Slovenija ima talent / ARHIV ČLANKOV
12.12 12. 02. 2024
Slovenija ima talent Zadovoljna

Čeprav sta ostala brez polfinala, sta nad Talenti navdušena: To je potrditev, da nekaj delam prav

V polfinalni oddaji smo videli kar nekaj različnih talentov. In čeprav žiranti na neki točki izberejo, kdo gre v naslednji krog šova, je produkcija vedno pripravljena na nepredvidljivo. Če bi kateri od polfinalistov zbolel ali se poškodoval, imajo na voljo rezervni talent, ki je v vmesnem času pridno vadil za veliki oder Slovenija ima talent. Kdo sta bili rezervi devete sezone?
14.48 06. 02. 2024
Slovenija ima talent Zadovoljna

Predizbori za Talente v polnem teku: Luštno se imamo!

Jesen prinaša jubilejno sezono šova Slovenija ima talent, saj bo ta že deseta. Nova sezona bo prinesla nove talente in z iskanjem tistih, ki bodo najbolj navdušili naše gledalce, je produkcija priljubljenega šova začela že takoj v začetku novega leta.
09.59 23. 01. 2024
Slovenija ima talent Zadovoljna

Z Ladom Bizovičarjem na velikem odru tudi Domen Kljun

Zmagovalec devete sezone Slovenija ima talent Domen Kljun je dobil čast, da se na velikem odru stožiške dvorane pridruži Ladu Bizovičarju. Na svoj spektakel Slovenska muska v Stožicah ga je žirant Talentov povabil po končanem snemanju šova. In kaj na vse to pravi skromni Domen?
09.58 19. 01. 2024
Slovenija ima talent Zadovoljna

Arbadakarba na Šrilanki in Maldivih: Potovanja z otroki so najlepša

Zakonca Kekec, Matjaž in Tina, ki smo ju spoznali preteklo jesen v oddajah Slovenija ima talent, se z dvema otrokoma trenutno mudita na Maldivih, pred tem pa so bili na Šrilanki. Za 24ur.com so se ekskluzivno javili z rajskih peščenih plaž in sporočili, kaj jih je najbolj navdušilo.
11.02 22. 12. 2023
Slovenija ima talent Zadovoljna

Skupina Impulz s Talentov pred novim izzivom: Stožice z Bizovičarjem

Lado Bizovičar je razkril še zadnje tekmovalce šova Slovenija ima talent, ki se mu bodo pridružili na velikem odru ljubljanskih Stožič. Njegovo občinstvo bodo s svojo plesno točko razgrela dekleta plesne skupine Impulz.
20.06 19. 12. 2023
Slovenija ima talent Zadovoljna

Sprejem Domna Kljuna v domači vasi

Ko je zmagovalec Talentov Domen Kljun v našem studiu res utrujen delil še sveže vtise o nepozabni zmagi, se mu niti sanjalo ni, da ne gre domov spat, ampak ga doma pri Svetem Gregorju pri Ribnici čaka veliko presenečenje. Na sprejemu zmagovalca devete sezone šova Slovenija ima talent se je zbrala cela vas, Domnovi sorodniki, prijatelji, gasilski kolegi in sosedi.
12.57 19. 12. 2023
Slovenija ima talent Zadovoljna

Gozd strahov opazil producent ameriških Talentov: navdušiti morajo Simona Cowlla

Izvajalci najbolj strašljive točke letošnje sezone šova Slovenija ima talent Gozd strahov so dobili privlačno ponudbo. Namreč producent ameriške različice Talentov jih je povabil, da s svojo točko nastopijo tudi pri njih. Člani Gozda strahov pravijo, da se že veselijo nastopa pred tritisočglavo množico.
20.17 18. 12. 2023
Slovenija ima talent Zadovoljna

Domen Kljun pozno v noč slavil zmago na Talentih

Domen Kljun je zmagovalec devete sezone šova Slovenija ima talent. Dolenc, ki je na finalnem odru navdušil z zimzeleno balado Vrača se pomlad glasbenika Ota Pestnerja, je bil še dan pred nastopom brez glasu, a kljub temu vseeno zmagal. In to upravičeno, se strinjajo njegovi sotekmovalci. Domna Kljuna je dan po zmagi v POP IN studiu gostila Ota Širca Roš.
06.17 18. 12. 2023
Slovenija ima talent Zadovoljna

Domen Kljun je veliki zmagovalec šova Slovenija ima talent

10 najboljših te sezone šova Slovenija ima talent se je potegovalo za laskavi naziv zmagovalca in bogato denarno nagrado v višini 50.000 evrov. Z največ glasovi je zmagovalec devete sezone Slovenija ima talent postal Domen Kljun!
06.00 18. 12. 2023
Slovenija ima talent Zadovoljna

Domen Kljun: Zaradi bolezni sem bil pred nastopom precej živčen

V deveti sezoni šova Slovenija ima talent je slavil dolenjski pevec Domen Kljun, ki je na finalnem odru navdušil z zimzeleno balado Vrača se pomlad glasbenika Ota Pestnerja. Domen pravi, da je Oto po njegovem mnenju eden najboljših slovenskih pevcev, zato je vesel, da je lahko zapel eno izmed njegovih pesmi. Sicer vidno izčrpan Domen je takoj po zmagi spregovoril za naš medij in povedal, kako malo se je v resnici pripravljal na nastop zadnja dva dni pred finalom. Bolezen mu je tik pred finalom namreč vzela glas, zato se je bal, da morda sploh ne bo mogel nastopiti.
13.31 17. 12. 2023
Slovenija ima talent Zadovoljna

Nocoj bomo dobili zmagovalca devete sezone Talentov

Izmed številnih nastopajočih jih je kar 80 napredovalo v naslednji krog. 25 jih je imelo priložnost nastopiti na polfinalnem odru, v finalu pa je bilo prostora le za 10 najboljših. Toda zmagovalec šova Slovenija ima talent je lahko le eden. Kdo bo zbral največ glasov in osvojil laskavi naziv ter bogato nagrado v višini 50 tisoč evrov?
10.16 17. 12. 2023
Slovenija ima talent Zadovoljna

Znani so zmagovalci 11. generacije Mladih upov

Veseli december je letos še posebej vesel za kar 15 od dvajseterice finalistov razpisa Mladi upi 2023. Po vznemirljivih tednih prićakovanja je namreč strokovna komisija izbrala kar 14 nadarjenih posameznikov s področja športa, parašporta, znanosti in umetnosti, ki bodo prejeli finančna sredstva za razvoj svojega potenciala. Svojega' zmagovalca oziroma v tem primeru zmagovalko, ki ravno tako prejme finančno podporo, pa ste s svojimi glasovi izbrali tudi vi. Največjo podporo je bila deležna atletinja Tia Tanja Živko.
09.28 16. 12. 2023
Slovenija ima talent Zadovoljna

Jure se na finale Talentov pripravlja povsem drugače

Jure Kotnik, ki je sicer že dobršni del življenja posvetil metal glasbi, je na odru Slovenija ima talent tako žirante kot občinstvo prepričal s popolnim nasprotjem – nežnimi baladami. Po premagani tremi, uspešnem nastopu na avdiciji in prepričljivem polfinalu ga zdaj od zmage na Talentih loči le še finale. Kako se pripravlja?
09.00 15. 12. 2023
Slovenija ima talent Zadovoljna

Alja in Matjaž iskreno o pripravah na veliki finale

Alja Gomilar Zickero, ki je v preteklosti kar 10 let plesala, in Matjaž Pezdirc, nekdanji gimnastik, sestavljata akrobatski duo Acro Connection, ki na odru Slovenija ima talent vsakič znova preseneti z novimi figurami, usklajenostjo gibov in neverjetno povezanostjo. V finalu si želita izpolniti pričakovanja gledalcev in že komaj čakata, da pokažeta svojo novo točko, pa tudi rekvizite, ki jih izdelujeta s pomočjo prijateljev.
09.01 14. 12. 2023
Slovenija ima talent Zadovoljna

Za finale pripravljata točko na v Sloveniji še ne videnem rekvizitu

Komaj 10- in 12-letni artistki Ajda in Valentina sta na avdicijski oddaji z nastopom na obročih tako močno prevzeli žiranta Lada Bizovičarja, da ju je nagradil z zlatim gumbom in ju poslal neposredno v polfinale. Lado pa ni edini, ki sta se ga dotaknili z nastopom – prepričali sta tudi občinstvo in tako prispeli vse do finala. Pred nastopom na velikem odru smo poklepetali z njuno trenerko Lariso Levac.
09.01 13. 12. 2023
Slovenija ima talent Zadovoljna

Nina Sirk: Vse, kar lahko rečem, je, da bo divje

Nina Sirk je tisto mlado dekle, ki je na avdiciji najprej navdušilo z izvedbo pesmi iz Disneyjeve risanke, nato pa prepričalo občinstvo z izvedbo House of the Rising Sun. Zaupala je, da se ji življenje, odkar je stopila pred kamere, močno spreminja, v zadnjih dneh pred finalom pa svojo energijo usmerja v glavnem v priprave na nastop.
09.38 12. 12. 2023
Slovenija ima talent Zadovoljna

Maria Sofia: Celo mami ni vedela, da tako dobro poje

Komaj 17 pomladi, njen glas pa že osvaja občinstvo. Mlada Maria Sofia je na avdicijski oder stopila celo malce sramežljivo, nato pa najprej prepričala žirante, se uvrstila v polfinale, na polfinalnem odru pa še občinstvo in pristala v velikem finalu. Le od kod ta pevski talent, ki ga je dolgo skrivala v sebi?
06.00 11. 12. 2023
Slovenija ima talent Zadovoljna

Ples kroglic: kakšne so glasovalne številke nastopajočih v finalu?

Pred nami je težko pričakovana finalna oddaja devete sezone Slovenija ima talent. Na odru se bo za zmago potegovalo deset finalistov, ki so v petih polfinalnih oddajah najbolj prepričali gledalce. To so pevka Nina Sirk, predstavnici cirkuške šole Cirkus Star Valentina in Ajda, pevec Jure Kotnik, akrobatski duo Acro Connection (Alja in Matjaž), plesalec Ahmed Kullab, pevec Domen Kljun, cirkusanta in čarodeja Arbadakarba (Tina in Matjaž), pevka Maria Sofia Tovar Brčić, harmonikarica Špela Šemrl in plesalka Tatjana Gajanović.
22.10 10. 12. 2023
Slovenija ima talent Zadovoljna

Polna doza smeha: Finalisti odgovarjali na pikantna vprašanja

Pred velikim finalom so se v tokratni oddaji Slovenija ima talent vsi finalisti podrobneje predstavili. Voditelja Sašo Stare in Peter Poles sta jih posedla na vroči stol in odgovarjali so na raznovrstna bolj ali manj pikantna vprašanja, ki so jim jih poslali gledalci.
20.15 10. 12. 2023
Slovenija ima talent Zadovoljna

Kako življenje po zmagi v šovu Slovenija ima talent doživlja Jana Šušteršič?

Medtem ko se 10 finalistov šova Slovenija ima talent mrzlično pripravlja na verjetno najpomembnejši nastop njihovih življenj, sta si voditelja Peter Poles in Sašo Stare zanje izmislila poseben izziv. Bodoče zvezdnike in zvezdnice bosta na vročem stolu pripravila na življenje po finalu, ko bodo morali znati odgovarjati na prijazna, neprijazna, osebna, včasih tudi trapasta vprašanja novinarjev in oboževalcev. Kako je to videti in doživljati, dobro ve zmagovalka četrte sezone Slovenija ima talent Jana Šušteršič.