Glasba

AVDIO: Eskobars hodijo naprej

Ljubljana, 23. 10. 2013 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Eskobars se intenzivno pripravljajo na izid novega studijskega albuma, ki bo izšel še v letošnjem letu. Kreativni Primorci so s prihajajočega albuma že predstavili dve skladbi: Vidim ti v očeh in Ni dovolj. Tokrat "na poslušanje" dajejo pesem z naslovom Hodim naprej.

Skupina Eskobars
Skupina Eskobars FOTO: Janez Volmajer

Hodim naprej je skladba, ki prinaša upanje in vero v spremembo na boljše. Člani zasedbe Eskobars z njo stopajo naprej po poti, ki jim je namenila tako vzpone in padce, ki pa jih vedno premagujejo skupaj, kar so dokazali tudi, ko so ves čas stali ob strani bobnarju Bogdanu Sojiču pri njegovemu odvajanju od odvisnosti od težkih drog.

"Verjemite in ne glejte nazaj, ko hodite naprej!" so ob novi skladbi povedali člani skupine, ki so trenutno polno zaposleni s končevanjem novega albuma. Ta naj bi na prodajne police prišel še letos. Večino skladb s prihajajočega albuma so konec septembra fantje že predstavili domačemu občinstvu in – sodeč po odzivu – so spisali skladbe, polne energije, čistega zvoka, močnih besedil in na kitarah baziranih aranžmajev. Za nastope v živo pa so prearanžirali tudi starejše skladbe s prvenca Eskobars, ki so jih pilili na poletnih koncertih.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.