Tudi ženske pogosto razmišljajo o seksu

Pogosto slišimo, da moški ves čas mislijo samo na seks, medtem ko so ženske sramežljive in razmišljajo le o svojih vsakodnevnih obveznostih. Pa ni tako, tudi ženske fantazirajo o seksu in to precej pogosto.

Ali ženske sanjajo o seksu? Seveda. O čem razmišljajo med dolgočasnimi poslovnimi sestanki ? O nakupih, o novih salonarjih, ki so jih videle v izložbi, o druženju ob kavi ter seveda tudi o seksu.

spolne fantazije

Spolne fantazije le redko razkrivamo drugim. (Foto: Thinkstock)

Kaj pa, če je ženska v zvezi? Ali sanjari o seksu s svojim dragim? Da in to zelo pogosto. Seveda se v njihovih fantazijah pojavijo tudi drugi moški, toda najbolj pogosto so v mislih s svojim partnerjem. Dame dajo včasih svoji domišljiji prosto pot in razmišljajo o seksu z nekom, ki jih podzavestno močno privlači. Strokovnjaki zatrjujejo, da si v resnici tega moškega sploh ne želijo, le močno so radovedne in razmišljajo, kako bi bilo z njim v postelji.

par v bazenu

Seksualne fantazije so naravni afrodiziak. (Foto: Thinkstock)

In kaj se zgodi potem? Kako to, da nihče v družbi ne opazi njenih sanjarjenj? Ženske poskrbijo, da tega med poslovnim sestankom nihče ne opazi, vsekakor pa se o svojih spolnih fantazijah ne pogovarjajo s svojimi kolegi v pisarni. Svoje misli obdržijo zase, delujejo zbrano in umirjeno, tako da nihče ne izve, kaj se jim plete po glavi.

Kaj pa ob zaključku dneva? Ženskam, ki pridejo domov z dela, ni lahko, saj jih čaka veliko obveznosti. Zvečer so preveč utrujene, da bi počele vse tisto, o čemer so podnevi sanjarile. Podobno je z moškimi, ki so prav tako po napornem dnevu preutrujeni za spolne igrice. Strokovnjaki pravijo, da bi si morali za svoje želje in potrebe po spolnosti vzeti čas že podnevi, takoj po kakšnem utrujajočem sestanku, ko smo domišljiji pustili prosto pot.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 36
 
ančka30 20.12.2013 14:54:03
Sex je eno njalepše delo na tem planetu in ga imam rada,tako da ....
Več komentarjev