VIDEO: Neisha na planiški skakalnici

Glasbenica Neisha in naša skakalna reprezentanca sta zamenjali vlogi. Neisha se je tako podala na skakalnico, orli pa v studio. Kaj mislite, koga je bilo bolj strah?

Neisha je združila moči s slovensko skakalno reprezentanco in tako poskrbela, da so naši orli dobili tudi glasbena krila. Na sveže (z njihovimi vokali) je namreč obdelala svojo pesem Krila, ki se kot zadnja nahaja na njenem zadnjem albumu, in tako podprla Planico 2013.

Neisha in naša skakalna reprezentanca

Neisha s člani naše skakalne reprezentance v studiu (Foto: Clementino)

"Pesem po novem vsebuje veliko navijaškega in timskega duha. Od ideje o sodelovanju smo takoj prešli v akcijo. Za sta bili tako moška kot ženska reprezentanca. Nedavno smo se zaprli v studio in na že obstoječo pesem posneli navijaške spremljevalne vokale," nam je dejala glasbenica.

Neisha

Glasbenica se je na teritoriju skakalcev prav dobro znašla. (Foto: YouTube)

Zdaj so za skladbo posneli tudi videospot. Ideja je bila v osnovi taka, da se Neisha znajde na njihovem teritoriju (planiški skakalnici), oni pa na njenem (snemanje v studiu). Med posnetke so seveda vključili tudi nekaj triumfalnih trenutkov oz. pristankov iz arhivskega materiala ter posnetke s procesa nastanka pesmi.

Videospot je v celoti delo mladega režiserja Klemna Udovča - Clementina.

Neisha

Neisha na vrhu skakalnice (Foto: YouTube)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
 
killerzax1 26.12.2012 15:47:09
a je nehala smučat neisha? zdej že skače ! hahaha šmrk, šmrk
Več komentarjev