VIDEO: Adijo uspeh? Zaradi pretečenega vizuma so ga deportirali v Pakistan!

Mohamed Shahid Nazir oz. človek, ki je zaslužen za hit One Pound Fish, očitno nima sreče, saj mu je kljub uspehu njegove pesmi potekel vizum, zato se je moral, hotel ali ne, vrniti v Pakistan.

One Pound Fish Man (Muhammad Shahid Nazir)

Mohamed Shahid Nazir oz. One Pound Fish Man se je moral vrniti v Pakistan, ker mu je potekla britanski delovni vizum. (Foto: YouTube)

Britanski časnik The Mirror je poročal, da se mora Mohamed Shahid Nazir oz. "One Pound Fish Man" nemudoma vrniti v rodni Pakistan, ker naj bi mu potekel delovni vizum v Veliki Britaniji.

Pesem One Pound Fish je namreč pred novim letom zasedla 29. mesto na britanskih lestvicah, Nazir pa se je moral vrniti v rodni Lahore, da se potem spet lahko (potencialno) vrne nazaj na Otok.

To je pred novim letom tudi storil, saj je potem preživel novo leto s svojo družino, v Veliko Britanijo pa naj bi se vrnil v naslednjih tednih.

Njegova posebnost, preden je posnel pesem, je bila, da je na tržnici Queens v parku Upton v Londonu na svojevrsten način prodajal ribe po en funt. In točno taka je tudi njegova pesem, ki je podložena s podobno poskočnim ritmom kot sloviti Gangnam Style.

Nazir je bil sicer v letu 2012 tudi na avdiciji za X Factor, v posnetkih pa si ga oglejte v akciji na tržnici in v uradnem videospotu!


 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 6
 
drdizel 05.01.2013 12:40:58
OMG!
 
tilenarhar 04.01.2013 20:08:58
men je dobr , sploh ne poje napačno
RED_line 03.01.2013 22:04:16
uspel gor ali dol, komad je de bil toliko kot so njegovi poslušalci. gangnam je isto*za poneumljat že tako neumne ljudi
Evil_Labia 03.01.2013 19:10:17
Ta tip je zagotovo v dosedanjem življenju pošteno "kri pluval"... Mu iz srca privoščim, da se je potegnil iz množice tisočih pridnih, trpečih prodajalcev na tržnicah.
Neža Velikonja 03.01.2013 14:12:54
Itak lahko vizum podaljšaš
Jao so neumni
Ranunculus 02.01.2013 19:21:49
Mohamed Shahid Nazir oz. človek, ki je zaslužen za hit One Pound Fish, očitno nima sreče, saj mu je kljub uspehu njegove pesmi potekel vizum...

Zakaj mora imeti clovek sreco, da mu vizum ne potece? A ce bi imel sreco, bi se cas ustavil, al kaj?
Več komentarjev