Ljubezen po domače / ARHIV ČLANKOV
08.55 22. 08. 2023
Ljubezen po domače Zadovoljna

Poplave prizadele tudi kandidatko Ljubezni po domače

Jasna Perme je ena letošnjih kandidatk in kandidatov, ki so se odločili v novi sezoni oddaje Ljubezen po domače poiskati ljubezen. Gospa, ki je sicer polna smeha in šal ter zaljubljena v vrtnarjenje, se te dni sooča s poplavljeno hišo in uničenim vrtom.
19.55 16. 08. 2023
Ljubezen po domače Zadovoljna

Predstavlja se še drugi paket kandidatov šova Ljubezen po domače

Spoznali smo prvi paket kandidatov nove sezone priljubljene oddaje Ljubezen po domače. Pozor, samo še do nedelje čakajo na vaša pisma. Naša Tanja Postružnik Koren, ki je vse spoznala v njihovem domačem okolju, pa ima za nas še drugi paket kandidatov s kratko ženitno predstavitvijo.
19.55 15. 08. 2023
Ljubezen po domače Zadovoljna

Spoznajte prvo polovico kandidatov šova Ljubezen po domače

Samo še do nedelje je čas, da si z enim pismom morda povsem na glavo obrnete življenje in najdete ljubezen. Tako po domače. Dve kandidatki in devet kandidatov čaka vaša pisma. Našo Tanjo Postružnik Koren, ki je "ta nove" že dobro spoznala, pa smo prosili za kratko ženitno predstavitev. Spoznajte torej prvo polovico kandidatov.
12.00 11. 08. 2023
Ljubezen po domače Zadovoljna

Josipa je izguba žene pretresla, a ni obupal nad ljubeznijo

Josip Antolić je bil po smrti svoje žene povsem užaloščen in izgubljen, a se je postavil na noge. Sedaj želi znova uživati v dvoje, v lepem skupnem življenju, polnem medsebojnega razumevanja in spoštovanja.
09.03 02. 08. 2023
Ljubezen po domače Zadovoljna

Matej išče sorodno dušo: Nudil bi ji vse, kar bi si želela

Matej Nikolavčič iz Goriških brd si želi spisati pravljico z izbranko njegovega srca. V njej ne bi manjkalo romantike, pa tudi adrenalinskih doživetij. Obljublja, da bo izpolnil prav vse želje svoje bodoče žene.
11.00 01. 08. 2023
Ljubezen po domače Zadovoljna

Romantični Sandi: Odprl sem srce in dušo

Sandi Hribernik kljub razočaranjem ni izgubil vere v ljubezen. Svoje srce in dušo je odprl gledalkam Ljubezni po domače, zdaj pa čaka na pisma sorodnih duš. Z eno izmed njih bi rad prehodil preostanek svoje življenjske poti.
10.01 28. 07. 2023
Ljubezen po domače Zadovoljna

Jasna o razočaranju v ljubezni: Zelo dolgo časa sem potrebovala, da sem nehala jokati

Jasna Perme je v ljubezni doživela takšno razočaranje, da je okoli svojega srca zgradila zid in prisegla na samski stan. Morda se bo prav v Ljubezni po domače za energično in romantično damo ter ponosno gasilko našel tisti pravi, ki bo to spremenil.
10.04 27. 07. 2023
Ljubezen po domače Zadovoljna

Princ Dušan: Sem za kompromise, copatarstva se pa ne bom šel

Dušana Petriča prijatelji opisujejo kot posebnega človeka, ki ima srce na pravem mestu. Sam dodaja, da v zvezi ni copata, enako mirno in odločno pa je opravil tudi z boleznijo, ki ga je doletela.
11.53 26. 07. 2023
Ljubezen po domače Zadovoljna

Strastni Pablo: Ko se zagledam v žensko, mi odpovedo vse zavore

Pablo Alejandro Gelb je bil v rodni Argentini večkrat žrtev kriminalnih dejanj, po selitvi v domovino starih staršev pa je končno zaživel mirno življenje. V Ljubezni po domače bo iskal svojo sorodno dušo, ki bo tako deležna pozornosti latinskega romantika s slovenskimi koreninami.
10.01 25. 07. 2023
Ljubezen po domače Zadovoljna

Postavni kavboj z iskricami v očeh čaka na pisma poštenih deklet

Peter Benedik iz Ljubezni po domače je po težkem obdobju v svojem življenju znova pripravljen odpreti svoje srce. Gorenjski kavboj pa ne čaka samo na pisma konjark. Pravi, da so vrata njegovega doma odprta za prav vsa dekleta.
09.59 03. 07. 2023
Ljubezen po domače Zadovoljna

Vesna Šošterič: V novem desetletju si želim ljubezni

Na Vetrniku smo obiskali enega najbolj prepoznavnih obrazov oddaje Ljubezen po domače, Vesno Šošterič. Z njo smo se sprehodili po domačiji, s katero ima poleg službe polne roke dela in ob tem poklepetali o njenem praznovanju 40. rojstnega dne, ki ga je imela aprila. Obujali smo tudi spomine na njeno sodelovanje na snemanju Ljubezni po domače.
08.00 28. 06. 2023
Ljubezen po domače Zadovoljna

Sonja čez noč ostala brez vsega: Težko zaupam ljudem

Sonja Hojnik iz Ljubezni po domače je bila gostilničarka. Ker zaradi visokih obrestnih mer ni mogla poplačati kredita, je z družino ostala brez gostilne in brez doma. Od vseh padcev, ki jih je doživela, pa je bila zanjo najhujša izguba njenega moža.
08.01 27. 06. 2023
Ljubezen po domače Zadovoljna

Dejanova izbranka bo prava bloška kraljica

Dejan Ponikvar je Ljubezen po domače začel spremljati zaradi Renata Lužarja, junaka ene izmed prejšnjih sezon šova. Dejanova starša se po prvotnem šoku zaradi sinove prijave že veselita prihoda deklet na kmetijo, kjer bo ena izmed njih zaživela kot bloška kraljica.
11.00 26. 06. 2023
Ljubezen po domače Zadovoljna

Mirko je naredil odličen vtis, a se opravičuje

Mirko Kocjančič po ogromnem odzivu na predstavitveno oddajo kar ne dohaja potrjevanja prijateljstev in odgovarjanja na sporočila. A šarmantni vrtnar, ob katerem izbranki njegovega srca zagotovo ne bo dolgčas, čaka na vaša pisma.
21.25 16. 06. 2023
Ljubezen po domače Zadovoljna

Tanja vabi na čudovito potovanje: Ker smo mi vsi ljubezen

Tanja Postružnik Koren je obiskala 11 čudovitih duš, ki hrepenijo po pravi ljubezni. Vsi iskalci so odprli svoja srca, da bi gledalkam in gledalcem zaupali svoje življenjske zgodbe. Sedaj ste na vrsti vi!
20.41 15. 06. 2023
TV Oddaje Zadovoljna

Samski s podeželja ponovno v iskanju ljubezni, pišete jim lahko tudi vi

Na POP TV boste spoznali 11 samskih s podeželja, ki iščejo ljubezen svojega življenja. Devet kraljev in dve kraljici se vam bo predstavilo v predstavitveni oddaji šova Ljubezen po domače, da vas očarajo in prepričajo, da se opogumite in jim pišete.
06.00 15. 06. 2023
Ljubezen po domače Zadovoljna

Spoznajte kandidate sedme sezone Ljubezni po domače

V predstavitveni oddaji boste lahko spoznali 11 ljubiteljev življenja zunaj mestnega vrveža: devet kraljev in dve kraljici podeželja, kjer čas teče počasneje, kjer se vsi pozdravljajo in kjer je res težko biti sam. Spoznajte jih v petek, 16. junija, ob 20. uri, na POP TV.
05.30 15. 06. 2023
Ljubezen po domače Zadovoljna

O šovu Ljubezen po domače

Na POP TV se pripravljamo že na šesto sezono enega najbolj priljubljenih resničnostnih šovov pri nas. Izbrali smo nove obraze, junake in junakinje, ki bodo z našo pomočjo iskali ljubezen. Kdo so? Spoznajte jih!
05.30 15. 06. 2023
Ljubezen po domače Zadovoljna

O voditeljici šova Ljubezen po domače

Tanja je vsestranska ženska, ki je bila od nekdaj rada v središču pozornosti. Dama odprtega srca in širokega nasmeha, ki se v tretji sezoni skupaj z deseterico osamljenih kmečkih src in eno srčno kraljico znova podaja na iskanje najlepše podeželske ljubezenske zgodbe.
09.06 06. 06. 2023
Ljubezen po domače Zadovoljna

Na POP TV prihaja nova sezona šova Ljubezen po domače

Brez ljubezni nam živeti ni. To še kako drži. Zato smo na POP TV izbrali 11 kraljev in kraljic podeželja, ki bodo v novi, sedmi sezoni šova Ljubezen po domače iskali ljubezen. Spoznali jih boste lahko že 16. junija ob 20.00 na POP TV!