VIDEO: Goran Dragić: Boljše sezone si ne morem predstavljati

Letošnja sezona v ligi NBA je za Gorana Dragića naravnost sanjska. Slovenski košarkarski reprezentant se je utrdil na mestu prvega organizatorja igre pri Phoenix Suns, ob tem pa je s 40 točkami proti New Orleansu popravil osebni rekord v najmočnejši košarkarski ligi na svetu.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Goran Dragić v tej sezoni naravnost blesti. 27-letni Ljubljančan je prvi mož moštva Phoenix Suns, ki je na dobri poti, da si zagotovi nastop v končnici. Dragić uživa veliko zaupanje trenerja Jeffa Hornaceka, saj na parketu povprečno preživi kar 35 minut na tekmo. Slovenski reprezentant visoko minutažo s pridom izkorišča. Povprečno dosega kar 20 točk in temu doda še šest asistenc. Odlične igre je Dragić kronal na tekmi proti New Orleans Pelicans, na kateri je dosegel kar 40 točk in s tem postavil osebni ter slovenski rekord v ligi NBA.

"Na nekaterih tekmah se enostavno počutiš fenomenalno, zadeneš vse mete in tudi zadnja tekma je bila takšna. Sicer pa je recept preprost: doma se dobro razumem z Majo (ženo, op. a.), dobila sva sina in zasebno življenje je enkratno. Tudi klubsko življenje je enkratno in enostavno si ne morem predstavljati boljše sezone," je v pogovoru z našo novinarko Nado Pavšin zaupal Dragić. Obširnejši prispevek si oglejte v športnem delu osrednje informativne oddaje 24UR!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 34
rko 05.03.2014 21:20:54
< Vujačič
Skrivnost_85 21.03.2014 16:02:23
makarone jej
Več komentarjev