VIDEO: Ujeta med silvestrskim poljubom

Country pevka Taylor Swift in Harry Styles, pevec priljubljene skupine One Direction, sta v leto 2013 vstopila na najlepši možni način – s poljubom. Motila ju ni niti večtisočglava množica, ki ju je na najdaljšo noč v letu obkrožala v središču New Yorka.

Taylor Swift in Harry Styles - 5

Taylor Swift in Harry Styles (Foto: X17 Agency)

Med številno množico, ki se je na Time Squaru v New Yorku zbrala, da bučno proslavi vstop v novo leto s tradicionalnim spustom kristalne krogle, sta se pomešala tudi 23-letna popularna pevka Taylor Swift in njen 18-letni fant, pevec skupine One Direction, Harry Styles.

Taylor se je Harryju pridružila tik pred polnočjo, saj je pred tem s svojimi hiti na odru zabavala razgreto množico. S Harryjem sta tako skupaj odštevala še zadnje sekunde starega leta, nato pa s poljubom in prepoznavno pesmijo New York, New York v ozadju, vstopila v novega.

To leto bo za parček, ki je v zvezi že nekaj mesecev, zagotovo pestro. Medtem ko v zadnjem času ves čas tičita skupaj, se namreč v letu 2013 oba odpravljata na koncertno turnejo. Taylorjeva se bo nanjo podala marca, Harry pa se bo z drugimi člani skupine One Direction okoli sveta odpravil mesec prej. Tako se bosta morala resnično potruditi, da bosta ljubezen negovala tudi na daljavo.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
 
haraja 02.01.2013 13:30:01
oh yeah,kmal bo sex tape.
Več komentarjev