Ja, Chef! / ARHIV ČLANKOV
16.25 01. 12. 2023
Ja, Chef! Zadovoljna

Kdo je blondinka, s katero se je zjutraj zbudil chef Bohinc?

V novi, peti epizodi serije Ja, Chef, ki na VOYO pride vsak četrtek, so tokrat naši junaki imeli jutranje izzive. Kdo se je zbudil s kom po praznovanju chefove obletnice? Predvsem pa, kdo je plavolaska, s katero se je zbudil chef Bohinc?
12.00 23. 11. 2023
Film/TV Zadovoljna

Rojstni dan chefa Bohinca se sprevrže v katastrofo

Četrtki so dan za novo epizodo VOYO originala Ja, Chef! Preverite, kakšni zapleti čakajo kuharske junake v četrti epizodi osme sezone serije, ki ima že več kot 25 milijonov ogledov.
07.00 09. 11. 2023
Ja, Chef! Zadovoljna

Oglejte si napovednik nove sezone Ja, Chef!

Na VOYO je prišla nova sezona priljubljene humoristične serije Ja, Chef! V osmi sezoni bomo spremljali bitko med dvema chefoma – Ljubom Bohincem, ki ga igra Jurij Zrnec, in Hermanom Kramarjem, ki ga igra Sebastian Cavazza. Oglejte si napovednik, kaj nas čaka v novi sezoni.
08.06 12. 07. 2023
Ja, Chef! Zadovoljna

Katarina Čas: s prizorišča ameriške serije naravnost na 12-urno snemanje Ja, Chefa!

Ena najbolj uspešnih slovenskih igralk Katarina Čas je ponovno sodelovala s tujo produkcijo. Tokrat je zaigrala v priljubljeni seriji Jack Ryan, v kateri je glavno vlogo prevzel John Krasinski. Katarina je za naš portal povedala, kako se je razumela z ekipo in kako se je morala organizirati, saj je v istem času snemala ne samo to serijo, ampak tudi našega Ja, Chefa!.
06.00 22. 06. 2023
Ja, Chef! Zadovoljna

Nik Škrlec: Zaradi Ja, Chefa! sem se naučil pravilno rezati

Čakanja je konec. Na VOYO je prišla nova sezona priljubljene serije Ja, Chef!. V sedmo sezoni vstopa v restavracijo Chateau de Philippe Lukov brat Denis, ki ga je upodobil Nik Škrlec. Igralec nam je v pogovoru zaupal nekaj podrobnosti o svojem liku, s katerim imata nekaj skupnega – oba sta nerodna.
20.20 21. 06. 2023
Ja, Chef! Zadovoljna

Na VOYO prihaja nova sezona Ja, Chef! S tem pa tudi nov lik

Na VOYO prihajajo nove epizode najbolj gledanega VOYO originala, 7. sezona serije Ja, Chef! Ljubo Bohinc bo spet vse zamočil in vprašanje, če se bo tokrat lahko izmazal. V novi sezoni v serijo vstopa nov igralec, nov lik. Na vrata restavracije se bo namalal Lukov brat Denis, ki ga igra Nik Škrlec.
08.37 16. 06. 2023
Ja, Chef! Zadovoljna

Prihaja nova, 7. sezona VOYO originala Ja, Chef!

22. junija bo velik praznik – šolarji vstopajo v počitnice, na VOYO pa prihajajo nove epizode najbolj gledanega VOYO originala, 7. sezona serije Ja, Chef!
20.41 15. 06. 2023
Ja, Chef! Zadovoljna

Na VOYO prihaja sedma sezona serije Ja, Chef!

Da bodo šolske počitnice letos še bolj razposajene in nasmejane, bo poskrbela ekipa priljubljene humoristične serije Ja, Chef! 22. junija na Voyo namreč prihaja sedma sezona.
10.01 04. 04. 2023
Ja, Chef! Zadovoljna

Padla je zadnja klapa Ja, Chefa!: Vse skupaj je zelo čustveno

V začetku aprila 2023 minevata dobri dve leti, odkar je ekipa producenta Matjaža Stražišarja začela snemati humoristično serijo, ki je le nekaj mesecev po začetku dokazala, da bo več kot le priljubljena. V studiu serije Ja, Chef! je namreč padla zadnja klapa, ekipa je posnela vse dele, se v solzah in smehu poslovila od sodelavcev, s katerimi so se zadnji dve leti družili, in to obdobje za konec okronali s poslovilno zabavo, na kateri ni manjkal nihče. O občutkih ob zadnjem snemalnem dnevu smo poklepetali z Jurijem Zrnecem, Katarino Čas in Klemnom Janežičem. Piko na i pa je dodal generalni direktor Pro Plusa Branko Čakarmiš.
09.56 16. 03. 2023
Ja, Chef! Zadovoljna

Katarina Čas in Klemen Janežič končala snemanje Ja, Chef!: Bilo je čustveno

Slovenska igralca Katarina Čas in Klemen Janežič, ki ju trenutno lahko spremljamo v seriji Ja, Chef! in kjer sta prikazala, da imata med seboj izjemno kemijo, sta zaključila s snemanjem priljubljene humoristične serije. Ob koncu snemanja je oba preplavil val čustev – prevzelo ju je veselje, a hkrati tudi žalost, takojšnja nostalgija.
09.14 05. 01. 2023
Ja, Chef! Zadovoljna

Salve smeha na snemanju Ja, Chef!: kdo se ne more zadržati?

Da je humoristična serija Ja, Chef!, katere šesto sezono lahko oboževalci spremljajo na VOYO, že skoraj ponarodela, ni treba poudarjati. Je pa treba poudariti, da se ekipa med snemanjem serije več kot očitno zelo zabava. Komu se pri tekstu največkrat zatakne? In koga največkrat premaga smeh?
08.00 13. 12. 2022
Ja, Chef! Zadovoljna

Resnica ali izziv: kaj izbere Jurij Zrnec, kaj Klemen Janežič in kaj Katarina Čas?

Na prizorišču snemanja priljubljene humoristične serije Ja, Chef! smo se družili s tremi glavnimi igralci: Jurijem Zrnecem, Klemnom Janežičem in Katarino Čas. Po intervjuju smo jih izzvali k igrici 'resnica ali izziv'. Kdo od njih je bil najbolj iskren, kdo najbolj drzen in kdo se je najbolj upiral igranju te igrice? Več v videu spodaj.
08.56 01. 12. 2022
Ja, Chef! Zadovoljna

Napovednik nove sezone Ja, Chef!: Kdo je spal z Rudijem Kavčičem?

Na VOYO si že lahko ogledate premierno epizodo nove, šeste sezone Ja, Chef!, v kateri se obetajo novi zapleti, tako kuharski kot tudi ljubezenski. Ljubo Bohinc je nazaj in tako bo december samo še bolj vesel kot sicer. Jurij Zrnec v družbi svojih soigralcev obljublja novo dozo smeha z novo sezono.
21.31 28. 10. 2022
Ja, Chef! Zadovoljna

Šesta sezona serije Ja, Chef prihaja na VOYO 1. decembra

Dobra novica za vse oboževalce naše komične uspešnice Ja Chef: šesta sezona prihaja na Voyo, in to prvega decembra! Prismojeni chef Ljubo Bohinc oziroma Jurij Zrnec z zvezdniško ekipo na snemalnem setu ne počiva na lovorikah in dosedanjih rezultatih. Mimogrede, na Voyo so do sedaj zabeležili več kot 13 milijonov ogledov serije. Kaj vedno zabavni igralec pravi o svoji disfunkcionalni kuharski družini, s katero preživi zelo veliko časa? Zakaj rad hodi v Ja chef službo?
15.01 20. 09. 2022
Ja, Chef! Zadovoljna

Jurij Zrnec in kuharska ekipa serije Ja, Chef! na POP TV prihaja 26. septembra

Priljubljen VOYO original boste lahko spremljali na POP TV, in sicer od ponedeljka do četrtka ob 21.10! Prvič že v ponedeljek, 26. 9. 2022.