Skrito v raju / ARHIV ČLANKOV
10.01 19. 02. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

Test prijateljstva: kako dobro se poznata Gaja in Matej?

Gledalci nove slovenske serije Skrito v raju ste Gajo Filač in Mateja Zemljiča v vlogah Lare in Marka zdaj že dodobra spoznali. Matej in Gaja sta kot igralca sodelovala že kar nekajkrat in kot rada povesta, je očitno med njima nekakšna kemija, ki jo režiserji hitro zaznajo, saj sta v Skrito v raju zdaj že tretjič igrala par. A kako dobro se igralca poznata med sabo takrat, ko ne snemata? Preverite v spodnjem videu.
07.00 12. 02. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

Spoznajte like serije Skrito v raju: kdo je kdo?

Na POP TV si lahko vsak dan med ponedeljkom in petkom ob 20. uri ogledate našo novo originalno slovensko serijo Skrito v raju, v kateri v glavnih vlogah navdušujeta Matej Zemljič in Gaja Filač. Koga igrata?
20.18 05. 02. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

Aleš Valič: Serija je aktualna, saj vemo, kaj se dogaja v zdravstvu

Če je zunaj že spomladansko, pa vas poletje na malih zaslonih čaka že nocoj. Danes je namreč dan D za novo originalno slovensko serijo Skrito v raju. Zgodba nove serije je razpeta med idiličnim istrskim kampom Paradiso, kamor se naši novi junaki zatekajo pred vsakodnevnimi obveznostmi, in prestolnico, kjer potekajo umazane zgodbe medicinske mafije. Eden od teh junakov, ki nas bo zabaval, je tudi igralec, veteran slovenskih serij Aleš Valič.
10.04 05. 02. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

Skrito v raju: naj se poletna romanca začne

Nova originalna slovenska serija Skrito v raju, katere snemanje je bilo razpeto med Ljubljano in hrvaško obalo, je končno tu. Gledalce bodo naši novi televizijski junaki zabavali vsak dan, od ponedeljka do petka, ob 20. uri na POP TV.
20.40 04. 02. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

Gaja Filač in Matej Zemljič že nestrpno pričakujeta prvi del serije Skrito v raju

Nova originalna serija ki na POP TV prihaja jutri ob 20. uri, pa saj vse že veste: razpeta je med idiličen istrski kamp Paradiso, kjer uživajo naši novi junaki pavšalisti, in prestolnico, tam potekajo umazane zgodbe medicinske mafije. Glavni par, ki pa to ni povsem od začetka, pa Lara in Mark oziroma Gaja in Matej.
10.59 29. 01. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

'Umikanje pred ekran v intimnosti svojega doma je fenomen današnjega časa'

V najnovejši originalni seriji Skrito v raju bo med drugim zaigral tudi Aleš Valič, ki se bo prelevil dr. Edvarda Steinerja. Njegov lik se v kamp odpravi z vnukom Markom, ki ga igra Matej Zemljič. Eden bolj izkušenih slovenskih igralcev pravi, da so serije tako zelo uspešne, ker se ljudje dandanes radi umikajo v intimnost svojega doma.
13.00 23. 01. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

O seriji Skrito v raju

Večeri se na POP TV grejejo ob novi originalni slovenski seriji Skrito v raju. Morje, sonce, ljubezenske iskrice, predrzne spletke in temačne skrivnosti so glavni spremljevalci večerov med tednom vseh generacij.
13.00 23. 01. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

O likih serije Skrito v raju

Spoznajte like nove originalne serije Skrito v raju, v kateri sta glavno vlogo prevzela Matej Zemljič in Gaja Filač.
12.06 22. 01. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

Gaja Filač: To je bilo popolno delovno okolje

5. februarja na POP TV prihaja Skrito v raju, nova slovenska originalna serija, v kateri bosta zablestela Gaja Filač in Matej Zemljič. Snemanje serije je bilo razpeto med Ljubljano in hrvaškim Novigradom, in kot je Gaja povedala v intervjuju, je bilo to delovno okolje popolno. Imeli so morje, sonce, skupaj so živeli, se povezali, kot se sicer morda niti ne bi mogli.
10.00 18. 01. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

'Poslanstvo POP TV je, da ponudi kakovostno lokalno vsebino'

Na predpremiernem predvajanju prve epizode nove originalne slovenske serije Skrito v raju je bila tudi Stella Litou, izvršna direktorica CME in direktorica Pro Plus, ki pravi, da je nad serijo več kot navdušena. Poslanstvo medija, kot je POP TV, je prav to – gledalcu ponuditi kakovostno lokalno vsebino.
10.52 17. 01. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

Nova slovenska serija Skrito v raju na POP TV od 5. februarja dalje

Slovenski prostor bo s februarjem znova bogatejši za novo originalno slovensko serijo, s katero POP TV produkcijsko sega še korak dlje in izpolnjuje zavezo podpori domačemu produkcijskemu bazenu. Posebnost serije je njen morski pridih, saj je bilo snemanje razpeto med majhnim istrskim krajem in našo prestolnico. Serija bo prvič na sporedu 5. februarja ob 20. uri na POP TV.
08.22 15. 01. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

Matej Zemljič: Vzvišenost mojega lika je samo fasada

Na POP TV v kratkem prihaja nova originalna serija Skrito v raju, katere snemanje je bilo razpeto med dvema krajema – med hrvaškim morjem in slovensko prestolnico. Kaj je Matej Zemljič povedal o svojem liku, mladem Marku Steinerju, ki prihaja iz premožne zdravniške družine?
11.01 09. 01. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

Za serijo postavili kamp ob morju: To je prineslo drugačno dinamiko

Na POP TV že to pomlad prihaja nova originalna slovenska serija Skrito v raju. Ekipa se je med snemanjem soočala z različnimi izzivi, med drugim tudi z nepredvidljivim poletnim vremenom in usklajevanjem urnikov vseh sodelujočih. V serijo so vložili ves svoj čas, trud in strast do snemanja novih vsebin in zaradi serije postavili tudi kamp. Kot je za 24ur.com povedala Katja Černela, kreativna producentka serije, jim je snemanje na morju prineslo čisto drugačno počutje in dinamiko.
09.59 05. 01. 2024
Skrito v raju Zadovoljna

Dejan Krupič: Veselimo se odziva gledalcev

Urednik najnovejše slovenske serije Skrito v raju, ki na televizijske zaslone prihaja že zelo kmalu, je za naš portal spregovoril o pisanju in snemanju serije. Kako vse skupaj poteka ter predvsem, kako so si novo serijo sploh zamislili, kaj so njene posebnosti in zakaj bo gledalce to pomlad prikovala na kavč? Dejan Krupić je razkril nekaj podrobnosti iz ozadja snemanja.
19.55 25. 12. 2023
Skrito v raju Zadovoljna

Na POP TV prihaja nova slovenska serija Skrito v raju

Morje, sonce, ljubezen, spletke in skrivnosti: "Poletje je bližje, kot si mislite." Večeri bodo na POP TV kmalu zablesteli z novo slovensko originalno serijo Skrito v raju. Dogajanje je tokrat postavljeno med prestolnico in kampom Paradiso, malim istrskim krajem, kamor se poleti zatekajo junaki naše zgodbe v iskanju sprostitve in umika od vrveža glavnega mesta. V ospredje je postavljena ljubezenska zgodba, ki se v brezskrbnem poletjem vzdušju prepleta z ranami iz preteklosti, zapleti in številnimi nesporazumi. Ob tem za dodatne zaplete skrbi še medicinska mafija, katere cilj je privatizacija zdravstvenega sistema.