Glasba

Beyonce se vrača v velikem slogu!

Los Angeles, 17. 10. 2012 16.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Super mama, odlična pevka in kar 16-kratna dobitnica Grammyjevih nagrad Beyonce je potrdila nastop na Super Bowlu, najbolj gledanem televizijskem prenosu v Ameriki! Samo lansko leto si je šov namreč ogledalo čez 112 milijonov ljudi.

Beyonce se vrača na koncertne odre.
Beyonce se vrača na koncertne odre. FOTO: Reuters

47. Super Bowl bo februarja 2013 na stadionu Mercedes-Benz Superdomeu v New Orleansu. Glasbeni šov, ki se odvija v polčasu finala ameriškega nogometa, spada med najbolj gledane glasbene dogodke. Lansko leto si ga je ogledalo več kot 112,5 milijona ljudi.

Z nastopom na tem prestižnem dogodku se bo Beyonce vpisala v častno bazo nastopajočih zvezd iz glasbene industrije. Na Super Bowlu so med drugimi nastopali že Madonna, The Black Eyed Peas, The Who, Bruce Springsteen & The E Street Band, Tom Petty and the Heartbreakers, Prince, Rolling Stones, Paul McCartney in U2.

Glasbeni del je manjši koncert, na katerem bo Beyoncé predstavila pesmi z aktualnega albuma Beyonce 4!

Od Beyonce lahko pričakujemo odličen nastop.
Od Beyonce lahko pričakujemo odličen nastop. FOTO: Reuters

 

 

 

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

godhead
18. 10. 2012 08.30
+0
je jedla fižolo?
love...rbd
17. 10. 2012 21.09
+14
Beyonce ima neverjeten glas. V živo poje bolje kot je original, ženska res da vse od sebe na odru. Še najbolj mi je pa všeč to, da ne tekmuje z nobenim drugim kot pa samo sama s sabo, ravno zaradi tega je tako uspešna in enkratna. Je tudi ena izmed edinih, ki je ohranila svoj ponos in ji ni treba plesati napol gola in hoditi po ulicah brez nedrčka, biti zabrita... Komaj čakam, da vidm ta njen nastop, saj me bo kot vedno navdušila! <3
prkajlanKmarija
17. 10. 2012 21.20
-3
Maček2
17. 10. 2012 17.44
+19
nisem pristaš njene glasbe moram pa priznat da ima dober glas. osebno bi se mi dopadlo,če bi namreč kakšna Kylie imela tam nastop saj ima muziko,ki mi e všeč ampak saj vem ona je bolj v evropi popularna in Beyonce pač v ameriki