MasterChef Slovenija / ARHIV ČLANKOV
09.00 24. 04. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Klara od nepozabnega dosežka do bridkega poraza, a je to ni potrlo

Klara Šmigoc ima za seboj enega najlepših izzivov v MasterChef tekmovanju. Po pravljični zmagi, do katere je kot vodja popeljala svojo skupino, je bila srečna in ponosna. Potrl je ni niti neuspešen boj za imuniteto.
22.20 23. 04. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Jure s čudovitim krožnikom do zadnje imunitete: Čudovit občutek

Štirje tekmovalci so morali tri sodnike in gosta Filipa Matjaža navdušiti s svojo kulinarično zgodbo. Najbolj uspešna sta bila Lidija Subašić in Jure Pavlič, zadnjo značko imunitete pa si je na koncu prislužil slednji.
16.17 23. 04. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Filip Matjaž bo tekmovalce pustil brez besed

V MasterChef kuhinjo prihaja mlad chef z Michelinovo zvezdico, Filip Matjaž, ki bo tekmovalcem predstavil novo kulinarično dimenzijo. Kdo pa bo s svojo zgodbo najbolj navdušil sodnike in si priboril zadnjo imuniteto?
22.15 22. 04. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Klarina skupina sodnike štirikratno navdušila

Skupine so morale navdih za svoje jedi črpati iz pravljic in z vsemi štirimi enkratnimi, domiselnimi in dodelanimi jedmi je sodnike navdušila skupina Klare Šmigoc. Poleg vodje so ta teden varni še Matej Muhvič, Lidija Subašić in Jure Pavlič.
16.11 22. 04. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Izziv bo pravljičen, a ne za vse tekmovalce

Tri skupine bodo navdih za nove jedi črpale iz treh pravljic. Vsaka bo morala pripraviti kar štiri jedi, v vlogi vodje se bo prvič znašla Amadeja Lube, za Luko Pangosa in Klaro Šmigoc pa bo nocojšnji izpit popravni.
08.57 19. 04. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Andreja Špeh: Lukove besede so neizmerno lepa popotnica

Andreja Špeh bi si želela v MasterChefu pokazati še kakšno dobro sladko ali morsko jed ter izkusiti nenavadne 'mistery box' izzive, a se je njena razburljiva dogodivščina prehitro končala. Poslovila pa se je z neizmerno lepo popotnico za svojo kulinarično pot, ki se ji bo bolj posvetila jeseni.
22.21 18. 04. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Poslovila se je obetavna kuharica Andreja Špeh

V prvem krogu izločitvenega testa se je najbolje odrezal Luka Pangos, ki je prepoznal največ salam in klobas. Po drugem krogu pa se je na presenečenje vseh poslovila obetavna kuharica Andreja Špeh.
16.15 18. 04. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Peklensko kuhanje za obstanek: Jaz bi se najraje razjokala

Osem tekmovalcev se bo pomerilo na izredno zahtevnem izločitvenem testu, ki se bo pričel s prepoznavanjem salam in klobas. Le eden izmed njih bo ubežal drugemu krogu, ki pa bo peklenski, in nekateri tekmovalci bodo na robu obupa.
13.20 18. 04. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Danino presenečenje za starša: Oba sta bila osupla

Za Dano Ilić je bila zmaga na individualnem izzivu slastna in mastna. Skupaj z njo sta se veselila tudi njena starša, ki sta sicer z zamikom izvedela za njeno prijavo k sodelovanju v MasterChefu Slovenija. Tekmovalka pravi, da sta bila oba osupla.
22.15 17. 04. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Danin dosežek za zgodovino slovenskega MasterChefa

Dana Ilić je bila zvezda tokratnega individualnega izziva. Z odlično azijsko jedjo si je prikuhala drugi krog in tam premagala velikega konkurenta Luko Pangosa. Pripravila je burger, kot ga sodniki niso jedli v vseh sezonah MasterChefa.
16.15 17. 04. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Sodnike čaka spektakularno navdušenje

Na individualnem izzivu se bodo za eno mesto na balkonu pomerili tekmovalci obeh poraženih skupin. Nekdo izmed njih bo poskrbel za spektakularno navdušenje.
22.10 16. 04. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Amadeja najboljša v izredno težkem izzivu, odslej z imuniteto

Zmagovalci skupinskega izziva so morali poustvariti sladico, ki jo je pripravila slaščičarska mojstrica Urša Pikec. Sladici, ki je tekmovalci niso videli in zanjo niso dobili recepta, se je najbolj približala Amadeja Lube. Priborila si je tretjo značko imunitete.
16.14 16. 04. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Skrita Uršina lepotica bo največji izziv doslej

Slaščičarska mojstrica Urša Pikec je posebej za novi izziv v MasterChefu Slovenija pripravila čudovito sladico. Da bi si priborili značko imunitete, jo bodo morali štirje tekmovalci poustvariti, a le na podlagi opisa.
22.15 15. 04. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Rok si je oprtal Martino na ramena in jo odnesel na balkon

Sodniki so imeli težko nalogo, ko so morali po kulinaričnem popotovanju določiti zmagovalno skupino. Z odlično pripravljenimi indijskimi jedmi so jih na koncu najbolj prepričali rumeni. Veselje ob zmagi je bilo veliko, vodja Rok Novak si je oprtal Martino Pušnik na ramena in jo odnesel na balkon.
16.40 15. 04. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Karim Merdjadi verjetno še nikoli ni bil tako navdušen

Tri skupine bodo v nocojšnji oddaji odpotovale vsaka na svoj konec sveta. Iz sestavin, značilnih za določeno državo, bodo morale pripraviti trihodni meni. Karim Merdjadi bo po obisku ene izmed kuharskih postaj navdušen, verjetno kot še nikoli.
10.27 13. 04. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Velika čast in nepozabni trenutki za Blanko

Blanka Erniša nam je zaupala, zakaj se je tako zelo želela preizkusiti v vlogi vodje skupine in kaj se obeta po njenem dvoboju s superfinalistko prejšnje sezone, Anjo Fir.
09.59 12. 04. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Barbara po koncu poti v MasterChefu že odpira svojo slaščičarno

Za Barbaro Perić je bila prijava v MasterChef Slovenija kot nekakšna brca, da je končno uresničila svoje sanje. Le še nekaj papirjev jo loči od odprtja slaščičarne in veseli jo, ker je v tekmovanju dobila potrditev, da je na pravi poti.
22.25 11. 04. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Matej se je rešil za las, poslovila se je Barbara

Osem tekmovalcev je na izločitvenem testu kuhalo z rebrci. V prvem krogu so se z uličnimi jedmi dokazali Andreja Špeh, Rok Novak in Julija Bukvič. V drugem krogu sta pred sodniki ostala Matej Muhvič in Barbara Perić, poslovila se je slednja.
17.06 11. 04. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Kdo se bo poslovil od MasterChef pokala?

Osem tekmovalcev čaka kulinarično popotovanje v dva različna svetova, kjer pa se se bodo srečali z enako sestavino – z rebri. Kdo bo navdušil z ulično jedjo ter s fino restavracijsko jedjo in komu ne bo uspelo obdržati mesta v tekmovanju?
22.10 10. 04. 2024
MasterChef Slovenija Zadovoljna

Luka ob odličnih komentarjih sodnikov potočil solze

Luka Pangos je znova poskrbel za navdušenje sodnikov. Ti niso mogli prehvaliti njegove jedi, zaradi česar je bil vidno ganjen. Presenetil je tudi Jure Pavlič, ki si je prislužil sladko varnost pred jutrišnjim izločitvenim testom.