Košarka

Tudi Sarma podpira EuroBasket 2013

Ljubljana, 15. 10. 2012 19.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kapetan slovenske nogometne reprezentance Samir Handanović se je znašel na seznamu podpornikov evropskega košarkarskega prvenstva, ki ga bo prihodnje leto gostila Slovenija.

Dvanajst znanih in priznanih obrazov slovenske glasbene, igralske in športne scene je izreklo podporo največjemu dogodku na slovenskih tleh - EuroBasketu 2013, ki bo prihodnje leto potekal v Celju, Kopru, Ljubljani in na Jesenicah. Med njimi je tudi vratar in kapetan slovenske nogometne reprezentance Samir Handanović. "To je največji dogodek za Slovenijo in prav je, da ga tudi mi podpremo, saj lahko prinese veliko entuziazma. V našo državo bo prišlo ogromno tujcev, zato je to velika promocija države. Upam, da bodo vsi imeli kaj od prvenstva in da bo tudi naša reprezentanca dosegla lep uspeh," je ob nedeljski podporni akciji povedal eden najboljših nogometnih vratarjev na svetu Samir Handanović.

Samir Handanović
Samir Handanović FOTO: Damjan Žibert

Poleg Handanovića so svojo podporo košarkarskemu prvenstvu izrazili tudi Brigita Bukovec, Boris Cavazza, Zlatko Čordić, Bojan Emeršič, Jure Košir, Magnifico, Murat&Jose, Neisha, Zoran Predin in Jernej Šugman. Pod vodstvom režiserja in nekdanjega košarkarja Gorana Vojnovića zdaj nastaja poseben videoposnetek z omenjenimi akterji, ki bo prvič na ogled na žrebu skupin EuroBasketa 2013 18. novembra v Postojnski jami.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

xxman.y
15. 10. 2012 23.29
-8
Kok mamo mi dnarja... :) Še plača nej pol pametnjakovič.