VIDEO: Thurman: Zavcu bom zaželel lahko noč

Dejan Zavec se bo za naslov medcelinskega prvaka v velterski kategoriji po verziji WBO pomeril z Američanom Keithom Thurmanom, ki v svoji karieri še ni okusil poraza. Ptujčan je prepričan, da bo unovčil bogate izkušnje in ring zapustil kot zmagovalec. Dvoboj v noči na nedeljo lahko EKSKLUZIVNO spremljate na Kanalu A in VOYO.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

"Thurman je talentiran borec, vendar ga bom premagal na račun svojih izkušenj. Nihče me ne more zaustaviti. Pogrešam šampionski pas okoli svojega pasu,“ je zbranim ameriškim novinarjem po treningu dejal slovenski boksar Dejan Zavec, ki se je s šampionskim pasom po verziji IBF okitil leta 2009 in ga uspešno branil vse do obračuna z Američanom Andreom Bertom. Ptujčan se dobro zaveda, da mu dvoboj odpira številna vrata. Zmagovalec bo namreč dobil priložnost, da se udari s Timothyjem Bradleyjem za naslov svetovnega prvaka po verziji WBO. "Velikokrat sem se že pomeril z močnejšimi tekmeci in zmagal. Tudi tokrat bo tako. Thurman bo doživel svoj prvi poraz. Pripravljen sem vrhunsko, kot pa sem že dejal, bodo odločile izkušnje,“ je še dodal Mr. Sympatikus.

Dejan Zavec

Dejan Zavec bo skušal unovčiti svoje bogate izkušnje. (Foto: Damjan Žibert)

Tokrat mu bo nasproti stal mladi Američan Keith Thurman (19 zmag, 18 s KO, brez poraza), ki je profesionalec postal leta 2007. Thurman na svoji športni poti še ni okusil grenkobe poraza, dvoboj z Zavcem pa bo njegova sploh prva 12-rundna borba. "Želi spet postati prvak, vendar imam tudi sam enake želje. Res so izkušnje na njegovi strani, jaz pa imam talent,“ je samozavestno dejal Thurman in nadaljeval: "Zavec se je že mnogokrat 'tepel' 12 rund. Sam se bom prvič preizkusil v tako dolgem obračunu. To mi ne predstavlja problema, saj sem odlično pripravljen. Zavec je žilav in še ni doživel knockouta. Jaz pa nasprotnikom zelo rad zaželim lahko noč.“

Dvoboj Zavec – Thurman si boste lahko v v nedeljo od 3.30 dalje EKSKLUZIVNO ogledali na Kanalu A in VOYO.

Dejan Zavec napoved

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 47
ros4 08.03.2013 19:24:32
on pa tep sladke sanje :D
Več komentarjev