Domača scena
Oglas

Daleč predobra samo za sedenje

Ljubljana, 02. 09. 2008 16.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Specialist za spodnje perilo sloggi ponovno išče najboljšo moško in žensko ritko na svetu.

Od 3. junija 2008, specialist za spodnje perilo, sloggi, ponovno išče najboljšo moško in žensko ritko na svetu. Udeleženci iz 30 držav in pokrajin lahko še enkrat pokažejo, kje se na svetu spodnje perilo najboljše usede.

Sloggi
Sloggi FOTO:

Kako navdušeni so mladi uporabniki in uporabnice iz vsega sveta nad tem, da lahko preveč zapostavljeno zadnjico pripeljejo iz sence, je razvidno iz odziva na natečaj v letu 2007: Več kot šest milijonov enkratnih obiskovalcev je naložilo in postavilo 30.000 fotografij za glasovanje – oddanih je bilo 37 milijonov glasov.

Tako kot lani bodo zmagovalci posameznih držav določeni s pomočjo državnih izbirnih postopkov. Po zaključku – in z državnim nazivom “Najboljše ritke” v žepu – bodo novembra 2008 zmagovalci odpotovali v Pariz, kjer se bodo udeležili mednarodnega finala Pokaži mi svoj sloggi. Kdor pomembno žirijo prepriča, da je njegova zadnjica resnično prvorazredna, se lahko veseli manekenske pogodbe za fotografiranje v okvirju sloggijeve kampanje in nagrade 15.000 evrov, prav tako kot tudi ekskluzivnega zavarovanja svoje dragocene zadnjice.

Državni internetni izbor, oktober 2008

Od 3. junija 2008 se glasovanje odvija na spletni strani kampanje www.sloggi.com /izbor Slovenija. Od tega dne naprej, kdorkoli je prepričan v to, da je njegova ritka predobra, da bi na njej le sedel, lahko naloži fotografije in nastavi svoj profil. Pogoji udeležbe: Udeleženci natečaja morajo biti stari 18 let ali več, obraz posameznega udeleženca pa se mora pojaviti na vsaki fotografiji – saj konec koncev v celotni podobi ne sme manjkati žareč nasmeh. Natečaju lahko pristopi tudi enostavna fotografija obraza. Zmagovalko in zmagovalca bo določilo izključno internetno glasovanje, ki bo zaključeno v zadnjih dneh oktobra. Zmagovalca bosta odpotovala na mednarodni finale, ki bo 12. novembra 2008 v Parizu.

S tem enkratnim mednarodnim natečajem sloggi še enkrat dokazuje, da je najboljši strokovnjak na svetu za ritke. Vsaka zadnjica je enkratna in sloggi jih ima vse rad. Enostavno se obrnite in pokažite svetu svoj sloggi!

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA