'Včasih so mi govorili, da imam velike prsi, danes pa, da imam veliko rit'

La Toya Lopez je, namesto da bi izgubila vsaj polovico od začrtanih šestih kilogramov, kolikor se jih je želela znebiti do decembra, toliko celo pridobila. Kot pravi, jo – odkar je debela – babi, kolegice in njen bivši sploh ne sprašujejo več, kako je, ampak – ali bo kaj jedla.

La Toya - 8

Pornesa je zelo navdušena nad novo tetovažo, ki krasi njeno desno roko. (Foto: osebni arhiv)

Pornesa La Toya Lopez se je že dodobra ustalila v prestolnici, kjer se zelo dobro počuti. Ima tudi odlične delodajalce, ki jih izpolnijo vsako željo. Tako je dobila zastonj tetovažo, kemični piling in lasne podaljške.

"Tetovator Robert Turko je vsem pornesam, ki delamo v agenciji HCC, ponudil zastonj tetovaže. Seveda sem bila takoj za. Odpeljali so me v Kočevje, kjer sem si izbrala ekstra tetovažo, ki zdaj krasi mojo desno roko. Želela sem si, da bi prekrila mojo obstoječo tetovažo, ker pa tega z želenimi rožicami in metuljčki niti ni bilo mogoče doseči niti mi ne bi pristajalo, sem se raje odločila za povsem novo tetovažo. Robert mi je dal slike, da sem si izbrala motiv, nato pa mi ga je po njej narisal na roki. Je zelo eleganten. Začne se na zapestju in se vije 10–15 centimetrov navzgor. Opisala bi jo kot liste rože. To pravi tudi moja babi, ki ji je tetovaža zelo všeč. Pohvalili pa so jo tudi moje kolegice in moj bivši fant," nam je zaupala La Toya in dodala, da sam postopek ni bil čisto nič boleč. Pornesa pa ima v načrtu še eno tetovažo. "Želim si dati tetovirati obrvi. Ne da se mi vedno ličiti, sem že stara. Želim si, da bi se zbudila in bi bila videti dobro. Če si porn star, si to lahko privoščiš, spada k poklicu," nam je dejala La Toya, ki jo decembra čaka tudi nastop na sejmu erotike v Celju.

La Toya - 1

La Toya s tetovatorjem Robertom Turkom. (Foto: osebni arhiv)

Pornesa si je pred kratkim privoščila tudi kemični piling. Z rezultati je zelo zadovoljna, saj pravi, da je videti od 3 do 4 leta mlajša. "Zdaj grem podnevi ven tudi brez ličil. Namažem si zgolj lip gloss. Koža mora tudi počivati, pa še bolje se počutim brez ličil," nam je razkrila La Toya. Po novem ima tudi izredno dolge lase, ki ji segajo vse do konca hrbta. "Bila sem pri frizerki in sem ji potožila, da si nisem všeč. Naslednjič so mi zastonj dali lasne podaljške," je za naš portal povedala La Toya.

La Toya - 2

La Toya ima po novem tudi izredno dolge lasje, ki ji segajo vse do konca hrbta. (Foto: osebni arhiv)

Edino, kar ji ni uspelo, je shujšati, to pa zato, ker jo vsi sprašujejo samo to, kaj bi jedla. Namesto da bi izgubila vsaj polovico od začrtanih šestih kilogramov, kolikor se jih je želela znebiti do decembra, ko naj bi objavili njen najnovejši film Gremo mi po svojo, jih je toliko celo pridobila. 

"Odkar sem v Ljubljani, mi dajejo ful za jesti. Sploh si več ne upam ven. Ko se zbudim in rečem, da sem lačna, me takoj peljejo v najboljše restavracije z izvrstno hrano. Nobeni punci se namreč ne da kuhati. Cel dan samo spimo. Jaz pa ne morem hrane pustiti na krožniku, še posebno če je ta tako zelo dobra. Sem se tehtala doma in sem ugotovila, da sem se zredila za šest kilogramov. V Hard Core Clubu, kjer delam, so mi včasih rekli, da imam velike prsi, zdaj pa mi pravijo, da imam veliko rit. Odkar sem debela, me babi, kolegice in moj bivši sploh ne sprašujejo več, kako sem, ampak – ali boš kaj jedla," nam je v smehu dejala pornesa, ki pa se zaradi dodatnih kilogramov ne obremenjuje preveč. "Zdaj so velike zadnjice v modi, vse latino ženske jih imajo. Včasih so se moški ozirali za prsmi, zdaj pa se za zadnjico," opaža La Toya.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 95
 
Mariposa_1 12.11.2012 01:26:24
Joj joj ta pojava še živi :/
Več komentarjev