Domača scena

VIDEO in FOTO: Natalija Verboten zakopana med plenicami in čisto nič fatalna

Ljubljana, 10. 11. 2011 19.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Že osmo titulo Femme Fatale 2011 prejela lepotica in aktivistka na področju ozaveščanja o raku dojk Nataša Dobelšek in tako nasledila lanskoletno zmagovalko, plesalko Niko Kljun.

Med nominirankami za naslov usodne ženske so bile pevke Natalija Verboten, Maša Medik, Vesna Zornik, Maja Keuc in Hannah Mancini, manekenka in voditeljica Lucija Gubenšek, pisateljica in mojstrica obrazne joge Savina A. Ritter, glasbenica Katarina Habe, nekdanja voditeljica, model in aktivistka na področju ozaveščanja o raku dojk Nataša Dobelšek in televizijska voditeljica Ana Tavčar Pirković.

Bralce in bralke znane je najbolj prepričala Dobelškova, ki pa je bila nad odločitvijo videti iskreno presenečena.
Bralce in bralke znane je najbolj prepričala Dobelškova, ki pa je bila nad odločitvijo videti iskreno presenečena. FOTO: Miro Majcen

Vsem so organizatorji izbora našli njihove dvojnice z zvezdnicami svetovnega kova iz 50. in 60.-ih let prejšnjega stoletja. Nataliji fotoreporterko, igralko in kiparko Gino Lollobridiga, Maši igralko in kasnejšo monaško kneginjo Grace Kelly, Vesni igralko Audrey Hepburn, Maji Natalie Wood, Hannah Rito Hayworth, Luciji Brigitte Bardot, Savini Faye Dunaway, Katarini Marilyn Monroe, Nataši Sophio Loren in Ani Judy Garland.

Za naziv Femme Fatale 2011 se je potegovalo deset žensk.
Za naziv Femme Fatale 2011 se je potegovalo deset žensk. FOTO: Miro Majcen

Izbiranje femme fatale, ženske, ki je "več kot samo lepa", ki očara ljudi, se jim s svojim šarmom najbolj vtisne v spomin, vzbuja pozornost in občudovanje, kjer koli se pojavi, in jo ljudje posnemajo zaradi stvari, ki jih počne, je v znani ženski reviji potekalo nekaj mesecev.

Bralce in bralke znane je najbolj prepričala Dobelškova, ki pa je bila nad odločitvijo videti iskreno presenečena.

"Nisem pričakovala zmage. Z osvojitvijo naziva se ne počutim čisto nič drugače, sem pa resnično izjemno počaščena. Vse kandidatke so bile fenomenalne, so čudovite osebnosti, krasne ženske s krasnimi življenjskimi potmi, izkušnjami in prav vsaka od njih bi si zaslužila zmago," nam je povedala Nataša, za katero je prava fatalka ravno njena dvojnica, igralka, ki je v vsem svojem življenju ljubila enega samega moškega. V tovrstno ljubezen verjame tudi Nataša.

"So pa redki srečniki na svetu, ki to doživijo. Sophia je res fatalna ženska, temu bi težko kdo oporekal. V njenih očeh čutiš vso to čutnost in toplino, ki te prevzame. Mislim, da je fatalna ženska lahko vsaka, če zna to iz sebe ven izvleči in moški, ki je ob njej. Vsak moški, ki ima doma žensko, lahko reče, da ima fatalno žensko. Obstajajo pa tudi fatalni moški. Zame je to definitivno moj dragi. Mene je osvojil. Naredimo izbor še za njih?," nas je vprašala Nataša.

Natalija je med fatalkami izpostavila Mario Callas in Mišo Molk
Natalija je med fatalkami izpostavila Mario Callas in Mišo Molk FOTO: Miro Majcen

Natalija Verboten nad neosvojitvijo naslova ni bila čisto nič razočarana. "Če sem kaj razočarana? Ne, kje pa. Jaz sem fatalka svojemu Dejanu in Maxu. Iskrene čestitke Nataši. Zelo sem vesela. Ko so mi povedali, da sem ena izmed kandidatk, sem bila kar presenečena, saj sploh ne razmišljam o teh stvareh. Jaz pojem, delam, imam Maxa, sem med plenicami. Živim v čisto drugem svetu, sem pa bila počaščena," je za naš portal povedala pevka, ki se sicer bolj kot na fatalke spozna na fatalneže."Moj mož je zame moj fatalni moški. Fatalna ženska pa npr. Maria Callas. Ona je izvrstna pri petju, pa tudi v svoji prezenci na odru. Iz njene mimike si videl prave zgodbe. Je neklasična lepotica, ki je izžarevala tisto nekaj, kar se ne da opisati in kar fatalke pač imajo. Od slovenskih žensk pa je zame že od nekdaj fatalna Miša Molk," nam je razkrila Natalija in dodala, da je lepota sicer za uspeh pomembna. "A če je lepota brez vsebine, te lepote sploh ne opaziš, če je pa vsebina, pa lepote sploh ne potrebuješ veliko, saj ta kar žari iz tebe," je prepričana pevka. Na vprašanje o tem, kaj imata skupnega z njeno dvojnico Gino Lollobridiga, pa odgovorila: "Družijo naju velike oči, zgornje in spodnje oči ter mož Slovenec."

Lanskoletna fatalka, plesalka Nika Kljun, se je oglasila iz Los Angelesa, kjer dela na televiziji kot plesalka. "Fatalni naziv in naziv ambasadorke plesa v Sloveniji sem z veseljem ponesla v ZDA. Leto je bilo zame zelo uspešno. Sodelovala sem z imeni, o katerih sem večno le sanjala. To so Jennifer Lopez, Beyonce, Britney Spears in mnogimi drugimi in tudi moji plesalci plesne šole Bolero so bili to leto izvrstni. Biti fatalka je zagotovo nekaj magičnega, posebnega in ženstvenega. Z veseljem predajam svoj naziv moji novi naslednici. Vso srečo, veliko uspeha še naprej in ostani to, kar si. Ker samo ena je fatalna ženska tega leta in samo ena si ti," je preko videopovezave povedala Nika.

Za popestritev dogajanja so poskrbeli plesalci plesne šole Bolero.
Za popestritev dogajanja so poskrbeli plesalci plesne šole Bolero. FOTO: Miro Majcen

Za glasbenika Miho Guština – Guštija je fatalna ženska tista, za katero že ob prvem pogledu ve, da je to to. "Včasih se to tudi zgodi. Prepričan sem, da ima kar veliko kandidatk takšne kvalitete. Mogoče samo jaz nisem v tistih letih, da bi padel na to. Ko sem bil v najstniških letih, sem fatalne ženske srečeval kar redno. Zadnje čase jih manj. Mogoče je to povezano tudi z leti. Da z leti manj padeš na nekaj oz. te nekaj prevzame. Konec koncev pa ni toliko pomembna lepota – nanjo pozabiš. Mislim, da je energija tista, ki je fatalna. Jaz sem fatalno padel na svojo ženo, še zmeraj me drži, tako da sorry za ostale."

Gušti je fatalno padel na svojo ženo.
Gušti je fatalno padel na svojo ženo. FOTO: Miro Majcen

Spremljajte 24ur.com na Facebooku in Twitterju!

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

poslanec
12. 11. 2011 23.10
+1
A to se kar same prijavijo?! )P
Maja Svetlin
11. 11. 2011 20.23
mislim, da je Tof vse pokazal kaj si misli o izboru, Tof je car :)
zsa.zsa
11. 11. 2011 18.22
Ja a ni bla Nataša enga leta miss Slovenije?
erienne
11. 11. 2011 13.45
ja zaboga a jim niso mogl najdet enega stilista??
Tonček Balonček
11. 11. 2011 12.35
Pravi moški s efatalk izogiba in se drži stran od njih! Pa kaj bi z njimi? Menda mu ženske niso všeč zaradi tega, ker mrežijo med nejgovo moškookolico? Če je tako, potem pravi moški pač ni pravi
Kritik19
11. 11. 2011 11.11
megster Maša se je iz zafnane najstnice odrasla v čudovito zrelo žensko.
Kritik19
11. 11. 2011 11.09
Definicija fatalke!!!! Prava fatalka je lahko vsaka zapeljivka, ki je sposobna omrežiti moškega in ga psihološko podrediti. Tu namreč ne gre le za telesno odvisnost temveč predvsem psihološko, ki pa je lahko usodna za tistega, ki trpi za to neozdravljivo boleznijo. Fatalna ženska se ne rodi, temveč jo moški izoblikujejo s svojimi lažmi in prevarami. Glede na definicijo, po kateri od teh lastnosti bi pristojile Nataši??? Po mojem, ti naši estradni * niti ne vedo, kaj fatalka sploh pomeni.
prjatlca
11. 11. 2011 09.42
Nataša je prava fatalka! Izžareva neko posebno energijo. Medikova pa je kao lepa samo na zretuširanih fotkah, drugače pa nič posebnega. Karizme pa nobene, brezizrazen obraz, ki nič ne pove. Jak.
liia
11. 11. 2011 09.15
ene se še oblečt ne znajo kaj šele da bi neka "fatalna ženska?"
Boba Natale
11. 11. 2011 08.58
+1
WTF!!!!!!!!!??????????????? se je zgodilo Maši Medik?!?!? Bejba je bila ena najlepiš žensk na planetu (za moj okus) S tole frizuro je pa podpovprečna, neopazna in dolgočasna!!!!! Pa naj še kdo reče, da frizura ni pomembna.... ŽALOST!!!!! BLOND SI BLA TOP, TAKA SI FLOP!
cyklon
11. 11. 2011 01.14
Ni je čez dobro fafalko. Nataša je čisto OK. ;-)
Eurojackpot
10. 11. 2011 23.42
Spet ena, ki ne ve, na katero stran se nosi ena naramnica.
janiijanii
10. 11. 2011 23.12
+1
kdo je to? nisem članka prebral, prej pa še nisem za njo slišal
tepee
10. 11. 2011 22.07
ja kje se je pa ta najdla?
nanonica
10. 11. 2011 22.01
melanie5555 - res je! In vse čestitke.
Snakeyes
10. 11. 2011 21.55
vodenje Misije Evrovizije Maje Keuc je fatalno!... za usesa ;)
tikataka12
10. 11. 2011 21.47
melanie5555
10. 11. 2011 21.46
Je dolgoletna slovenska manekenka, ki si je pred časom odstranila zdravi dojki in se odločila za rekonstrukcijo, ker sta njena mama in teta umrli za rakom na dojkah. Pri njej so namreč tudi našli gen, zaradi katerega bi lahko zbolela tudi sama.
4151
10. 11. 2011 21.16
Ja pa kdo je to? Spet kr neki! Kdo sedi v žiriji za izbor fatalke leta in kakšne prijateljske vezi so bile vmes? Saj me v bistvu sploh ne zanima, vendar kako je lahko fatalka leta, če je ljudlje sploh ne poznajo?
Branka Krivec
10. 11. 2011 21.07
kaj je na njej fatalno...s čim je ta naziv prislužila.....jaz tudi prvič slišim zanjo...lol....