TV Oddaje / ARHIV ČLANKOV
10.05 19. 02. 2024
PRO PLUS KARIERA Zadovoljna

K sodelovanju vabimo: Spletni novinar POP IN (M/Ž)

Podjetje PRO PLUS v svojo dinamično in raznoliko ekipo z veseljem sprejme nove navdušence, ki svojo prihodnost vidijo v medijskem svetu.
10.01 19. 02. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

Test prijateljstva: kako dobro se poznata Gaja in Matej?

Gledalci nove slovenske serije Skrito v raju ste Gajo Filač in Mateja Zemljiča v vlogah Lare in Marka zdaj že dodobra spoznali. Matej in Gaja sta kot igralca sodelovala že kar nekajkrat in kot rada povesta, je očitno med njima nekakšna kemija, ki jo režiserji hitro zaznajo, saj sta v Skrito v raju zdaj že tretjič igrala par. A kako dobro se igralca poznata med sabo takrat, ko ne snemata? Preverite v spodnjem videu.
09.00 14. 02. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Bruno Šulman na prestižni kulinarični šoli med uspešnejšimi v generaciji

Zmagovalec sedme sezone kuharskega šova MasterChef Slovenija Bruno Šulman se je le nekaj dni po praznovanju novega leta usedel v avto in odpravil proti Parizu, kjer je zelo pametno unovčil svojo denarno nagrado iz šova. Odločil se je, da se vpiše v elitno šolo Cordon Bleu, kjer pa je že v prvem mesecu prejel prav posebno omembo na diplomi. To sicer uspe le nekaj kandidatom na generacijo.
12.12 12. 02. 2024
Slovenija ima talent Zadovoljna

Čeprav sta ostala brez polfinala, sta nad Talenti navdušena: To je potrditev, da nekaj delam prav

V polfinalni oddaji smo videli kar nekaj različnih talentov. In čeprav žiranti na neki točki izberejo, kdo gre v naslednji krog šova, je produkcija vedno pripravljena na nepredvidljivo. Če bi kateri od polfinalistov zbolel ali se poškodoval, imajo na voljo rezervni talent, ki je v vmesnem času pridno vadil za veliki oder Slovenija ima talent. Kdo sta bili rezervi devete sezone?
07.00 12. 02. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

Spoznajte like serije Skrito v raju: kdo je kdo?

Na POP TV si lahko vsak dan med ponedeljkom in petkom ob 20. uri ogledate našo novo originalno slovensko serijo Skrito v raju, v kateri v glavnih vlogah navdušujeta Matej Zemljič in Gaja Filač. Koga igrata?
14.48 06. 02. 2024
Slovenija ima talent Zadovoljna

Predizbori za Talente v polnem teku: Luštno se imamo!

Jesen prinaša jubilejno sezono šova Slovenija ima talent, saj bo ta že deseta. Nova sezona bo prinesla nove talente in z iskanjem tistih, ki bodo najbolj navdušili naše gledalce, je produkcija priljubljenega šova začela že takoj v začetku novega leta.
20.18 05. 02. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

Aleš Valič: Serija je aktualna, saj vemo, kaj se dogaja v zdravstvu

Če je zunaj že spomladansko, pa vas poletje na malih zaslonih čaka že nocoj. Danes je namreč dan D za novo originalno slovensko serijo Skrito v raju. Zgodba nove serije je razpeta med idiličnim istrskim kampom Paradiso, kamor se naši novi junaki zatekajo pred vsakodnevnimi obveznostmi, in prestolnico, kjer potekajo umazane zgodbe medicinske mafije. Eden od teh junakov, ki nas bo zabaval, je tudi igralec, veteran slovenskih serij Aleš Valič.
10.04 05. 02. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

Skrito v raju: naj se poletna romanca začne

Nova originalna slovenska serija Skrito v raju, katere snemanje je bilo razpeto med Ljubljano in hrvaško obalo, je končno tu. Gledalce bodo naši novi televizijski junaki zabavali vsak dan, od ponedeljka do petka, ob 20. uri na POP TV.
20.40 04. 02. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

Gaja Filač in Matej Zemljič že nestrpno pričakujeta prvi del serije Skrito v raju

Nova originalna serija ki na POP TV prihaja jutri ob 20. uri, pa saj vse že veste: razpeta je med idiličen istrski kamp Paradiso, kjer uživajo naši novi junaki pavšalisti, in prestolnico, tam potekajo umazane zgodbe medicinske mafije. Glavni par, ki pa to ni povsem od začetka, pa Lara in Mark oziroma Gaja in Matej.
11.29 01. 02. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Sveže poročeni Luka Novak: Nisva imela ne prvega plesa ne poročne torte

Zmagovalec osme sezone MasterChefa Slovenije, Luka Novak, je v leto 2024 vkorakal kot poročeni moški. S svojo izbranko Klaro sta si obljubila večno zvestobo, v začetku marca pa pričakujeta prvega otroka. Kako je potekala poroka, za katero pravi, da ni bila niti malo tradicionalna in kako potekajo priprave na prihod dojenčka?
10.59 29. 01. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

'Umikanje pred ekran v intimnosti svojega doma je fenomen današnjega časa'

V najnovejši originalni seriji Skrito v raju bo med drugim zaigral tudi Aleš Valič, ki se bo prelevil dr. Edvarda Steinerja. Njegov lik se v kamp odpravi z vnukom Markom, ki ga igra Matej Zemljič. Eden bolj izkušenih slovenskih igralcev pravi, da so serije tako zelo uspešne, ker se ljudje dandanes radi umikajo v intimnost svojega doma.
13.00 23. 01. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

O seriji Skrito v raju

Večeri se na POP TV grejejo ob novi originalni slovenski seriji Skrito v raju. Morje, sonce, ljubezenske iskrice, predrzne spletke in temačne skrivnosti so glavni spremljevalci večerov med tednom vseh generacij.
13.00 23. 01. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

O likih serije Skrito v raju

Spoznajte like nove originalne serije Skrito v raju, v kateri sta glavno vlogo prevzela Matej Zemljič in Gaja Filač.
09.59 23. 01. 2024
Slovenija ima talent Zadovoljna

Z Ladom Bizovičarjem na velikem odru tudi Domen Kljun

Zmagovalec devete sezone Slovenija ima talent Domen Kljun je dobil čast, da se na velikem odru stožiške dvorane pridruži Ladu Bizovičarju. Na svoj spektakel Slovenska muska v Stožicah ga je žirant Talentov povabil po končanem snemanju šova. In kaj na vse to pravi skromni Domen?
12.06 22. 01. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

Gaja Filač: To je bilo popolno delovno okolje

5. februarja na POP TV prihaja Skrito v raju, nova slovenska originalna serija, v kateri bosta zablestela Gaja Filač in Matej Zemljič. Snemanje serije je bilo razpeto med Ljubljano in hrvaškim Novigradom, in kot je Gaja povedala v intervjuju, je bilo to delovno okolje popolno. Imeli so morje, sonce, skupaj so živeli, se povezali, kot se sicer morda niti ne bi mogli.
09.58 19. 01. 2024
Slovenija ima talent Zadovoljna

Arbadakarba na Šrilanki in Maldivih: Potovanja z otroki so najlepša

Zakonca Kekec, Matjaž in Tina, ki smo ju spoznali preteklo jesen v oddajah Slovenija ima talent, se z dvema otrokoma trenutno mudita na Maldivih, pred tem pa so bili na Šrilanki. Za 24ur.com so se ekskluzivno javili z rajskih peščenih plaž in sporočili, kaj jih je najbolj navdušilo.
10.00 18. 01. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

'Poslanstvo POP TV je, da ponudi kakovostno lokalno vsebino'

Na predpremiernem predvajanju prve epizode nove originalne slovenske serije Skrito v raju je bila tudi Stella Litou, izvršna direktorica CME in direktorica Pro Plus, ki pravi, da je nad serijo več kot navdušena. Poslanstvo medija, kot je POP TV, je prav to – gledalcu ponuditi kakovostno lokalno vsebino.
10.52 17. 01. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

Nova slovenska serija Skrito v raju na POP TV od 5. februarja dalje

Slovenski prostor bo s februarjem znova bogatejši za novo originalno slovensko serijo, s katero POP TV produkcijsko sega še korak dlje in izpolnjuje zavezo podpori domačemu produkcijskemu bazenu. Posebnost serije je njen morski pridih, saj je bilo snemanje razpeto med majhnim istrskim krajem in našo prestolnico. Serija bo prvič na sporedu 5. februarja ob 20. uri na POP TV.
08.22 15. 01. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

Matej Zemljič: Vzvišenost mojega lika je samo fasada

Na POP TV v kratkem prihaja nova originalna serija Skrito v raju, katere snemanje je bilo razpeto med dvema krajema – med hrvaškim morjem in slovensko prestolnico. Kaj je Matej Zemljič povedal o svojem liku, mladem Marku Steinerju, ki prihaja iz premožne zdravniške družine?
13.03 09. 01. 2024
Kmetija Zadovoljna

Žan po oddihu s Suzano že uresničuje svoje življenjske cilje

Za Žana Simoniča je bilo sodelovanje v Kmetiji ena najbolj norih izkušenj v njegovem življenju. Po osvojeni zmagi je Suzano Bajrić peljal na obljubljen in potreben oddih, sedaj pa že uresničuje druge življenjske cilje. In kaj svetuje vsem tekmovalcem Kmetije 2024?