je neznanec z orožjem v roki od zaposlenih zahteval denar, ko ga je dobil, pa je kraj zapustil peš. Med ropom k sreči nihče ni bil poškodovan.

Rop tudi v Lescah

Pošta v Lescah

Oropana pošta v Lescah (Foto: Kanal A)

Le dobre pol ure prej pa je bila kranjska policija obveščena, da je bila v Lescah tarča roparja pošta. Natančneje, neki moški je vstopil v pošto in od zaposlenih z grožnjo zahteval denar, potem pa pobegnil.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 103
 
anzi_mahackala 06.06.2013 23:40:15
A JJ in ostala kompanija pa kr ne ze 10 let...
Več komentarjev