Domača scena

Dare pogrešal natakarice

Ljubljana, 24. 07. 2009 11.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Dare iz Kingstonov je ravnokar prispel iz Afrike, medtem ko se Reno odpravlja na dopust prihodnji teden. Na domačem terenu pa se fanta najraje hladita v rekah Idrijci in Belci.

Na Dareta in Rena smo naleteli v naši medijski hiši, kjer sta čakala na snemanje oddaje G Planet z Dijano Galič, ki jo predvajajo na TV Piki.
Na Dareta in Rena smo naleteli v naši medijski hiši, kjer sta čakala na snemanje oddaje G Planet z Dijano Galič, ki jo predvajajo na TV Piki. FOTO: Karmen Špacapan

Tudi člani skupine Kingston si kljub številnim nastopom, ki jih je poleti še posebej veliko, vzamejo čas za dopust. Dare Kaurič se je ravnokar vrnil iz Tunizije, kjer je užival z ženo in s prijatelji. "Super smo se imeli, pogrešal sem le natakarice, saj so nam stregli sami moški,“ pravi eden od najbolj plodnih slovenskih avtorjev Kaurič.

Reno Čibej pa se odpravlja na dopust prihodnji teden. "Z družino bomo šli od Idrijce do Paga kar z našim gliserjem,“ se šali pevec, ki je znan po tem, da poletje najraje preživlja na gliserju.

Sicer pa idrijski glasbeniki tako kot drugi prebivalci Idrije vročino najraje premagujejo v reki Belci. Tja se po navadi odpeljejo kar s kolesom, večkrat pa na 'plaži' v Idrijski Beli pripravijo tudi piknik.

Z Renom je prišel njegov 17-letni sin Nejc, ki je tudi glasbenik, a izvaja povsem drugačno glasbo kot oče. Nejc je namreč basist v metal skupini Radical.
Z Renom je prišel njegov 17-letni sin Nejc, ki je tudi glasbenik, a izvaja povsem drugačno glasbo kot oče. Nejc je namreč basist v metal skupini Radical. FOTO: Karmen Špacapan

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

grosicar
27. 07. 2009 20.56
Reno, luštnega sina imaš
fmarty@email.si
24. 07. 2009 13.43
mene pa kakat
Piko Boss
24. 07. 2009 12.22
kmalu bo dare pogresal crne penise