Mali šef Slovenije / ARHIV ČLANKOV
08.50 24. 04. 2024
Mali šef Slovenije Zadovoljna

Mladi kuharski mojstri navdušujejo in čakajo na vaše glasove

Lavina in Ema iz OŠ Trnovo sta si že drugič prikuhali največje število zvezdic in se še naprej borita za najvišje Mercatorjeve donacije. Za donacije od četrtega do osmega mesta pa se še naprej borita tudi njuna nasprotnika v prvem kuharskem obračunu, Mark in Mark iz OŠ Prule, ki potrebujeta vaše glasove podpore.
18.50 21. 04. 2024
Mali šef Slovenije Zadovoljna

Elegantna postavitev in harmonija okusov sta ju popeljali v mini finale

V prvi polfinalni oddaji sta vse od sebe dali Ema in Levina ter Ema in Ula. Drugemu paru se je malenkost ponesrečila ena izmed sestavin, prvi par pa je navdušil z drzno kombinacijo okusov in elegantno minimalistično postavitvijo ter si prislužil mesto v mini finalu.
13.43 21. 04. 2024
Mali šef Slovenije Zadovoljna

5 minut pred koncem bo šlo vse narobe

Na vrsti je že prva polfinalna oddaja, v kateri se bosta dva para pomerila za nastop v mini finalu. Žiranti so pripravili nalogo, ki bo od njih terjala veliko spretnosti in tudi znanja, zato bo v nekem trenutku v kuhinji zavladala rahla panika.
10.58 17. 04. 2024
Mali šef Slovenije Zadovoljna

Mesta v polfinalu so zapolnjena, zdaj gre zares

Julija in Jakob iz Osnovne šole Hruševec Šentjur sta odlično izkoristila drugo priložnost in si s kar 15-imi zvezdicami rezervirala mesto v polfinalu Malega šefa Slovenije. Polfinalisti se bodo borili za najvišje Mercatorjeve donacije, katere šole naj se razveselijo ostalih donacij, pa odločate tudi vi.
18.50 14. 04. 2024
Mali šef Slovenije Zadovoljna

Jakob in Julija sta zbrala vseh 15 zvezdic

Iz oddaje v oddajo so otroci bolj pripravljeni, njihove jedi pa bolj izpopolnjene. Ronja in Lana sta pripravili izjemne školjke, Jakob in Julija fantastično sipo. Žiranti so imeli težko nalogo, ko so morali izbrati zmagovalca, a naposled odločili: v polfinale gresta Jakob in Julija.
13.44 14. 04. 2024
Mali šef Slovenije Zadovoljna

Še dva para bosta imela novo priložnost

Še dva para bosta imela priložnost, da se ponovno potegujeta za vstopnico za polfinale. Na vrsti bodo Ronja in Lana iz OŠ Domžale ter Julija in Jakob iz OŠ Hruševec. Kateri par bo z jedjo očaral žirante in se izstrelil v naslednji krog?
09.58 10. 04. 2024
Mali šef Slovenije Zadovoljna

Najmlajši tekmovalki razorožili tudi najstrožjega žiranta

Nika in Cataleya iz Osnovne šole Marezige sta s svojimi devetimi in desetimi leti najmlajši tekmovalki letošnje sezone Malega šefa Slovenije. Z jedjo brez napak sta si priborili predzadnje mesto v polfinalu in se še naprej borita za najvišje Mercatorjeve donacije. Katere šole naj se razveselijo ostalih donacij, pa odločate tudi vi.
18.50 07. 04. 2024
Mali šef Slovenije Zadovoljna

Nika in Cataleya pripravili enega najboljših krožnikov

Kuharski pari, ki se v prvem krogu kuharskih dvobojev niso uspeli uvrstiti v polfinale, imajo zdaj še eno možnost. Prvi se bodo za vstopnico v polfinale potegovali Nika in Cataleya ter Mark in Mark. Odločale bodo podrobnosti.
13.13 07. 04. 2024
Mali šef Slovenije Zadovoljna

Druga priložnost za kuharske pare: kdo jo bo bolje izkoristil?

Tokrat se bosta za obstoj borili najmlajši tekmovalki sezone, Nika in Cataleya iz Marezig ter Mark in Mark iz Ljubljane. Otroci se bodo soočili z ne najbolj enostavno sestavino, za piko na i pa bodo morali poskrbeti, da od glavne sestavine ostane čim manj neporabljenega. Kateri par bo napredoval v polfinale in kdo se bo moral posloviti?
07.59 03. 04. 2024
Mali šef Slovenije Zadovoljna

Kapo dol vsem mladim kuharskim mojstrom!

V Malem šefu Slovenije so se predstavili vsi pari mladih kuharskih mojstrov letošnje sezone. Kot zadnja sta se v polfinale uvrstila Leon Taj in Matic iz OŠ Jurija Dalmatina Krško, ki se še naprej borita za tri najvišje Mercatorjeve donacije. Katere šole naj se razveselijo ostalih donacij, pa odločate tudi vi.
18.50 31. 03. 2024
Mali šef Slovenije Zadovoljna

Visoka pričakovanja žirantov, mali šefi so se izkazali

Še zadnja dva para malih šefov sta se pomerila za mesto v polfinalu. Ambiciozni štirje kuharji so se zbrano lotili tokratnega izziva – priprave treh različnih jedi z eno rdečo sestavino. Žiranti so imeli velika pričakovanja. Odločale so malenkosti in naposled sta si zmago ter s tem nastop v polfinalu prislužila Leon Taj in Matic.
13.47 31. 03. 2024
Mali šef Slovenije Zadovoljna

Male šefe čaka zahtevna naloga

Spoznali bomo še zadnja dva kuharska para, ki bosta v boju za mesto v polfinale pokazala veliko znanja, zbranosti in kreativnosti. Bodo kos zahtevni nalogi, ki jim jo bodo naložili žiranti?
15.52 30. 03. 2024
Mali šef Slovenije Zadovoljna

Sašo Stare: Otroci so najbolj iskrena in najmanj cinična publika

Sašo Stare ni samo komik, zadnja leta blesti v vlogi voditelja šovov Slovenija ima talent in Mali šef Slovenije, katerega novo sezono že spremljamo ob nedeljah na POP TV. Kot nam je nedavno povedal, vedno z veseljem poklepeta s tistimi, ki ga prepoznajo na ulici, ali pomaha otrokom na zadnjih sedežih, ki svojim staršem za volanom razlagajo, da v sosednjem avtu sedi Sašo s Talentov oziroma Sašo iz Malega šefa.
08.36 27. 03. 2024
Mali šef Slovenije Zadovoljna

Mladim kuharskim mojstrom je uspelo nekaj nemogočega

Vitan in Oliver iz OŠ Draga Bajca Vipava sta žirante navdušila s solato, ki so po njuni in zaslugi njunih nasprotnic Lane in Ronje iz OŠ Domžale postale všeč tudi voditelju Sašu Staretu. Prijatelja sta se uvrstila v polfinale šova, vi pa glasujte za šolo, ki bi ji radi pomagali do donacije.
18.50 24. 03. 2024
Mali šef Slovenije Zadovoljna

Panika v kuhinji terjala svoj davek

V kuhinji malih šefov tokrat ni šlo vse po načrtu. En par je zajela panika in tekle so solze razočaranja, medtem ko je drugi par, ko se je znašel v stiski, pokazal, da se vztrajnost izplača – in na koncu dostavil krožnik, ki je požel veliko hvale. Kaj je bilo tisto, kar je Ronjo in Lano stalo polfinala?
14.14 24. 03. 2024
Mali šef Slovenije Zadovoljna

Žirantom se bodo cedile sline

V tokratni oddaji Mali šef Slovenije bomo spremljali kuhanje deklet iz Domžal in fantov iz Vipave. Oba para bosta naletela na izzive, a en jih bo premagal bolj uspešno kot drugi. Koga čaka polfinale?
09.54 20. 03. 2024
Mali šef Slovenije Zadovoljna

Spodbujajte mlade junake in glasujte za šolo svojih favoritov

Lavina in Ema iz OŠ Trnovo sta se odlično znašli v časovnem stroju Malega šefa Slovenije, ki ju je popeljal 75 let v preteklost. Njunih 15 točk je bil odličen začetek v boju za donacije, svojim favoritom pa lahko pomagate tudi gledalci.
18.50 17. 03. 2024
Mali šef Slovenije Zadovoljna

Navdušeni žiranti podelili 15 zvezdic

Tokrat so mali kuharji potovali v čase, ko je bilo na voljo neprimerljivo manj sestavin. Izvirnosti jim ni manjkalo in dostavili so okusne jedi. A redoljubni in zbrani Lavina in Ema sta pokazali nekaj več in 15 zvezdic ju je odneslo v polfinale.
13.25 17. 03. 2024
Mali šef Slovenije Zadovoljna

Pomerila se bosta para, ki si bosta popolno nasprotje

V drugi oddaji najbolj simpatičnega kuharskega šova Mali šef Slovenije se bosta pomerila para iz Ljubljane, ki si ne bi mogla biti bolj različna. Ene par bo deloval povsem harmonično, pri drugem se bo nabralo kar nekaj težav. En bo skrbel za čistočo, drugi ne. Kateri par pa bo dostavil jed, ki si bo prislužila petnajst zvezdic od petnajstih?
10.06 11. 03. 2024
Mali šef Slovenije Zadovoljna

Mali šef Slovenije: s prvo oddajo se je pričelo tudi glasovanje!

To pomlad so nedelje ponovno rezervirane za preizkušanje kuharskih sposobnosti slovenskih osnovnošolcev. Vstopili smo namreč v šesto sezono oddaje Mali šef Slovenije in se že v prvi oddaji prepričali, da tudi letos mlade kuharice in kuharji tekmovanje jemljejo zelo resno. Kakšna pa so pričakovanja njihovih šol?