VIDEO: Hrvaški Tom Jones znova zadel žebljico na glavico

Jasmin Stavros je posnel novo pesem z naslovom Opala, ki je že takoj po izdaji doživela veliko zanimanje pri občinstvu. Staki zadnje mesece veliko nastopa, konec decembra pa si bo vzel nekaj prostih dni, da se posveti svoji veliki ljubezni, smučanju.

Jasmin Stavros, kralj zabav, niza hit za hitom. Po hitih Ima nas još (Pijane budale), Opet mlad in Ona me ostavlja, izdaja že novo pesem z naslovom Opala. Pesem je delo producentskega dvojca, ki je zaslužen za hite Severine, Nede Ukraden, Ivana Zaka, Hari Mata Harija ... "Poseben izziv in čast mi je bilo sodelovati z Jasminom Stavrosom. Izjemno rad delam z glasbeniki, ki imajo razpoznaven glas, in Stavros glas je zares unikaten. Za moje pojme je on hrvaški Tom Jones," je povedal Dušan Babič.

Jasmin Stavros - 2

Za vizualno podobo pesmi Opala je poskrbel Andro Rančić. (Foto: scardona/agencija ekskluzivno)

Pesem Opala je netipična za Stakijevo dozdajšnje delo, že takoj po izdaji pa je doživela veliko zanimanje pri občinstvu. Stavros zadnje mesece veliko nastopa, konec decembra pa si bo vzel nekaj prostih dni, da se posveti svoji veliki ljubezni, smučanju. Svojega učitelja smučanja Sandija Murovca - Murija, s katerim sta posnela tri skupne pesmi, je povabil tudi na njegov bližajoči se koncert v Sloveniji, kjer bo Staki nastopil skupaj s kolegom Draženom Zečićem.

Jasmin Stavros in Dražen Zečić razveselili slovenske oboževalce - 3

Jasmin in Dražen bosta v kratkem znova nastopila pri nas. Na odru se jim bo pridružil tudi Sandi Murovec - Muri. (Foto: Tomaž Pirman)

Na koncertu bo Jasmin Stavros predstavil tudi novo pesem Opala, za katero je že posnel videospot, ki ga je režiral Andro Rančić. "Snemanje spota Opala je že tretje sodelovanje s Stavrosom. Kot vedno je pokazal veliko dozo profesionalizma, snemanje pa je tudi tokrat teklo izjemno hitro in v pozitivni atmosferi. Rezultat je zelo živahen in veder videospot, poleg tega pa je bila razigrana tudi celotna ekipa, ki je ves dan prepevala pesem. Moram priznati, da je Jasmin s pesmijo spet zadel žebljico na glavico," je povedal režiser Rančić.

Jasmin Stavros - 1

Pesem Opala je netipična za Stakijevo dozdajšnje delo, že takoj po izdaji pa je doživela veliko zanimanje pri občinstvu. (Foto: scardona/agencija ekskluzivno)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 11
lordslayer 07.12.2012 08:21:15
Hrvaški Tom Jones ... ha ha ha, sej niste resni...
Več komentarjev