Slovenija

Katarina Kresal v neoprenski opravi

Ljubljana, 23. 08. 2008 17.49 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Tomaž Bračko
Komentarji
5

Pred volitvami je zelo optimistična, obljublja presenečenja, kot pravi pa je ponosna na to, da ji je uspelo po razpadu LDS znova poenotiti nekdaj največjo stranko v državi.

Pred volitvami je zelo optimistična, obljublja presenečenja, kot pravi pa je ponosna na to, da ji je uspelo po razpadu LDS znova poenotiti nekdaj največjo stranko v državi.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

radovednaV
27. 11. 2008 12.46
nisi bogata ker imaš denar-na tako podli način kot volitve si prišla tudi do denarja-imam 400 EU penzije in sem ponosna da sem celo življenje živela pošteno,čeprav je težko preživeti-samo ti si boš nagrabila še tisto kar je naše
bbranibor
31. 08. 2008 12.31
Kaj naj dodam na te komentarje.. slovenska zavist..namesto, da bi poskrbel, da bo šlo tebi bolje, je boljše gledati sosedu čez plot in jokati kaj ima... Moj komentar pa je...Dokler se je vsem dobro godilo, so bili zraven, tudi danes nekateri precej vplivni veljaki , celo današnji predsedniki drugih strank.. ko so stranki nekateri oblatili ime. je niso reševali, zapustili so stranko in njene volivce, se razbežali, se priključili tistim, ki so jim ponudili možnost biti še vedno prvi. Čistina je ostala, tistih, ki so bili in so še danes za lepšo prihodnost z liberalno demokracijo. Katarina je bila tista, ki si je upala in je popeljala stranko na nove volitve. In sploh ni pomembno koliko ima letnega prihodka, pomembno je to, kako ga zasluži. Očitno pa dovolj, da ni obremenjena z zaslužkarstvom, koruptivnostjo, da lahko dela s srcem, da se lahko neobremenjena zoperstavi proti vsem tistim, ki nas ponovno obmetavajo z lažnimi obljubami in pravljicami o našem in vašem lepšem jutri. Svoj Jutri si bo dragi moji ustvaril vsak sam. Katarina je urejena ženska, to mi je všeč, ima svoj stil, takšna mora biti sodobna ženska, liderka. Pa kje mislite, da pa šopajo Janša, Pahor, Jelinčič in ostali, v bližnjem trgovskem centru ..ha.ha.ha?!
dr_rey
29. 08. 2008 13.22
Za to, da imaš neoprensko opravo ni potrebno imeti letnega prihodka 351.000€....Si moreš mislit???
aetherix@email.si
27. 08. 2008 11.40
Jaz bi tudi bil v neoprenski opravi, če bi imel lanske letne prihodke okoli 351.000€.
exim@t-2.net
27. 08. 2008 10.15
Punca-sociala in shoping v Milanu. Gre to dvoje skupaj? Ko boš razčistila pri sebi, se zazri v ogledalo in pojdi na smetišče zgodovine. Takih dvoličnežev v naši državi ne rabimo. 10000x imaš lahko denar, nimaš morale!