Slovenija

DeSUS ne bo več najmanjša parlamentarna stranka

Gornja Radgona, 27. 08. 2008 13.34 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Erjavec je prepričan, da bo DeSUS jeseni spet sodeloval v novi vladi, ker bo očitno stranka spet tista, ki bo odločala o tem, kašna bo nova vlada'.

Karl Erjavec
Karl Erjavec FOTO: POP TV


Kandidati stranke DeSUS za poslance v ptujski volilni enoti se bodo zavzemali za razvoj regije, ki je nerazvita, je na srečanju z njimi v Gornji Radgoni povedal predsednik DeSUS Karl Erjavec. Prepričan je, da bo stranka na volitvah dosegla izjemno dober rezultat.

Erjavec je prepričan, da bodo jeseni sodelovali v novi vladi, ker "bo očitno stranka DeSUS spet tista, ki bo odločala o tem, kašna bo nova vlada".

"Naš program je usmerjen k ohranjanju socialne države, izboljšanju položaja upokojencev, ohraniti želimo javno zdravstvo, javno šolstvo in prepričan sem, da po 21. septembru stranka DeSUS ne bo več najmanjša parlamentarna stranka," je dejal Erjavec.

Povedal je, da bodo šli v tisto vlado, ki jim bo omogočila uresničevanje njihovega programa. "Vztrajali bomo, da se spremeni formula usklajevanja pokojnin z neto plačami in ne več z bruto plačami, želimo pa tudi, da se ne prodajo boljša slovenska državna podjetja, kot je Telekom," je povedal Erjavec.

Erjavec se je s kandidati srečal na kmetijsko-živilskem sejmu v Gornji Radgoni. Kandidati DeSUS v osmi volilni enoti s sedežem na Ptuju so v lendavskem okraju Ladislav Kiralj, v ormoškem Irena Meško Kukovec, v ljutomerskem Franc Jurša, v soboškem Rudolf Kulič in Jožef Časar, v gornjeradgonskem Ingeborg - Inge Ivanek, v lenarškem Marjan Fekonja, v pesniškem Leopold Hanžič, v ptujskem pa Kristina Dokl, Gorazd Žmavc in Srečko Lah.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

insekt
27. 08. 2008 16.13