Tuja scena

Billy Bob Thornton: Angelina je čudovita

Los Angeles, 26. 04. 2014 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Razšla sta se pred več kot desetimi leti, a to še ne pomeni, da se ne preneseta. Angelina Jolie in Billy Bob Thornton ostajata dobra prijatelja. Še več. 58-letni igralec je eden izmed najbolj gorečih oboževalcev slavne igralke.

Angelina in Billy Bob Thornton
Angelina in Billy Bob Thornton FOTO: Reuters

Igralec Billy Bob Thornton se je pred kratkim razgovoril o zvezi z nekdanjo ženo Angelino Jolie, ki je danes srečna v objemu Brada Pitta, s katerim ima šest otrok. Čeprav sta se razšla že pred več kot desetimi leti, nekdanja zaljubljenca še vedno ostajata v stiku, Thornton pa o 38-letnici izbira samo lepe besede.

''Ona je čudovita, čudovita,'' je povedal 58-letni igralec. ''Ima toliko energije in v njej je toliko dobrote. Ves čas sva v stiku. Ona preverja, ali sem jaz v redu in jaz preverjam, kako je ona,'' je še dodal Bob, ki tako ostaja en izmed njenih najbolj gorečih oboževalcev.

Parček se je razšel leta 2003, tri leta po tem, ko si je obljubil večno zvestobo. Leta 2012 je medtem Billy Bob priznal, da je zvezo z Angelino zapravil, saj je bil prepričan, da zanjo ni bil dovolj dober.

Nekdanja zakonca ostajata v dobrih odnosih.
Nekdanja zakonca ostajata v dobrih odnosih. FOTO: Reuters

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

periot22
26. 04. 2014 21.13
-4
Najlepša kam? v žnable?