Serije Pop IN / ARHIV ČLANKOV
19.30 13. 02. 2023
Serije Pop IN Zadovoljna

Žrtvi potresa v Turčiji tudi igralka serije Vedno tvoja in njena hči

Glede na izjavo za javnost, ki jo je na družbenem omrežju objavila produkcijska hiša Tims&B, sta v uničujočem potresu v turškem mestu Adana umrli tudi igralka serije Vedno tvoja in njena hči. Od Emel Atici in njene hčere Püryan Aici so se na družbenih omrežjih že poslovili številni turški zvezdniki.
09.00 23. 01. 2023
Serije Pop IN Zadovoljna

Na POP TV prihaja nova turška serija Ljubezenska past

Vsi ljubitelji romantičnih turških serij, polnih zapletov in razpletov, bodo znova prišli na svoj račun. Ljubitelji turških nadaljevank bodo v glavnih likih prepoznali stara znanca, in sicer Caglarja Ertugrula in Burcu Ozberk.
13.10 30. 06. 2022
Serije Pop IN Zadovoljna

To poletje na POP TV Ljubezen ne rabi besed

Kaj se zgodi, ko se srečata dva popolnoma različna posameznika iz čisto drugačnih socialnih okolij, med katerima je neustavljiva privlačnost? To bomo spremljali vsak dan od ponedeljka do četrtka ob 17.55 na POP TV v novi turški seriji Ljubezen ne rabi besed (Ak Laftan Anlamaz).
15.25 13. 06. 2022
Serije Pop IN Zadovoljna

Soigralka o Kaanu Urgancoglu: Obožujem ga!

Pinar Deniz je trenutno ena najlepših in najbolj nadarjenih turških igralk v tem trenutku. V enem od intervjujev je povedala, kakšen odnos imata s soigralcem Kaanom Urgancioglu, ki ga v Sloveniji poznamo tudi po vlogi Emirja iz serije Moja boš.
14.15 09. 06. 2022
Serije Pop IN Zadovoljna

Pinar Deniz: Igra me navdušuje

Zvezdnica serije Po poti resnice je v najnovejšem intervjuju povedala, kako zelo ljubi svoj posel in da je vesela, da so se ji uresničile otroške želje, da je postala igralka. Pinar Deniz je povedala, da je njeno delo njena strast in da se vsake vloge loti s polno vnemo in srcem.
08.08 07. 06. 2022
Serije Pop IN Zadovoljna

Napeta serija Po poti resnice navdušuje kritike

Turška serija Po poti resnice, ki jo lahko spremljamo od ponedeljka do petka zvečer na POP TV, skoraj v vsaki epizodi postreže z novim preobratom. Nepredvidljivo dogajanje, napeto raziskovanje umora in pravšnja doza kemije med uspešnim tožilcem ter ambiciozno mlado odvetnico so poskrbeli, da je serija deležna izjemno pozitivnih kritik. Hvalijo jo tako gledalci kot tudi televizijski kritiki. In kaj je recept za uspeh?
11.57 06. 06. 2022
Serije Pop IN Zadovoljna

Kdo je lepotica iz serije Po poti resnice?

V novi turški seriji, ki jo lahko spremljamo na POP TV, je v glavni vlogi zaigrala postavna rjavolaska Pinar Deniz, ki igra vztrajno odvetnico. Njen lik v seriji skoči na pomoč uspešnemu tožilcu, ki ga igra Kaan Urgancoglu. Kdo sploh je Pinar, ki se je pred dnevi sprehodila po rdeči preprogi znamenitega canskega filmskega festivala?
20.31 02. 06. 2022
Serije Pop IN Zadovoljna

Emir iz uspešnice Moja boš razkril skrbno varovano skrivnost iz zasebnosti

Priljubljeni turški igralec Kaan Urgancıoğlu, ki ga je slovenska javnost spoznala v vlogi posesivnega in pretkanega Emirja v seriji Moja boš, trenutno navdušuje v glavni vlogi nove uspešnice Po poti resnice. Zvezdnik je svojim oboževalcem odprl srce in jim zaupal zelo osebno stvar, ki se tiče njegovega rojstva.
08.03 01. 06. 2022
Serije Pop IN Zadovoljna

Zvezdnica serije Po poti resnice blestela na canskem filmskem festivalu

Pinar Deniz je turška igralka, ki jo lahko spremljamo v seriji Po poti resnice na POP TV, v kateri igra ob boku postavnega Kaana Urganciogluja. Na rdeči preprogi canskega filmskega festivala je blestela v pastelno zeleni obleki turškega oblikovalca Ozgurja Masurja.
08.04 05. 04. 2022
Serije Pop IN Zadovoljna

Na POP TV prihaja nova turška serija Verjamem v naju

Turške serije so ene tistih, ki jih z veseljem spremljamo in katerih zgodbam se povsem prepustimo. Na POP TV prihaja nova serija Verjamem v naju, v kateri sta glavni vlogi prevzela rjavolasa Burcu Özberk in postavni İlhan Şen. Igralca igrata nekdanja zakonca, ki se po dolgih letih spet srečata. Glavna junakinja ni prebolela izdaje nekdanjega moža, zato sklene, da se mu bo maščevala.
08.01 28. 01. 2022
Serije Pop IN Zadovoljna

Igralka serije Ko potrka ljubezen izrazito spremenila videz

Igralka Melisa Döngel, ki smo jo na naših zaslonih lahko spremljali v vlogi Ceren v uspešnici Ko potrka ljubezen na POP TV, je poskrbela za izrazito spremembo svojega videza. 22-letnica si je lase pobarvala na platinasto barvo, po mnenju nekaterih oboževalcev pa zdaj močno spominja na ameriško pevko Billie Eilish.
15.01 24. 12. 2021
Serije Pop IN Zadovoljna

Koga ljubi zvezdnica serije Gospod Napačni?

Priljubljena igralka Özge Gürel, ki jo lahko spremljamo v uspešnici Gospod Napačni ekskluzivno na VOYO, je v zasebnem življenju našla sorodno dušo in svojega "Gospoda Pravega". Da je ljubezen res močna, priča dejstvo, da je zanj pripravljena narediti marsikaj: na primer na vrat na nos sesti na letalo in odpotovati v izbrančev objem.
11.44 20. 12. 2021
Serije Pop IN Zadovoljna

Na POP TV prihaja nova serija Zlata kletka

Velika uspešnica Ko potrka ljubezen se poslavlja, a ljubitelji dobrih in napetih turških zgodb ne bodo ostali praznih rok. Na POP TV prihaja nova serija Zlata kletka (Kanatsız kuşlar). Gre za novo ljubensko zgodbo, dramo, ki prinaša nove, sveže televizijske obraze.
07.00 14. 12. 2021
Serije Pop IN Zadovoljna

Nov izjemen uspeh za uspešnico Ko potrka ljubezen

Medtem ko lahko slovenski gledalci na POP TV spremljate še zadnje epizode velike romantične uspešnice Ko potrka ljubezen, je ta dosegla nov mejnik. Serija se je uvrstila med top 10 najbolj tvitanimi serijami na svetu v letu 2021 in tako postala prva turška serija, ki ji je to uspelo.
08.00 12. 12. 2021
Serije Pop IN Zadovoljna

Can Yaman razkril podrobnosti iz svojega zasebnega življenja

Can Yaman svojih oboževalcev ne neha presenečati. Potem ko je poleti izdal svoj prvi parfum, se je odločil, da je čas, da napiše avtobiografijo. Te dni je tako izšla njegova prva knjiga v italijanščini z naslovom Sembra strano anche a me', v kateri razkriva podrobnosti iz svojega zasebnega življenja. Na prvem podpisovanju knjige se je trlo oboževalk, zato ne dvomimo, da njegov prvenec ne bi bil velika uspešnica.
08.01 10. 12. 2021
Serije Pop IN Zadovoljna

Postavni zvezdnik Can Yaman končno prihaja med nas

Priljubljeni igralec Can Yaman, ki je slovenske gledalce, predvsem nežnejši spol, očaral s svojimi vlogami v serijah Ko zadiši ljubezen in Jutranja ptica, je nazaj. Tokrat ga boste lahko ekskluzivno spremljali na VOYO, in sicer v romantični seriji Gospod Napačni (Bay Yanlış).
10.16 24. 11. 2021
Serije Pop IN Zadovoljna

Uspešnica Ko potrka ljubezen postala najboljša serija leta

Televizijska uspešnica Ko potrka ljubezen zopet žanje uspehe. Tokrat je s podelitve nagrad revije Ayaklı Gazete domov odnesla kar štiri nagrade, podelitve pa sta se udeležila tudi zvezdnika serije, zaljubljenca Hande Erçel in Kerem Bürsin, ki sta nagrade prevzela.
14.13 22. 11. 2021
Serije Pop IN Zadovoljna

Glavna lika uspešnice Ko potrka ljubezen z novim videzom

Eda in Serkan, glavna junaka televizijske uspešnice Ko potrka ljubezen, bosta v nadaljevanju zgodbe presenetila z novim, drugačnim videzom. Zgodba se bo namreč dogajala pet let kasneje in zato so ustvarjalci prilagodili tudi videz ljubezenskega para.
21.14 18. 11. 2021
Serije Pop IN Zadovoljna

Zvezdnik uspešnice Prepovedana ljubezen bo oče

38-letni igralec Kıvanç Tatlıtuğ, ki smo ga pri nas na POP TV spremljali v uspešnicah Prepovedana ljubezen in Ukradena preteklost, bo postal oče. Zanj in za njegovo šest let starejšo ženo Başak Dizer bo to prvi otrok.
08.01 08. 11. 2021
Serije Pop IN Zadovoljna

Igralec Kerem Bürsin dobiva veliko mamljivih ponudb

Postavni in simpatični turški igralec Kerem Bürsin, zvezdnik televizijske uspešnice Ko potrka ljubezen, je med nadevanim obiskom Španije priznal, da je vloga Serkana v omenjeni seriji njegovo ime ponesla v svet. O tem, da je svoje delo opravil z odliko, priča tudi dejstvo, da dobiva ponudbe z različnih koncev sveta.