Borilni športi / ARHIV ČLANKOV
18.15 26. 07. 2024
Borilni športi Zadovoljna

Fight of Nations [TM]: Že v prvi epizodi bo napeto

V soboto se na VOYO začne edinstven borilni resničnostni šov Fight of Nations [TM]: Pot do zmage, ki bo gledalcem ponudil popolno kombinacijo vrhunskih borb, razburljivih izzivov in čustvenih trenutkov iz zasebnega življenja osmih mladih borcev mešanih borilnih veščin. Borci se bodo v prvi epizodi začeli spoznavati, začela se bodo prva trenja, opraviti pa bodo tudi morali že prvi izziv.
15.38 24. 07. 2024
Borilni športi Zadovoljna

Fight of Nations [TM]: Spoznajte ekipo Srbije

V soboto se na VOYO začne edinstven borilni resničnostni šov Fight of Nations [TM]: Pot do zmage, ki bo gledalcem ponudil popolno kombinacijo vrhunskih borb, razburljivih izzivov in čustvenih trenutkov iz zasebnega življenja osmih mladih borcev mešanih borilnih veščin. Ti bodo razdeljeni v dve ekipi, zato vam danes predstavljamo ekipo Srbije, ki jo bo vodil vselej zanimivi Vaso Bakočević.
15.41 23. 07. 2024
Borilni športi Zadovoljna

Fight of Nations [TM]: Spoznajte ekipo Hrvaške

V soboto se na VOYO začne edinstven borilni resničnostni šov Fight of Nations [TM]: Pot do zmage, ki bo gledalcem ponudil popolno kombinacijo vrhunskih borb, razburljivih izzivov in čustvenih trenutkov iz zasebnega življenja osmih mladih borcev mešanih borilnih veščin. Ti bodo razdeljeni v dve ekipi, zato vam danes predstavljamo ekipo Hrvaške, ki jo bo vodil izkušeni hrvaški borec Filip Pejić.
14.51 22. 07. 2024
Borilni športi Zadovoljna

Na VOYO prihaja resničnostni šov Fight of Nations [TM]: Pot do zmage

Ljubiteljice in ljubitelji mešanih borilnih veščin, za vas imamo dobro novico. Na VOYO prihaja edinstven borilni resničnostni šov Fight of Nations [TM]: Pot do zmage, ki bo gledalcem ponudil popolno kombinacijo vrhunskih bojev, razburljivih izzivov in čustvenih trenutkov iz zasebnega življenja mladih borcev mešanih borilnih veščin.
22.36 20. 07. 2024
Borilni športi Zadovoljna

Pawlak ubranil naslov prvaka

KSW serija borilnih spektaklov se je nadaljevala v Lodžu, kjer je potekal dogodek z zaporedno številko 96. Vrhunec večera je bila glavna borba, v kateri je naslov prvaka srednje kategorije branil Pawel Pawlak, ki se je pred domačo publiko pomeril s starim znancem Damianom Janikowskim. Pawlak je naslov zanesljivo ubranil. Posnetki borb v bogatem arhivu VOYO.
18.47 17. 07. 2024
Borilni športi Zadovoljna

Kozinova bo kot prva Slovenka boksala v Las Vegasu

Slovenska boksarka Ema Kozin je pred življenjskim izzivom. V prestolnici svetovnega boksa v Las Vegasu bo 10. avgusta v dvoboju z norveško šampionko Cecilio Braekhus branila naslov svetovne prvakinje v supervelterski kategoriji po verziji WBC in WBO, je potrdil njen trener Rudi Pavlin.
00.19 14. 07. 2024
Borilni športi Zadovoljna

Bojković je v Banja Luki prišel do sedme zaporedne zmage

Hrvaška organizacija mešanih borilnih veščin FNC se je ta konec tedna ustavila v Banja Luki, kjer je potekal borilni dogodek z zaporedno številko 18. V glavni borbi večera je niz zmag podaljšal obetavni srbski borec Marko Bojković, ki se je še četrtič zapored meril proti Brazilcu. V Banja Luki so nastopili tudi nekateri izmed bolj znanih borcev iz naše regije kot sta Tomislav Spahović in Ivan Sičaja, videli pa smo tudi debi kikboksa z MMA rokavicami.
16.17 05. 07. 2024
Borilni športi Zadovoljna

Petim slovenskim judoistkam se bo v Parizu pridružil tudi Enej Marinič

Vse kaže, da bo imela Slovenija na olimpijskih igrah v Parizu tudi moškega predstavnika v judu. Danes je vabilo za nastop na igrah prejel tekmovalec mariborskega Branika Enej Marinič, ki je bil v čakalnici kategorije nad 100 kilogramov na prvem mestu.
17.58 22. 06. 2024
Borilni športi Zadovoljna

Kuramagomedov po petih rundah odvzel pas Jacksonu

Bellatorjeva serija dogodkov s prvaki se je tokrat ustavila v Dublinu, kjer je v glavni borbi večera naslov prvaka branil Jason Jackson, ki je lani s prestola vrgel do tedaj neporaženega Jaroslava Amosova. Tokrat je Jamajčanu nasproti stal še en neporažen borec, in sicer Ramazan Kuramagomedov, ki se je po petih rundah izkazal kot pretrd oreh za Jacksona in tako postal novi Bellatorjev prvak velterske kategorije. Vse zamujene borbe si lahko ogledati na VOYO.
11.42 22. 06. 2024
Borilni športi Zadovoljna

Nedoha udarec ali dva ločila od zgodovinske zmage proti prvaku PFL

Trenutno najboljši slovenski borec po pravilih MMA Jakob Nedoh je na glavnem turnirju organizacije PFL pokazal, iz kakšnega testa je. V drugem krogu se je udaril s trenutnim prvakom poltežke kategorije Impo Kasanganayem in bil v prvi rundi zelo blizu zmage, ki bi mu prinesla uvrstitev v končnico.
15.28 08. 06. 2024
Borilni športi Zadovoljna

Brata sta napadla najmočnejšega moža na svetu in poletela visoko v zrak

Ko se odločiš napasti človeka z vzdevkom Zver, ki je v ne tako daljni preteklosti zmagal na tekmovanju za najmočnejšega moškega na svetu, je pametno, da v kletko s seboj vzameš brata. Še posebno, ko z bratom skupaj tehtata manj od nasprotnika.
00.03 08. 06. 2024
Borilni športi Zadovoljna

De Fries do rekordne obrambe naslova, borba večera Wiklaczu

Po manj ko mesecu dni se je vrnila najmočnejša poljska organizacija mešanih borilnih veščin. Tokrat se je KSW ustavila v Olsztynu, kjer je v glavni borbi večera naslov prvaka bantamske kategorije uspešno ubranil Jakub Wiklacz. Slednji se je pomeril proti staremu znancu Sebastianu Przybyszu. Pred tem je do rekordne 10. obrambe šampionskega pasu prišel dominantni prvak težke kategorije Phil De Fries. KSW 95 si lahko ogledate v bogatem arhivu na VOYO.
18.58 01. 06. 2024
Borilni športi Zadovoljna

Fabjan odlično začel, nato pa moral priznati premoč Stošiću

Hrvaška organizacija mešanih borilnih veščin FNC, ki je konec marca napolnila Areno Stožice, je tokrat v Beograjski areni priredila največji borilni spektakel v zgodovini mešanih borilnih veščin na Balkanu. V glavni borbi večera sta se pomerila Darko Stošić in Miran Fabjan, ki sta priredila odlično prvo rundo, v kateri je Fabjam dvakrat poslal Stošića v nokdavn, nato pa po močnih udarcih nasprotnika moral priznati premoč. Borbo si lahko kadarkoli ogledate na VOYO.
10.35 01. 06. 2024
Borilni športi Zadovoljna

Za zdaj odložena Tysonova vrnitev v boksarski ring

Nekdanji boksarski svetovni prvak v težki kategoriji Mike Tyson je bil prisiljen za nedoločen čas preložiti napovedano vrnitev v boksarski ring zaradi težav z zdravjem. Tyson se je želel pri 57 letih znova boriti, a ekshibicijskega dvoboja proti YouTuberju Jaku Paulu za zdaj ne bo.
13.25 31. 05. 2024
Borilni športi Zadovoljna

Fabjan kljub prometni nesreči prišel v Beograd in se soočil s Stošićem

Vse je nared za največji borilni spektakel v zgodovini mešanih borilnih veščin na Balkanu. Hrvaška organizacija FNC v soboto gostuje v Beograjski areni, kjer se bosta v glavni borbi večera pomerila Darko Stošić in Miran Fabjan. Slovenski Rocky je na poti v Beograd doživel celo prometno nesrečo, a ga to ni ustavilo, saj je prispel v srbsko prestolnico in opravil soočenje z nasprotnikom, na katerem vroče krvi ni manjkalo. FNC 17 si boste lahko v soboto ob 19.00 v živo ogledali na VOYO!
17.39 29. 05. 2024
Borilni športi Zadovoljna

Stošić in Fabjan obljubljata spektakel v Beogradu, kot ga še ni bilo

Hrvaška organizacija mešanih borilnih veščin FNC, ki je konec marca napolnila Areno Stožice, v soboto gostuje v Beograjski areni, kjer bo znova glavno ime dogodka Miran Fabjan. Slovenski Rocky se po hitri zmagi pred domačo publiko sedaj odpravlja na tuj teren, kjer bo izzval enega najboljših borcev na Balkanu Darka Stošića. FNC 17 si boste lahko v soboto ob 19.00 v živo ogledali na VOYO.
14.07 29. 05. 2024
Borilni športi Zadovoljna

Usik in Fury vnovič 21. decembra v Riadu

Ukrajinec Oleksandr Usik in britanec Tyson Fury se bosta 21. decembra v Riadu udarila na povratnem dvoboju za naslov svetovnega boksarskega prvaka v težki kategoriji, so danes potrdili savdski organizatorji.
21.14 24. 05. 2024
Borilni športi Zadovoljna

Dajčman in Aktas pripravljena, da v Mariboru popravita vtis s prejšnjih borb

Slovenska organizacija mešanih borilnih veščin Valhalla Fight Night se po dobrem letu dni vrača v Maribor. Borilni spektakel z zaporedno številko 9 bosta naslovila stara znanca Valhalline kletke Tadej Dajčman in Fatih Aktas, ki sta lani klonila proti istemu nasprotniku – Miranu Fabjanu.
16.31 21. 05. 2024
Borilni športi Zadovoljna

Andreja Leški peta na svetovnem prvenstvu

Judoistka Andreja Leški je na svetovnem prvenstvu v Abu Dabiju v kategoriji do 63 kg osvojila peto mesto. V ponovitvi lanskega finala svetovnega prvenstva v Dohi proti francoski olimpijski prvakinji Clarisse Agbegnenou je v borbi za tretje mesto izgubila po tretji kazni v podaljšku.
05.35 19. 05. 2024
Borilni športi Zadovoljna

Usik po deljeni sodniški odločitvi Furyju zadal prvi poraz kariere

Na obračunu dveh neporaženih prvakov boksarske težke kategorije je Oleksandr Usik po deljeni sodniški odločitvi premagal Tysona Furyja, spisal zgodovino in postal lastnik pasov vseh boksarskih organizacij.