Svet

FOTO: Znani obrazi tečejo za dober namen. Pomagate lahko tudi vi!

Ljubljana, 14. 10. 2014 08.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V Novi Gorici je bilo za tekači že 70 kilometrov, čaka pa jih še prav toliko. Danes bodo tekači za dober namen premagali 140 kilometrov, pridružili pa so se jim tudi znani televizijski obrazi.

Že v četrto smo za dober namen na pot odšli tekači medijske hiše Pro Plus. Pod okriljem projekta Mali koraki za VELIK CILJ in pobudnika akcije Jana Golje bomo tudi letos zbirali sredstva za socialno ogrožene družine z otroki. S pomočjo Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste bomo poravnali stroške položnic.

Prva in zagotovo najbolj zahtevna etapa bo tekače vodila prek Tolmina, Nove Gorice, Sežane in prvi tekaški dan sklenila v Socerbu. Na 140 kilometrov dolgo pot se je del ekipe odpravil že v zgodnji jutranjih urah, oziroma že ob dveh zjutraj. Prva menjava je tekače pričakala v Novi Gorici, kjer so jih pozdravili tudi učenci osnovne šole Frana Erjavca.

Mali koraki 14. 10. 1. runda - 1
Mali koraki 14. 10. 1. runda - 1 FOTO: Kanal A

Med zagnane tekače in podpornike akcije spada tudi Žiga Gombač, komentator v šovu Gostilna išče šefa. Pridružil se je nočnemu delu današnje tekaške preizkušnje in se na pot odpravil takoj po včerajšnji oddaji Gostilna išče šefa.

Mali koraki 14. 10. 1. runda - 3
Mali koraki 14. 10. 1. runda - 3 FOTO: Kanal A

Pridružite se akciji
Dobrodelni tek bo ekipa končala z družabnim tekaškim dogodkom na Atletskem stadionu Bonifika v Kopru, v petek 17. oktobra. Tja so vabljeni vsi navdušeni tekači, kot tisti, ki se bodo spopadli s svojimi prvimi kilometri. Tako bodo prav vsi imeli priložnost teči za dober namen in pomagati družinam v socialni stiski. Prijave potekajo na spletni strani Svet-tek.si in na Atletskem stadionu Bonifika v Kopru, na dan dogodka od 17:00. Prijavnina znaša 13 € in bo v celoti namenjena družinam v stiski, ob prijavi pa vsi sodelujoči prejmejo majico ''Mali koraki za velik cilj''.
 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.