Znan obraz ima svoj glas / ARHIV ČLANKOV
08.46 06. 06. 2022
Znan obraz ima svoj glas Zadovoljna

Zmagovalca BQL: Stoječe ovacije so bile pravi balzam za dušo

V finalni oddaji šeste sezone priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas sta kot naj imitatorja sezone slavila brata BQL. Presrečna Anej in Rok sta nam takoj po koncu oddaje v intervjuju zaupala nekaj sočnih podrobnosti in vtise o zmagi.
19.47 05. 06. 2022
Znan obraz ima svoj glas Zadovoljna

Naj imitatorja sezone sta brata BQL

Osmerica znanih obrazov je še zadnjič v letošnji sezoni šova Znan obraz ima svoj glas postregla z zabavnimi imitacijami in glasbenimi dueti. V finalu pa so se pomerili trije najboljši, kjer sta na koncu naziv naj imitatorja sezone osvojila brata BQL.
16.55 05. 06. 2022
Znan obraz ima svoj glas Zadovoljna

Nocoj bo znano, kdo bo naj imitator sezone

Šesta sezona priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas bo nocoj doživela svoj epilog. V finalu se bodo za naziv naj imitator sezone potegovali Adrijana, Mario in BQL, za njih pa bo navijala tudi zmagovalka pete sezone, pevka Eva Boto.
15.30 05. 06. 2022
Znan obraz ima svoj glas Zadovoljna

Nova generacija Mladih upov: Kje bodo porabili prejeta sredstva?

Znana je nova generacija mladih nadarjenih posameznikov s področja športa, para športa, znanosti in umetnosti, ki bodo prejeli finančna sredstva za razvoj svojega talenta v sklopu 10. projekta Mladi upi. Javnost je največ glasov namenila Aneju Gorenjaku, trobentaču, komisija pa je izbrala še 12 nadobudnih mladostnikov.
10.00 05. 06. 2022
Znan obraz ima svoj glas Zadovoljna

Gledalci ste odločali

Gledalci ste tekom celotne sezone Znan obraz ima svoj glas s svojimi glasovi pomagali izbrati naj imitatorja te pomladi.
09.30 03. 06. 2022
Znan obraz ima svoj glas Zadovoljna

Adrijani bo najtežje pozabiti vse, kar ve o Tini Turner

Finalna oddaja letošnje sezone priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas bo polna presenečenj, vrhunskih imitacij in seveda nastopov treh finalistov sezone. Med njimi je tudi Adrijana Kamnik, ki se lahko pohvali s kar petimi zmagami sezone, v finalu pa vse stavi na Tino Turner.
10.17 02. 06. 2022
Znan obraz ima svoj glas Zadovoljna

Mario Pešić se bo v finalu poklonil svojemu idolu

Nedeljska finalna oddaja najbolj zabavnega šova letošnje pomladi Znan obraz ima svoj glas bo postregla s številnimi presenečenji, glasbenimi dueti in nastopi treh finalistov sezone. Med finalisti je tudi priljubljeni Mario Pešić, ki nam je zaupal, koga bo imitiral in zakaj ...
13.09 01. 06. 2022
Znan obraz ima svoj glas Zadovoljna

BQL se po novem podajata v narodnozabavne vode

Nedeljska finalna oddaja najbolj zabavnega šova letošnje pomladi Znan obraz ima svoj glas bo postregla s številnimi presenečenji, glasbenimi dueti in nastopi treh finalistov sezone. Prva finalista sta brata BQL, ki sta nam zaupala, da bosta po novem tudi del narodnozabavne glasbe.
10.02 31. 05. 2022
Znan obraz ima svoj glas Zadovoljna

NAGRADNA IGRA: Osvojite vstopnice za finale Znanega obraza

Že to nedeljo, 5. junija, se na POP TV obeta veliki finale priljubljenega šova preobrazb Znan obraz ima svoj glas, kjer se bodo za naziv najboljši imitator potegovali trije finalisti. Si želite ogledati zadnje dejanje priljubljene oddaje in preobrazbe doživeti v živo? Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za vstopnice.
09.27 31. 05. 2022
Znan obraz ima svoj glas Zadovoljna

Jan Plestenjak o Mariu in njunem sodelovanju ter govoricah o vlogi očeta

Nedeljska oddaja zabavnega šova Znan obraz ima svoj glas je postregla s številnimi zabavnimi imitacijami in z zabavnimi presenečenji, v katerih je užival tudi gostujoči žirant, priljubljeni glasbenik Jan Plestenjak, ki je med oddajo doživel vrtiljak čustev.
12.27 30. 05. 2022
Znan obraz ima svoj glas Zadovoljna

BQL o zmagi, operi in bratski sinergiji

V predzadnji oddaji zabavnega šova Znan obraz ima svoj glas sta kot zmagovalca večera navdušila brata Anej in Rok Piletič, ki sta v duetu odlično imitirala Eda Sheerana in Andrea Bocellija. Takoj po zmagi sta nam zaupala prve vtise in nekaj sočnih podrobnosti ...
22.35 29. 05. 2022
Znan obraz ima svoj glas Zadovoljna

Predzadnja zmaga šla v roke bratoma BQL

Enajsta oddaja zabavnega šova Znan obraz ima svoj glas je postregla z nepozabnimi imitacijami in odličnimi nastopi, ki so bili prava paša za oči in ušesa. A na koncu je zmago večera domov odnesla Anej in Rok Piletič, ki sta navdušila v pop-opernem duetu.
20.30 29. 05. 2022
Znan obraz ima svoj glas Zadovoljna

Glasujte za svojega favorita razpisa Mladi upi 2022

Pred nami so zgodbe zadnje peterice finalistov letošnjega razpisa Mladi upi. S tem pa se začne tudi spletno glasovanje, v katerem boste tudi vi s svojimi glasovi izbrali enega finalista in tako prejemnika finančnih sredstev. Ostale prejemnike bo na osnovi razpisnih meril izbrala strokovna komisija.
20.11 29. 05. 2022
Znan obraz ima svoj glas Zadovoljna

Bo Jan Plestenjak strog žirant?

Znan obraz ima svoj glas spet dobi znanega četrtega žiranta, ta bo strah in trepet predvsem za Maria, ki se bo bo prelevil v šarmerja slovenske scene Jana Plestenjaka. Ta ga bo ob tem gledal in komentiral.
16.47 29. 05. 2022
Znan obraz ima svoj glas Zadovoljna

Mario Pešić upa, da bo nocoj izvedel veliko skrivnost Jana Plestenjaka

Osmerica znanih obrazov je pripravljena, da nocoj spet zasije z zabavnimi imitacijami v šovu Znan obraz ima svoj glas. Poseben izziv čaka tudi priljubljenega Maria Pešića, ki bo moral imitirati Jana Plestenjaka, saj bo izvirni Jan sedel med zvezdniško žirijo. Mario nam je pred odhodom v masko zaupal nekaj sočnih podrobnosti.
14.35 28. 05. 2022
Znan obraz ima svoj glas Zadovoljna

Videli bomo od nesojenega dueta do grammyjeve nagrajenke

Zvezdniška ruleta je osmerici nastopajočim za jutrišnjo oddajo šova Znan obraz ima svoj glas določila nove imitacije. Tokrat bomo med drugim doživeli glasbeni duet, ki je odpadel zaradi korone, lomilca ženskih src, pop operni duet in priljubljeno Maraayo.
09.56 27. 05. 2022
Znan obraz ima svoj glas Zadovoljna

V nedeljo bo nastopajoče ocenjeval Jan Plestenjak

Osmerica nastopajočih priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas že komaj čaka, da se bo v nedeljo zvečer spet prelevila v zabavne imitacije. Tokrat jih bo kot četrti gostujoči žirant ocenjeval eden in edini Jan Plestenjak.
11.50 26. 05. 2022
Znan obraz ima svoj glas Zadovoljna

Marjetka Vovk namenoma brez nasveta za Nastjo Gabor

V nedeljo zvečer v šovu Znan obraz ima svoj glas vedno nasmejano pevko Nastjo Gabor čaka imitacija svoje prijateljice in odlične pevke Marjetke Vovk (Maraaya), ki jo je včeraj presenetila na pevskih vajah in ji namenoma ni dala nasveta, kako biti še boljša Marjetka.
10.28 24. 05. 2022
Znan obraz ima svoj glas Zadovoljna

Nuša Derenda iz srca hvaležna za izkušnjo

Deseta oddaja zabavnega šova Znan obraz ima svoj glas je postregla s presenečenjem, ki si ga bo Matevž Derenda zapomnil za vedno. Na odru se mu je namreč pridružila mama Nuša Derenda, oba pa sta bila ganjena do srca in nam po nastopu zaupala čustvene vtise.
19.14 23. 05. 2022
Znan obraz ima svoj glas Zadovoljna

Tanja Žagar v vlogi žirantke

Tanja Žagar je bila v v nedeljo priča pravi poslastici - kot četrta žirantka v šovu Znan obraz ima svoj glas, je bila namreč priča enemu boljšemu nastopu, kot drugemu! V nedeljo je slavila Zver, za glavno atrakcijo pa sta poskrbela duet mama - sin, saj se je Matevžu Derenda na odru pridružila naša izvrstna pevka, Nuša.