Slovenija

FOTO in VIDEO: Četrto vstajo zaznamovala aretacija treh protestnikov

Ljubljana, 09. 03. 2013 14.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 9 min
Avtor
Neda Došenović/Urša Zupan/Vesna Lambergar/Miha Raičevič/Mateja Klavs
Komentarji
2567

Na četrti Vseslovenski vstaji se je zbralo okoli 5000 ljudi. Protestirali so po ljubljanskih ulicah, na Kongresnem trgu pa so s pomočjo "odprtega mikrofona" sporočali svoje zahteve. Za razburjenje so poskrbeli tudi aretirani protestniki, zaradi katerih se je množica zbrala pred policijsko postajo na Trdinovi ulici. Razšli so se, ko so jih izpustili na prostost.

21.25 Policisti so sporočili, da je shod končan in da so na prostost izpustili vse štiri pridržane osebe.

21.21 Policisti so po naših podatkih izpustili pridržane protestnike. Dobili naj bi plačilni nalog in vabilo na zaslišanje. Pred PP je tako zdaj vse končano.

21.11 Velika večina policistov se je umaknila izpred PP Trdinova.

21.06 Po neuradnih informacijah bodo policisti tri pridržane izpustili čez 10 minut.

20.54 Policija sporoča, da na Trdinovi ulici vztraja okoli 30 demonstrantov.

20.52 Na Trdinovo ulico je prišlo še okoli 20 protestnikov, ki so do zdaj protestirali na Kongresnem trgu.

20.43 Prijete naj bi izpustili, ko bodo protestniki, ki vztrajajo na Trdinovi ulici, odšli domov. A protestniki nočejo oditi.

20.34 Četrta Vseslovenska ljudska vstaja se je končala.

20.32 Na Trdinovi ulici vztraja okoli 30 ljudi. Medtem se dogajanje na Kongresnem trgu končuje. "Po tem komadu gremo vsi na Trdinovo," je dejal govorec. 

20.27 Nekateri protestniki, ki so bili na Trdinovi ulici, so prišli na Kongresni trg, kjer še vedno poteka glasbeni program.

20.18 Protestniki na Trdinovi ulici se dogovarjajo o tem, kakšen bo njihov naslednji korak. Del želi vztrajati na Trdinovi ulici, nekateri pa predlagajo, da bi šli pred PP Moste.

20.06 Tudi na Trdinovi ulici je vse manj protestnikov. Aretirani naj bi bili pridržani najmanj do 22. ure, po tem naj bi bile znane nove informacije. Pridržani naj bi bili na PP Moste in ne na Trdinovi ulici.

20.02 Večina ljudi, ki je protestirala na Kongresnem trgu, je odšla domov. Vztraja manjša skupina ljudi, ki vzklikajo: "Ne bomo plačali vaše krize!"

19.48 Na Kongresnem trgu še vedno poteka glasbeni program. Prav tako pa nekaj deset protestnikov vztraja pred policijsko postajo na Trdinovi ulici. "Vsi smo zaporniki solidarnosti," pravijo protestniki.

19.22 Kljub pojasnilom policistov, da bodo trije aretirani morali ostati v njihovih rokah do konca shoda, protestniki še vedno zahtevajo, da jih izpustijo. Tudi na Trdinovi ulici odmeva glasba, protestniki pa vzklikajo.

Pred policijsko postajo na Trdinovi ulici
Pred policijsko postajo na Trdinovi ulici FOTO: 24ur.com

19.19 Policija sporoča, da bodo v skladu z zakonom o policiji trije protestniki ostali v pridržanju vse do prenehanja razlogov za ukrep.

19.07 Policija je protestnike na Trdinovi ulici pozvala, naj ne kršijo javnega reda in miru ter naj upoštevajo navodila policistov.

19.04 Na Kongresnem trgu je slišati pozive: "Gremo na Trdinovo!" Govornik na odru je množici na Kongresnem trgu dejal, da je to svoboden protest. "Tisti, ki želite neposreden spopad, pojdite na Trdinovo. Nihče vam ne brani," je povedal.

19.00 Protestniki pred policijsko postajo: "Čuvate lopove, zapirate nedolžne!"

18.56 Pred policijsko postajo na Trdinovi ulici je večja skupina ljudi, ki vzklika: "Vsi na ulice!" Policisti so zavarovali vhod v postajo.

18.53 Policija je sporočila podrobnosti o treh prijetih. Ena oseba je metala barvo v objekte, drugi dve pa sta policistom poskušali preprečiti prijetje osebe.

Medtem na govorniškem odru na Kongresnem trgu spet pozivi: "Kličite na policijo, prijavite uniformirane neznance, prijavite nasilje!"

18.52 Policisti spremljajo protestnike, ki hodijo proti glavni policijski postaji na Trdinovi ulici.

18.45 Policija sporoča, da udeleženci vstaje res v znak protesta zaradi aretacije treh oseb kličejo na 113. Dodajajo: "Pozivamo jih, naj s tem prenehajo, saj zasedajo linijo za nujne klice!"

18.41 Policisti so po besedah govornika sporočili, da bodo aretirane osebe izpustili, ko jih popišejo. Udeleženka protesta pa je zbrano množico pozvala, naj ji sledijo do glavne policijske postaje.

Na protestih pozivi, naj udeleženci v znak protesta kličejo na 113.

18.34 Policija je sporočila, da so policisti tri izgrednike aretirali zaradi kršitev javnega reda in miru.

18.30 Na oder je stopila predavateljica in komunikologinja Sandra Bašič Hrvatin, ki je množici sporočila, da so jo policisti želeli aretirati, ker naj bi bila kolovodja nemirov na teh demonstracijah. "Ker jim to ni uspelo, so odpeljali tri nedolžne fante," je povedala. "Žal, policija nas ne varuje," je dodala.

Pozvala je k civilni nepokorščini. "Ne bomo plačevali davkov, ne bomo delali za njih, borimo se do konca, živela vstaja!" je vzkliknila Bašič Hrvatinova.

18.27 Na PU Ljubljana so za 24ur.com potrdili, da so policisti aretirali tri protestnike. Protestniki na Kongresnem trgu so začeli vzklikati: "Ven iz marice!"

18.11 Protest pred DZ ni povezan z Vseslovensko ljudsko vstajo. Gibanje OPS je na svoji spletni strani danes zapisalo, da prihaja prava slovenska pomlad in da bodo protestirali pred parlamentom.

Med protestniki pred parlamentom je tudi Ladislav Troha, ki je dejal, da je treba protestirati "tukaj in ne na Kongresnem trgu". Po njegovo je protest na Kongresnem trgu "nateg".

Na Trgu republike
Na Trgu republike FOTO: 24ur.com

18.03 Pred parlamentom se je zbralo okoli 150 ljudi. Zaščitno ograjo so policisti postavili na Trg republike in tako protestniki ne morejo blizu stavbe DZ.

17.56 Središče protestov je spet Kongresni trg, na katerem poteka glasbeni program, med nastopom glasbenih skupin pa protestniki izpostavljajo svoje zahteve, ki bi po njihovo vodile v boljšo državo. "Ni še gotovo, šele začelo se je," so sporočili protestniki.

17.47 Protestniki so razpršeni. Nekateri vztrajajo pred magistratom, drugi so na Kongresnem trgu, manjša skupina pa se je zbrala pred parlamentom, pa čeprav so organizatorji napovedali, da danes protesti pred parlamentom ne bodo potekali.

17.36 Protestniki, ki so bili zbrani pred ljubljansko mestno hišo, so krenili proti Staremu trgu. Najverjetneje se vračajo na Kongresni trg. Tam spet poteka t. i. odprti mikrofon, kjer udeleženci lahko v "140 znakih" povedo, kaj jih moti v državi.

17.33 Policija je sporočila, da je manjša skupina protestnikov med pohodom po Ljubljani v več objektov metala balone z barvo.

17.26 Množica pred ljubljansko mestno hišo se veča. Bilo naj bi že več tisoč ljudi. Odmevajo vzkliki: "Lopovi, lopovi!"

17.23 Protesti potekajo zelo mirno. Na Kongresnem trgu udeleženci, skriti pod dežnike, poslušajo glasbene nastope.

Protestniki na pohodu po Ljubljani
Protestniki na pohodu po Ljubljani FOTO: Aljoša Kravanja

17.15 Pred ljubljansko mestno hišo je okoli 100 protestnikov. Na stopnice pred vhodom so postavili dva plakata. Velika večina protestnikov pa je spet na Kongresnem trgu, kjer odmeva glasba.

17.05 Večina protestnikov se vrača proti Kongresnemu trgu, del protestnikov pa je krenil proti ljubljanski mestni hiši, kjer bodo protestirali proti Zoranu Jankoviću.

17.01 V stavbo sodišča sta prileteli jajci.

V stavbo sodišča sta prileteli jajci.
V stavbo sodišča sta prileteli jajci. FOTO: Miro Majcen

16.53 Pred sodiščem so protestniki s "sodnim procesom oziroma sodbo" na simbolni ravni kaznovali vse, ki so zadnjih 20 let "ropali in opustošili našo skupno državo". Med obsojenci so bili denimo Boško Šrot, Igor Bavčar, Bine Kordež, Ivan Zidar, Hilda Tovšak, Janez Janša, Zoran Janković, Gregor Golobič in Boris Popovič. Edina, ki ni bila kriva, je bila Urška Čepin.

16.47 Na enem od transparentov piše: "Roman 1984 ni mišljen kot navodila za uporabo."

16.42 Policija pravi, da protesti v Ljubljani potekajo mirno. Na Tavčarjevi ulici pred sodiščem je po ocenah policije okoli 5000 ljudi.

16.37 Park pred sodiščem na Tavčarjevi ulici v Ljubljani se polni. Pred sodiščem so uprizorili pogreb pravne države. "Čas je, da sodimo tajkunom," pravijo protestniki.

16.32 Pred Banko Slovenije so protestniki zažgali transparent. Policija je udeležence protesta opozorila, naj ne uporabljajo in zažigajo vnetljivih snovi, saj ogrožajo svojo in tujo varnost.

16.28 Protestniki so se ustavili pred Banko Slovenije in začeli vpiti: "Naša last!"

Na Banko Slovenije so protrstniki nalepili napise "Naša last".
Na Banko Slovenije so protrstniki nalepili napise "Naša last". FOTO: 24ur.com

16.18 Protestniki so začeli pohod po Ljubljani. Na čelu kolone protestnikov je manjši tovornjak.

16.17 Policija sporoča, da je zaradi pohoda protestnikov po cestah zaprta Šubičeva ulica med Slovensko cesto in Prešernovo ulico. "Vozniki, bodite previdni," dodaja policija.

16.13 Policija je vse udeležence v prometu pozvala, naj upoštevajo navodila policistov, ki urejajo promet. Udeleženci vstaje bodo najprej hodili po Slovenski cesti.

16.08 Protestniki se pripravljajo na pohod po ljubljanskih ulicah.

16.05 "Za Slovenijo svobodnih delavcev in kmetov ter pravice otrok, revnih in invalidov", "Slaba banka? Ne! Rajši slaba stranka", "Zahtevamo ljudsko nezaupnico" in "Več socializma" so nekateri od napisov na transparentih.

16.01 Na oder je stopil udeleženec protestov, ki je množici sporočil, da je policija aretirala protestnika Vojka Kogeja. Protestiral naj bi mirno, sporne pa so bile vile.

Policija je potrdila, da je pridržala osebo z vilami. Oseba vil ni želela izročiti. "Prinašanje nevarnih predmetov na javni shod je nedovoljeno," pojasnjujejo na policiji.

15.58 Tovornjak, ki bo vodil pohod po Ljubljani, je pripravljen. Po ljubljanskih ulicah naj bi se protestniki odpravili čez približno 10 minut. Med udeleženci je tudi župan Ajdovščine Marjan Poljšak, ki je dejal: "Naša taktika ni nasilje, ampak polna moč."

Panoramska fotografija zbranih protestnikov
Panoramska fotografija zbranih protestnikov FOTO: 24ur.com

15.56 "Vse dobrine, potrebne za življenje slovenskega ljudstva, morajo ostati v rokah ljudstva," piše na enem od transparentov.

15.53 Ena od udeleženk je v "odprti mikrofon" povedala, da se počuti zelo nemočno, saj nima službe in nima prihodnosti.

15.50 V današnjem protestu nekateri vidijo tudi priložnost za zaslužek. Prodajajo namreč majice in piščalke.

15.45 Policija pravi, da protestniki na Kongresnem trgu mirno izražajo svojo voljo. "Informacije, da so policisti pridržali tri osebe, so neresnične," so dodali.

15.43 Na odru se vrstijo protestniki, ki komentirajo razmere v državi in razlagajo, kaj vse jih moti. Na enem od transparentov pa piše: "Ja, pripeljali ste nas žejne čez vodo, ampak vode vam pa ne damo."

15.36 Govornik je na odru povedal, da so na Miklošičevi cesti aretirali tri protestnike. "Brez nekega razloga," je povedal. A na PU Ljubljana so za 24ur.com povedali, da nimajo informacij o aretacijah.

15.34 Mikrofon je na voljo vsem udeležencem protesta. Teh je že vsaj tisoč.

15.32 Govornik je na odru množici sporočil, da se bodo na pohod po ulicah odpravili čez približno 20 minut. Odšli bodo do sodišča in tam "pravnomočno obsodili" tiste, ki so po njihovo odgovorni za slabe razmere v državi. Na oder je povabil vse, ki bi radi v "140 znakih" kaj povedali.

15.30 Med množico se je pomešala skupina "zombijev".

15.29 "Živela Slovenija, živele vstaje!" je v mikrofon povedal eden od udeležencev današnje vstaje.

15.27 Poteka kulturni program, udeleženci vstaje so razpršeni po Kongresnem trgu.

15.20 Na Kongresnem trgu je okoli 500 ljudi, udeleženci pa se še zbirajo. Zbiranje protestnikov spremljata glasba in dež.

15.16 Slišati je pesem, piščalke in sirene.

15.10 V primerjavi s preteklimi vstajami in protesti v Ljubljani zbiranje udeležencev tokrat poteka bolj počasi.

Policijska vozila pred parlamentom
Policijska vozila pred parlamentom FOTO: 24ur.com

15.04 Za zdaj je na Kongresnem trgu le manjša množica ljudi, je pa že slišati zvok piščalk.

15.00 Začela se je četrta Vseslovenska ljudska vstaja. Kljub temu da tokrat protestniki ne nameravajo shoda končati pred parlamentom, je ta obkrožen s policijskimi vozili.

14.53 Na Kongresnem trgu v Ljubljani se zbirajo prvi udeleženci četrte Vseslovenske ljudske vstaje.

Zbiranje protestnikov
Zbiranje protestnikov FOTO: POP TV
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (2567)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ArkaMast
11. 03. 2013 15.54
+2
Nekoč (pa tudi če bo to 100 vstaja) se bomo nekateri ponosno spominjali, kako smo na kulturni način protestirali. Takrat so se nekateri smejali, češ, vosli. A tudi vosli se nam bodo pridružili, ko bo že prepozno. To bo verjetno takrat, ko bomo vsi (tudi Janševci) protestirali skupaj, a takrat za razliko od sedaj že zelo zelo nasilno. Ko bodo morda množice smrtnih žrtev. Ne samo polita barva po fasadi, kot je bilo to sedaj višek kriminala.
ArkaMast
11. 03. 2013 15.57
+2
Sem raje optimist, in upam da NAM bo uspelo za VSE NAS in VAS, če nočete, da bi se jamali kot enoten narod. Če se nočete odreči ELITI ali pa ste preveč ponosni nase.
ArkaMast
11. 03. 2013 15.51
+0
Delavec je kriv, da je brez službe? Zaprli so fabrko. Ljudje so krivi, da so brez službe? Pa naj se javi junak, ki zna množico A spraviti v množico B, pri čemer velja dejstvo, da je A > B. Po domače; "delavnih mest je nekajkrat manj od ljudi, ki HOČEJO delo. Nekateri recimo res nočejo delati, taki pa mene ne zanimajo. Pri tem je zanimivo še to, da se ti lenuhi, ki nočeji delati niti ne potegujejo za delo, pa je delavnih mest še vedno prtemalo za tiste ki HOČEJO?! Torej? Je problem res v ljudeh?
*sweet*
11. 03. 2013 12.34
+3
V teh vstajah ne vidim več smisla.Treba bi bilo napisat program in ga predati oblastem.Ne pa ,da vsak za mikrofonom lajna svojo filozovijo.Eni aktivisti bi radi preko vstaj prišli v parlament in seveda bi vlekl super plačo. Na koncu boste ugotovili da nekateri ti aktivisti niso nič kaj boljši od današje oblasti.Vsem gre samo za denar.Samo ti aktivisti spreto izrablajo neumen folk.Ziher bomo prišli do vstaje številka 10 a stanje bo pa isto ko pri vstaji številak 4.Kot pravim pamete glave skupaj se dobite dodlajte program v nulo in to predati oblastem. Z tem štrasanjem po ulici nebomo nič kaj dosegli.Takrat bom lahko rekel ,da ste pravi aktivisti in borci za pravice. P.S. Nisem za Janšo.Nisem za dobenega.Napišem da ne bodo kakšni bedasti komentarji spodaj glede tega.
Feinstein
11. 03. 2013 13.04
+3
ArkaMast
11. 03. 2013 15.58
ArkaMast
11. 03. 2013 15.59
Feinstein
11. 03. 2013 12.21
+5
Vstaje bodo vedno številčnejše...hehehe... tako kot borci NOB...borili so se že kot predšolski otroci..
dule100
11. 03. 2013 12.05
-1
Kaj, ko bi tile vstajniki začeli prodajati čas ! Tega imajo na pretek !
JosipBrozDrugi
11. 03. 2013 12.13
+1
tudi jaz sem ga imel, ko sem bil brez službe. sicer pa ti ni pomoči. no, za plavčka imaš dovolj visok IQ.
dule100
11. 03. 2013 12.03
-2
No če mene vprašate, so jih še premal ! Brez vzroka jih niso !
JosipBrozDrugi
11. 03. 2013 12.12
+2
El Koronito
11. 03. 2013 11.59
+2
Dragi prijatelji vstajniki. Ni še konec... ostali smo tisti, ki dejansko stojimo za tem, kar govorimo. Jasno smo izpostavili cilje in v tej smeri gremo naprej. Jamčim vam, da bodo vstaje vedno številčnejše in vedno glasnejše, ukrepi pa vedno bolj radikalni...
dule100
11. 03. 2013 12.04
-3
Več ali manj je konec ! Vas je premalo brezdelnežev ! Nekateri morajo tudi delati !
ArkaMast
11. 03. 2013 10.32
+4
še enkrat ČESTITKE vsem VSTAJNIKO. ..........................................................................HVALA Policisti so pripravljeni na nasilje, a na kulturo ne, za to nas ne morejo poraziti.
Feinstein
11. 03. 2013 12.22
+4
Policija odgovarja nekulturno.... .....z nekulturnimi ljudmi...
ArkaMast
11. 03. 2013 15.41
Morda imaš prav. Pa reciva da so tile štirje bili nekulturni. Po križnem računu je bilo na shodu
ArkaMast
11. 03. 2013 15.41
..... 99,92 % kulturnih, saj te niso priprli. Res je kar dober rezultat.
tirolec
11. 03. 2013 10.24
+4
Res je, VSE je naše.....in to naše so zakonsko vse veje oblasti podprle in sprejele, da so se posamezniki(priskledniki) ustoličili, s krediti v škodo ljudstva obogateli, z insolventnostjo uničili tisto "naše", prenakazali finance na različne hčerinske družbe po CELEM SVETU....,delavce vgrli na berašo palico...trajno.... in zdaj nimajo in ne čutijo nobene moralne, kazenske, odškodninske ali druge odgovornosti....Živela Slovenija...."tujega nočemo-svojega ne damo"!
JosipBrozDrugi
11. 03. 2013 08.41
+3
kaj lahko pričakuješ drugega kot nasilje od dresirane opice v modrem?
?ebelica 61
11. 03. 2013 08.25
+8
Kar se tiče zahtev protestnikov: PODPIS !!! Če to niso jasne zahteve, pol nč ni jasno. Svaka čast.
Bruhalnica24
11. 03. 2013 06.34
+7
Policija ali udba... Ne delajo v interesu večine in v bran ustavi. Ščitijo tajkune.
asgard
10. 03. 2013 21.03
+5
Mene pa zanima kdo je plačal ozvočenje in oder. To ni pocen zadeva ?
ex.CPL delavec
10. 03. 2013 21.57
+8
ja a ne veš. jaz pa ti pa mi vsi - davkoplačevalci.
Bruhalnica24
11. 03. 2013 06.35
+2
VolkBrenin
11. 03. 2013 09.49
+2
tudi na zboru za republiko, kjer je bila samo gajbica namesto odra, je moral to nekdo plačati...in seveda pripeljati... namesto velikega ekrana je bila bela obrabljena rjuha z namalanim likom ljubljenega vodje...da je zgledalo kot da se premika...pa so jo malo stresali...da je bila slika gibljiva... od navdušenja množic so pred gajbico postavilo ograjo...mogoče zaradi tega...da se ne bi kdo v preveliki vnemi približal zgoraj omenjeni rjuhi... stranka , ki je bila gonilna sila za ta zbor je v minusu...napaja se tudi iz proračuna...pa tudi prevoznik z avtobusi so zelo veseli, ker so lahko ljudi na zbor pripeljali gratis, in jim je to seveda v veliko čast in veselje....
El Koronito
11. 03. 2013 11.37
+1
he he ... oder in ozvočenje so pripevali ljudje, ki vstajo močno podpirajo...
kvaternik
10. 03. 2013 20.04
+8
Na žalost, če si zaveden Slovenec, ne moreš več molčati, ne moreš si kaj, da ne povzdigneš glas, da ne bi zakrulil, zavpil. Tistih deset borcev še živečih, s Stanovnikom na čelu, pustite že enkrat za božjo voljo vodenje Slovenije Mladim in osamosvojiteljem, ki so tudi še mladi. Evidentno in dokazano je, da te grupacije štejejo na desettisoče in se namensko obnavljajo. Ne, ni jih deset- dvajset prav toliko jih je kot rečeno. Oni so glavni in največji krivci, da drvimo v Jugoslavijo, oni bi za nekaj borčevskih penzij, prodali težko priborjeno samostojno Slovenijo.
korintos1
10. 03. 2013 20.10
-4
Pri nas še zaenkrat volivci odločajo o tem kdo bo vodil državo! Kdor pa krade take pa zbrcamo.
Angela Franko
11. 03. 2013 07.03
+8
Volivci smo odločili na volitvah ,koga hočemo in kaj smo dobili ???' sestavljeno vlado v gostilni in kaj smo mi naredili ?????? takrat bi morali na ulico takrat smo potrebovali VSTAJO !!!!!!!!
kvaternik
10. 03. 2013 19.49
+7
Se bojim ljudje božji, da zapravljamo Slovenijo. To je v bistvu vseJugoslovansko druženje, druženje in poskus prevzema ljudi, ki nočejo dobro sloveniji. Tale "ZAJC", ki bi se ga pokojni oče sramoval in Lubej, ki mu vidiš v jetra, da je željan nekaj več kot je sposoben, se gresta nekega drugega Valenso, grobarja Slovenije.
korintos1
10. 03. 2013 20.12
-4
Lubej je včeraj lepo povedal da takrat ko vsi odstopijo, potem pa oni s svojo stranko gredo na volitve! Ni pa povedal če bodo tudi drugi lahko kandidirali ali samo njegovi.
modri007
10. 03. 2013 20.51
+7
Točno tako. Edini cilj tega rušenja vlade je bil strah pred slabo banko in pa odvzem neskončnega napajanja iz državnega proračuna večnih rentnikov.
Angela Franko
11. 03. 2013 07.09
+5
Zakaj strah ???? Na banki so vsi dokumenti vsi podpisi ,samo pogledati je treba .zato je treba ustanoviti slabo banko ?????? Ja za skrivanje in prikrivanje vseh svinjarij plačamo pa mi siromaki !!!!! Nehajte ----------- že dovolj imamo slabega !!!!!!
Buena Vita
10. 03. 2013 19.43
+1
OLD BOYSI,OZIROMA ZOMBIJI NA POHODU še dobro da je policija ukrepala in razbijače zaprla
korintos1
10. 03. 2013 20.12
-8
Popisali so jih potem pa domov v mama hotel.
bognarodomovina
10. 03. 2013 21.51
+4
donbon
10. 03. 2013 18.56
+7
Ko vidiš te old bojse, ki se udeležujejo teh "vstaj!" vidiš koliko je ura, Štrajn, Repe,.....Pa ne mi govorit pravljic, lepo vas prosim, ne nas imet za take naivneže. Revolucija. Kaj je za vas revolucija? To, da so samo kao leve stranke na oblasti? Še enkrat lepo vas prosim. ne tratit časa pri poročilih z temi "vstajami" in poročajte raje kje so se kakšna delovna mesta odprla, kje je kakšna priložnost za zaposlitev, pa ne se samo na Slovenijo omejevat. Vstajniki vam tega ne bodo dali. Šrajn in druščina zagotovo ne.
stric iz ozadja
10. 03. 2013 19.09
+2
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
modri007
10. 03. 2013 20.12
-1
*************************************************************************
bognarodomovina
10. 03. 2013 21.54
+3
Bravo donbon, sem prepričan, da ko bo treba delat, jih velika večina tehle ne bo zraven...
Huey
10. 03. 2013 22.15
+8
Podpis. Tudi Štrukelj nima kej delat tu, ker on je NEPOSREDNO KRIV za bedo delavca in največje davke na svetu!
Angela Franko
11. 03. 2013 07.11
+0
Štrukelj Predsednik Vlade od KDAJ ?????????
kure bedne
10. 03. 2013 17.59
+19
Te sobotne stavke nimajo nobenega učinka. Treba je štrajkat med tednom, ko so faloti v parlamentu. Naj jih bo malo strah. Tako pa se samo smejijo.
korintos1
10. 03. 2013 19.12
-7
Med delovnim časom neorganizirano? Ti si komaj tesko!
grikos
10. 03. 2013 17.26
+4
pa kaj če so jih aretiral,niso ne prvi ne zadnji
-3
molim... za vse nas...