VIDEO: Metallica napoveduje 3D film!

Metalska velesila Metallica bo jeseni v kinodvoranah predstavila svoj 3D film Through the Never, ki bo delno igrani film, delno pa koncertni. Zadeva bo zunaj konec septembra, ravnokar pa so predstavili napovednik. Oglejte si ga!

Metallica

Metallico bomo jeseni lahko gledali in poslušali tudi v 3D filmu. (Foto: Reuters)

Film zasedbe Metallica Through the Never, ki ga je režiral Nimrod Antel, bodo premierno predstavili 27. septembra v Imaxovih 3D kinih po svetu, v navadnih kinih pa teden kasneje. V filmu bodo igrani kadri ter koncertni posnetki skupine, ki igra v živo na odru.

Metallica je nazadnje konec lanskega leta izdala živi DVD Quebec Magnetic, za katerega so oboževalci glasovali, katere pesmi želijo imeti na njem. Skupina naj bi zdaj delala na nasledniku albuma Death Magnetic (menda spet) s producentom Rickom Rubinom, čeprav je bobnar Lars Ulrich poudaril, da bo "pravi čudež", če bo zadeva nared že v letošnjem letu.

Vsekakor pa bo letos na ogled njihov 3D film. Oglejte si napovednik!

Kdor pa bi rad videl nekdanjega basista Metallice v akciji, se bo moral 21. junija letos zapeljati do Gradca, kjer bo na festivalu Seerock nastopila zasedba Newsted, ki jo seveda vodi izvrstni Jason Newsted.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 11
screemer 01.07.2013 21:31:19
upam da pride tudi pri nam v kino!!!
Več komentarjev