Oglasno sporočilo

Vrhunski horoskop 2014

Usoda, zapisana v zvezdah. Imate vprašanje o prihodnosti? Pokličite zdaj odlično vedeževanje 090 62/92. Kaj mi danes kažejo zvezde? Treba je tvegati! Jasnovidnost, prerokovanje.

Vedeževalec Blaž

Preberite horoskop za leto 2014. Ali bo naslednje leto lažje za vas? Ljubezen, zdravje, sreča in denar... Še danes preverite kaj se bo zgodilo in preprečite vaše težave takoj. Vzemite stvari v svoje roke in s pomočjo vedeževalca Blaža spremenite svojo vsako dnevnico in začnite graditi svojo sigurno prihodnost. še danes. Božji dar za jasnovidnost je velika obveznost kot tudi odgovornost. Ste kdaj pomislili, da je vaš problem nerešljiv? Ne veste zakaj vam gre vse narobe in vaše misli so negativne? Vedeževalec uspešno vedežuje na daljavo preko telefona. Polaganje ciganskih in Tarot kart, numerologija, astrologija in čiščenje negativne magije. Dokler boste imeli na sebi negativne blokade, ni napredka! Kdaj ima vedeževalec Blaž oddaje? Redno ga lahko spremljate na eni izmed slovenskih TV postaj vsako sredo in četrtek ob 21.30 uri. Od petka do torka ga lahko gledate na zelo popularni bosanski TV postaji, ki jo spremlja cela Evropa, Amerika , Turčija, Nova Zelandija in Avstralija.

Vedeževalec Blaž

Ni ljudstva na tem svetu, ki ne bi verjelo v vedeževanje in magijo. Veliko ljudi se ne zaveda, da so pod vplivom črne magije. Pogosto se zgodi, da se črna magija prenaša iz kolena na koleno. Kako prepoznate negativno magijo? Glavoboli, nervoza, izguba službe, ženske ne morejo roditi, alkohol... in s tem se začne tudi prava drama v družini. Jasnovidec Blaž uspešno rešuje ljubezenske težave z ljubezensko magijo, Ne dovolite da negativnost dolgo deluje na vas, ker vam lahko napravi pravi življenjski pekel. Pokličite sedaj vrhunsko vedeževanje 090 6292. Ne bo vam žal!!!

Vas mučijo vprašanja glede:
- poroke, družine, ljubezni, partnerstva, otrok, zvestobe v zvezi, zakona, …,
- kariere, denarja, službe, iger na srečo, srečnih številk, posla, dediščine, izida na sodišču, …,
- zdravja, zaščite, splošnega dobrega počutja?

Blaž ima za sabo odlične rezultate in reference. Šolal se je na Dunaju, Budimpešti in Beogradu. Govori pet jezikov in veliko potuje.

Kontakt vedeževalca Blaža:
Telefon: 090 62 92 - tukaj si lahko preberete cenik!
Spletna stran: www.vedezevalec.net
E-mail: vidovitiblaz@gmail.com
http://www.facebook.com/supervedezevanje (23.000 fanov iz celega sveta)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: