Kmetija / ARHIV ČLANKOV
13.03 09. 01. 2024
Kmetija Zadovoljna

Žan po oddihu s Suzano že uresničuje svoje življenjske cilje

Za Žana Simoniča je bilo sodelovanje v Kmetiji ena najbolj norih izkušenj v njegovem življenju. Po osvojeni zmagi je Suzano Bajrić peljal na obljubljen in potreben oddih, sedaj pa že uresničuje druge življenjske cilje. In kaj svetuje vsem tekmovalcem Kmetije 2024?
15.10 24. 12. 2023
Kmetija Zadovoljna

Alenovo sporočilo: Tudi v tekmovanju moraš biti na prvem mestu človek

Alen Ploj je v Kmetiji na prvo mesto postavljal odnose s sotekmovalci in do konca ostal spoštljiv in nekonflikten. Hvaležen za nova, iskrena prijateljstva in ogromno novega znanja nadaljuje z delom osebnega trenerja, v prihodnosti pa želi širiti ljubezen do gibanja in športa, tudi med gledalci.
14.06 23. 12. 2023
Kmetija Zadovoljna

Terminatorka Nuša: Kmetija je izkušnja, ki ti za vedno ostane v spominu

Nuša Maloprav pravi, da je bilo življenje na posestvu nepozabno po zaslugi složnega klana, v katerem je bila. Vrnitev domov je bila zanjo fantastična, tudi zaradi presenečenj, ki jih ji je pripravil njen sanjski moški. In kakšni so njeni načrti za prihodnost?
12.59 22. 12. 2023
Kmetija Zadovoljna

Žan Simonič z delavnostjo in osredotočenostjo do zmagovalnega odra

Žan Simonič se je na začetku svoje poti dokazoval predvsem z delavnostjo in spretnostmi. Kot močen konkurent je v nadaljevanju večkrat pristal v areni, kjer je navduševal z mirnostjo in osredotočenostjo. To ga je na koncu pripeljalo vse do zmagovalnega odra, domov pa odhaja bogatejši v več pogledih.
21.05 21. 12. 2023
Kmetija Zadovoljna

Žan Simonič je veliki zmagovalec jubilejne desete sezone Kmetije

Nuša Maloprav, Alen Ploj in Žan Simonič so troboj za zmago in denarno nagrado pričeli v popolni temi v velikem superfinalnim labirintu. Iz njega se je prvi prebil Žan in se povzpel na zmagovalni oder, bogatejši za 50.000 evrov
17.28 21. 12. 2023
Kmetija Zadovoljna

Kdo bo zmagovalec letošnje Kmetije?

Danes bo eden izmed superfinalistov s posestva odšel bogatejši za kar 50.000 evrov. Nušo Maloprav, Alena Ploja in Žana Simoniča čaka najtežji in najpomembnejši boj sezone, ki pa se bo začel v popolni temi.
14.24 21. 12. 2023
Kmetija Zadovoljna

Patricija namerava kljub porazu doseči zastavljene cilje: Sem borka

Za Patricijo Virant je bila vrnitev domov nepozabna, objem s sinkom pa dolg kot še nikoli. Kljub temu, da se je morala posloviti od denarne nagrade, pa namerava doseči vse zastavljene cilje.
10.48 21. 12. 2023
Kmetija Zadovoljna

Tim ob porazu pred superfinalom: Jeziti se je brezpomensko

Tim Novak razkriva, kaj ga je oviralo med dvobojem z Žanom Simoničem in na koncu tudi stalo uvrstitve v superfinale. Tokrat je poraz sprejel športno, saj se je tudi v neuspehu naučil najti dobro. In kakšni so načrti za prihodnost delavnega 23-letnika iz Kaple?
22.26 20. 12. 2023
Kmetija Zadovoljna

Poleg Nuše v superfinalu še Alen in Žan, slovo za Patricijo in Tima

V zahtevni in napeti igri, ki je v pretekli sezoni Kmetije odločala o zmagovalcu, sta si zadnji mesti v letošnjem superfinalu priborila Alen Ploj in Žan Simonič. Tik pred koncem tekmovanja sta se tako poslovila Patricija Virant in Tim Novak.
17.28 20. 12. 2023
Kmetija Zadovoljna

Po najbolj napetem boju doslej bodo znani trije superfinalisti

Potem ko je porota Nušo Maloprav poslala naravnost v superfinale, sta tam le še dve prosti mesti. Zanje se bodo v najbolj napetem boju doslej pomerili štirje tekmovalci, to so Alen Ploj, Patricija Virant, Žan Simonič in Tim Novak.
22.20 19. 12. 2023
Kmetija Zadovoljna

Nuša je prva superfinalistka, štirje finalisti morajo v areno

Porotniki so se po razpravi enoglasno odločili, da si vstopnico za superfinale zasluži Nuša Maloprav. Za drugi dve mesti se bodo pomerili Alen Ploj in Patricija Virant ter Žan Simonič in Tim Novak.
17.42 19. 12. 2023
Kmetija Zadovoljna

Porota bo izbrala prvega superfinalista, a to še ne bo vse

Člani porote se bodo v nocojšnji oddaji odločili, kateremu tekmovalcu bodo podelili vstopnico za superfinale. Toda njihovo delo s tem ne bo končano, pred superfinalom bo namreč še ena arena.
22.15 18. 12. 2023
Kmetija Zadovoljna

Slaba novica za Žana in Tima, izmika se jima vstopnica za superfinale

Porota mora enemu izmed finalistov podeliti vstopnico v superfinale in vse kaže, da to ne bosta Tim Novak ali Žan Simonič. Finalisti so še izvedeli, da bo pot do zmage letos še posebej težka, pred superfinalom bo namreč še ena arena.
17.54 18. 12. 2023
Kmetija Zadovoljna

Tim bo lobiral za glasove, Žan pa objemal Suzano

V zadnjem tednu Kmetije si bodo porotniki privoščili Žana Simoniča. Tim Novak bo pri vseh lobiral za glasove, ta dan pa si bosta z Žanom segla v roke. Le kaj to pomeni?
14.10 15. 12. 2023
Kmetija Zadovoljna

Žan in Suzana sta napet pogovor končala s sladkimi poljubčki

Suzana Bajrić je od Žana Simoniča želela pojasnila glede obiska njegove prijateljice. Finalist ji je zagotovil, da je samski, pogovor pa sta končala s poljubčki in nasmejana.
22.25 14. 12. 2023
Kmetija Zadovoljna

Finalisti na vročem stolu, gospodarica Nada v solzah

Gospodarica Nada je zajokala, ko je zadnjič pozdravila tekmovalce. Predala jim je navodila za zadnjo tedensko nalogo. Finalisti so se nato zvrstili na zagovorih pred porotniki, ki bodo med njimi izbrali enega superfinalista.
17.33 14. 12. 2023
Kmetija Zadovoljna

Razkrita bo vloga porote, ljubezenske drame pa še ne bo konec

Potem ko bo Natalija Bratkovič razkrila, kakšno vlogo bo na posestvu imela porota, se bo začelo lobiranje in zagovori na vročem stolu. Nadaljevala se bo tudi romantična drama, ki se spleta okoli Žana Simoniča in Suzane Bajrić.
11.53 14. 12. 2023
Kmetija Zadovoljna

Veseljak Franc Rajšp se podaja v glasbene vode

Franc Rajšp je v Kmetiji dosegel svoj cilj in to so nova prijateljstva ter prepoznavnost. Slednja mu bo prišla še kako prav na glasbeni poti, na katero se podaja. Z Razigranimi fanti je posnel prvo skladbo, sledil bo njegov prvi videospot.
06.00 14. 12. 2023
Kmetija Zadovoljna

Solze, klani in ljubezenske iskrice: kaj je zaznamovalo letošnjo Kmetijo?

Samo teden dni nas loči do velikega finala 10. jubilejne sezone Kmetije. V predzadnji epizodi spletne oddaje Kmetija: Cela štala smo zato obudili spomin na dogajanje na posestvu. Tudi letos ni manjkalo čustev, vse od solz in smeha pa do sporov in prijateljstev. Preskočile so tudi ljubezenske iskrice. Jubilejna sezona je ponudila še več dvobojev, kot smo jih bili vajeni do sedaj, tedenske naloge pa so od tekmovalcev zahtevale številne veščine. Kaj vse je še zaznamovalo letošnjo sezono?
22.25 13. 12. 2023
Kmetija Zadovoljna

Zadnje mesto v finalu si je priboril Alen Ploj

Po treh bojih se je v finale letošnje Kmetije uspel uvrstiti Alen Ploj. Franc Rajšp je izpadel iz tekmovanja, a ostaja na posestvu kot glava porote. Napeto pa ni bilo samo v areni, temveč tudi med prihodom porotnikov.