Voznik BMW-ja lažje poškodoval policistko

V Grosupljem se je 31-letnik z BMW-jem zaletel v cvetlična korita in pobegnil. Ko so ga ujeli možje v modrem, jih je napadel in lažje poškodoval policistko. Grozi mu zapor, plačal bo globo in ostal je brez vozniškega dovoljenja.

Aretacija

Razgretega voznika so pridržali (simbolična fotografija). (Foto: Thinkstock)

Policiste so včeraj nekaj minut po 20. uri obvestili, da je voznik v Grosupljem zaradi neprilagojene hitrosti izgubil nadzor nad BMW-jem in trčil v betonska cvetlična korita, nato pa odpeljal s kraja nesreče.

31-letnega voznika so ujeli nekaj minut pozneje v Grosupljem. Med postopkom je začel groziti policistom, ki jih je nato celo napadel. Kmalu so ga obvladali in ga vklenili v lisice. V napad se je vmešal tudi mladoletnik, ki je bil zraven.

Policistka je bila lažje poškodovana. 31-letnika so pridržali zaradi poskusa preprečitve uradnega dejanja in napada na policiste. Obenem je prehitro vozil, ni imel registriranega avta in ni hotel opraviti preizkusa alkoholiziranosti. Grozi mu zapor, zaradi prometnih prekrškov bo moral plačati globo, vzeli so mu tudi vozniško dovoljenje.

Pošlji fotografijo ali video

Polja označena z zvezdico so obvezna.

Opis fotografije ali videa:

Pripneš lahko do 10 datotek

S klikom na gumb "Pošlji" se strinjaš s splošnimi pogoji.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 59
Eastman 07.07.2013 09:31:04
YOKTE MB = je očitno prijatelj kriminalca in tudi pripadnik te etnične manjšine, ki na dolenjskem povzroča največ kriminala.
Več komentarjev