Sanjski moški / ARHIV ČLANKOV
06.00 29. 12. 2022
Sanjski moški Zadovoljna

Dekleta soočila Blaža: Žal nisi vzpostavil ljubosumja med nami

Mesece po zaključku snemanja šova Sanjski moški se je Blaž Režek Kričej zopet srečal z nekaterimi tekmovalkami, ki so se borile za njegovo srce. Arijanna, Kristina, Hana, Suki in Eva Luna so odgovorile na pereča vprašanja, ki so se tekom šova vrstila na družbenih omrežjih, in se brez dlake na jeziku soočile s Sanjskim moškim. Ali sta Kristina in Arijanna še prijateljici? Se je Eva Luna Arijanni opravičila za težke besede? Sta bila Suki in Blaž res obsojena zgolj na prijateljstvo? So se dekleta v šov prijavila zaradi ljubezni ali samopromocije? Vse to in še več v zadnji, posebni epizodi spletne oddaje Sanjski moški: Osebno.
18.12 28. 12. 2022
Sanjski moški Zadovoljna

Prihaja zaključno dejanje Sanjskega moškega: Blaža smo soočili s petimi dekleti

Četudi se je druga sezona šova Sanjski moški končala in je na koncu Blaž izbral Kristino (ter se z njo tudi razšel), dogajanja še ni konec. Pred koncem leta smo pripravili še zadnjo spletno oddajo Sanjski moški: Osebno, v kateri smo Blaža soočili s petimi tekmovalkami, ki jih je spoznal med snemanjem. Kaj so mu povedale in s čim so ga soočile? Več v novi oddaji v četrtek na 24ur.com.
06.00 22. 12. 2022
Sanjski moški Zadovoljna

Sanjski Blaž: Zdi se mi škoda, da so si dekleta med seboj vse povedala

Druga sezona najbolj romantičnega šova te jeseni se je zaključila. Zadnjo vrtnico je Sanjski moški podelil Kristini Miler, a ljubezen med njima ni trajala dolgo. Je Blažu Kričeju Režku žal, da na koncu ni izbral Arijanne Sare Di Palma? Kako je sam doživljal napete trenutke pred zadnjo odločitvijo in kako na celotno izkušnjo gleda danes? Odgovore na ta in številna druga vprašanja dobite v najnovejši epizodi spletne oddaje Sanjski moški: Osebno.
08.00 21. 12. 2022
Sanjski moški Zadovoljna

Sanjska Hana: Največje presenečenje so bile Blaževe izjave

Hana Ševič je svetlolaska, ki se je prebila med zadnje štiri osvajalke Sanjskega moškega. Blaž ji v predzadnji oddaji ni podelil vrtnice in poslovila se je sočasno z Laro, je pa od tedaj že našla svojega princa na belem konju in že drvi svojim novim poslovnim ciljem naproti.
06.00 20. 12. 2022
Sanjski moški Zadovoljna

Arijanna tik po finalu: Žalostna sem, da me ni izbral

Finalistka Arijanna Sara di Palma se je v boju za srce sanjskega moškega, 23-letnega Blaža Kričeja Režka, borila vse do zadnjega. Tik po finalni oddaji je za naš portal spregovorila o občutkih, ki jo prevevajo, in o sami dogodivščini.
20.32 19. 12. 2022
Sanjski moški Zadovoljna

Blaž in Kristina še nista zaprla vrat medsebojni ljubezni

Šov Sanjski moški se je zaključil, Blaž pa se je na koncu odločil za Kristino. V kakšnih odnosih sta danes, kaj se dogaja z njima in med njima, pa sta povedala kar sama.
09.42 19. 12. 2022
Sanjski moški Zadovoljna

Komentatorji skupaj s tekmovalkami obrali finalno oddajo

Komentatorji oddaje Sanjski moški tokrat šova z domačih kavčev niso spremljali sami. Finalno oddajo, v kateri se je Blaž odločal med Arijanno in Kristino ter puncama predstavil še svoje starše, so komentatorski pari do kosti obrali v družbi izpadlih tekmovalk.
08.19 19. 12. 2022
Sanjski moški Zadovoljna

Ljubezen kratkega roka, Blaž in Kristina sta se razšla

Po končanem snemanju Sanjskega moškega, kjer je v finalu Blaž Kričej Režek svojo zadnjo vrtnico podaril Kristini, sta se 20-letna Celjanka in 23-Ljubljančan odločila ljubezni dati priložnost. Žarometi so se ugasnili, kamere umaknile in nastopilo je obdobje preizkušnje – odnos v resničnem svetu. Zaljubljenca sta se posvetila eden drugemu, a dobrih 14 dni po končanem šovu se je moral Blaž odpraviti na delo na jahti, kjer je prebil dolgo poletje. To pa je terjalo svoj davek: Blaž in Kristina nekaj mesecev po posneti finalni oddaji nista več par.
21.45 18. 12. 2022
Sanjski moški Zadovoljna

Sanjski Blaž poslušal srce in izbral 'nevesto' Kristino

Pred najpomembnejšo odločitvijo te sezone je Blaž še zadnjič povabil Kristino in Arijanno na zmenek. Želel je videti, kako se z njima ujame v povsem običajnih vsakodnevnih situacijah. Sledil je pogovor obeh deklet z Blaževimi starši in nato še starševski nasvet Blažu, ki mu je pomagal do končne, najpomembnejše odločitve. Blaž je za svoje dekle izbral Kristino.
20.44 18. 12. 2022
Sanjski moški Zadovoljna

Sta imeli Hana in Lara pred finalom že spakirane kovčke?

V sobotni finalni epizodi šova Sanjski moški sta se od romantičnega popotovanja poslovili Hana Ševič in Lara Mlaker. Sanjski Blaž se je moral odločiti za dve, ki mu brez dvoma najbolj ogrejeta srce. Tako v nocojšnji finalni igri ostajata le še Primorka Arijanna in Štajerka Kristina. V noči s sobote na nedeljo pa gledalci niso dočakali pretirane drame in povišanih frekvenc glasov. Videti je bilo, kot da sta obe izpadli dekleti odločitev Blaža nekako pričakovali.
17.10 18. 12. 2022
Sanjski moški Zadovoljna

Pred zadnjo odločitvijo Blaž dekleti znova postavi na preizkušnjo

Pred nami je finale šova Sanjski moški, Blaž pa bo moral sprejeti izjemno pomembno odločitev. A pred sprejemom končne odločitve dekleti čaka še ena preizkušnja. Katera je bolj ogrela njegovo srce: vsestranska Arijanna ali čustvena Kristina?
09.37 18. 12. 2022
Sanjski moški Zadovoljna

Komentatorji Vrtnice in vino: Uskladila sta se v sobi

V predzadnji oddaji Vrtnice in vino letošnje sezone, ko je Blaž podelil še dve vrtnici, dve dekleti pa poslal domov, komentatorji niso šparali jezika. Kako so pokomentirali vse spomine, poljube, poglede in dotike?
21.20 17. 12. 2022
Sanjski moški Zadovoljna

Superfinalistki Sanjskega moškega sta Arijanna in Kristina

Blaža je čakala velikanska odločitev – dvema dekletoma je moral reči adijo, dve pa sta postali veliki finalistki. So pa nocoj Blaž in dekleta obujali spomine na vse, kar se je dogajalo na zmenkih in v dvorcu. Hkrati je Blaž pred veliko odločitvijo izvedel za še nekaj dogodkov, kar ga je pustilo odprtih ust.
16.50 17. 12. 2022
Sanjski moški Zadovoljna

Blaža bodo tik pred pomembno odločitvijo presenetili video posnetki

Finalna oddaja je pred vrati in samo še štiri dekleta ostajajo v igri za Blaževo srce: Arijanna, Hana, Lara in Kristina. Nocoj bodo obujali spomine, Blaž pa bo še pred veliko odločitvijo prejel informacije, ki ga bodo pustile odprtih ust.
06.00 15. 12. 2022
Sanjski moški Zadovoljna

Blaž tik pred finalom: Arijanna me je postavila v zelo neprijetno situacijo

V predzadnji spletni oddaji Sanjski moški: Osebno je Blaž z nami obudil spomin na pretekli vikend in na zmenke, ki so mu jih pripravila zadnja štiri dekleta. Kateri zmenek mu je bil najbolj všeč? Zakaj pravi, da ga je Arijanna postavila v neprijetno situacijo in kako komentira Larine besede, da je čustveno nezrel? Vse to in še več v novem delu spletne oddaje.
09.14 12. 12. 2022
Sanjski moški Zadovoljna

Blaž se je potil, Maruši od smeha tekle solze po licih

V Sanjskem moškem je Blaž preživel še dva zmenka in oba so komentatorji oddaje Vrtnice in vino seveda do potankosti pokomentirali. Ob njegovi živčnosti in tremi, ko je spoznal Arijanninega očeta, so Maruši od smeha kar tekle solze po licih.
21.15 11. 12. 2022
Sanjski moški Zadovoljna

Blaž Kristino zasul s poljubčki, ob Arijanninem očetu se ni mogel nehati potiti

Kristina je Blaža odpeljala na zmenek, na katerem sta se ves čas spogledovala, hihitala in poljubljala. Nato je Arijanna organizirala nepozabno adrenalinsko doživetje in Blaža postavila na preizkušnjo, ko ga je predstavila še očetu.
16.55 11. 12. 2022
Sanjski moški Zadovoljna

Dva zmenka, dve popolnoma različni izkušnji

Po zmenku z Laro in Hano se bo Blaž podal še na dva zmenka, ki ju bosta organizirali Arijanna in Kristina. Arijanna bo izpolnila eno njegovih največjih želja, medtem ko ga bo Kristina romantično izzvala in omrežila s svojo nežnostjo.
09.00 11. 12. 2022
Sanjski moški Zadovoljna

Jan izzval Evo: Ji bo uspelo, kar sanjskemu Blažu ni?

Komentatorji oddaje Vrtnice in vino niso bili navdušeni nad zmenkom Lare in Blaža, posebnega navdušenja pa ni požel niti zmenek Blaža in Hane. Je pa slednji spodbudil Jana, da je izzval Evo, in sklenila sta stavo.
21.15 10. 12. 2022
Sanjski moški Zadovoljna

Po zmenku Lara ni bila prepričana, Hana je žarela

Samo še štiri dekleta so ostala v šovu Sanjski moški in Blaža čaka zmenek z vsako izmed njih. Tokrat zmenkov ne organizira on, temveč kar dekleta. Prvi sta imeli priložnost dan z njim preživeti Lara in Hana, ki sta obe zanj pripravili poseben izziv. Kje so se bolj kresale iskrice?