VIDEO: Olly Murs vse uspešnejši

Ljubljenec britanskega občinstva Olly Murs, ki bo med drugim nastopil na turneji Robbieja Williamsa, se lahko pohvali z uspešnim albumom Right Place Right Time, na katerem je tudi njegov singel Army of Two.

Robbie Williams in Olly Murs

Olly se bo Robbieju Williamsu pridružil na turneji. (Foto: Reuters)

Olly Murs

28-letni pevec je vse bolj priljubljen. (Foto: Menart Records)

Olly Murs je že tretji studijski album izdal 23. novembra lani. Med drugim se lahko pohvali z odlično prodajo, saj je bil njegov aktualni album prodan v kar milijon izvodih.

Robbie pa bo poleti na stadionski turneji Take The Crown, v okviru katere bo 13. avgusta obiskal naše južne sosede, saj bo nastopil na zagrebškem stadionu Maksimir, pred njim pa bo občinstvo ogreval prav Olly Murs.

28-letni pevec, ki se ga nekateri spominjate kot tekmovalca 6. sezone britanskega pevskega šova X Factor, v katerem je na koncu pristal na nehvaležnem drugem mestu, je bil nominiran kar v dveh kategorijah za nagrado Brit Awards, in sicer najboljši moški izvajalec in najboljša pesem Troublemaker, pri kateri je sodeloval tudi raper Flo Rida.

V letošnjem letu je bil izbran za ambasadorja nogometne zveze v Veliki Britaniji, za kar se počuti izredno počaščenega, saj je velik oboževalec športa na zeleni ravnici. Uspeh za uspehom 28-letnemu Ollyju ne pusti spati, saj se bo kmalu podal na koncertno turnejo skupaj z Robbiejem Williamsom.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
OlimpijaReich 28.02.2013 15:24:45
sej nepravm da ni uspešn in dobr, sam video je na youtubu že 14dni pa ma 990,000 ogledov,kar pa za tazga zvezdnika ni velik.
Več komentarjev