Domača scena

Frenk Nova na dopust s Coco

Ljubljana, 19. 07. 2012 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Za glasbenika Frenka Novo bo to poletje predvsem zelo ustvarjalno, saj bo delal na novi glasbi svoje skupine Sopranos. Si bo pa privoščil nekajdnevni potep z avtodomom. Najverjetneje bo obiskal njemu zelo ljubo Toskano.

Frenk Nova skorajda nikamor ne gre brez svoje čivavice Coco. Na plažo pa poleg nje obvezno vzame še brisačo, klobuk, sončna očala, plavutke, masko, fotoaparat, kakšen dober kriminalni roman, pa tudi senčnik, če ni sence.
Frenk Nova skorajda nikamor ne gre brez svoje čivavice Coco. Na plažo pa poleg nje obvezno vzame še brisačo, klobuk, sončna očala, plavutke, masko, fotoaparat, kakšen dober kriminalni roman, pa tudi senčnik, če ni sence. FOTO: osebni arhiv

Frenk Nova skorajda nikamor ne gre brez svoje ljubljenke – čivave Coco. S seboj jo bo vzel tudi na dopust.

Glasbenik rad aktivno preživlja dopust.
Glasbenik rad aktivno preživlja dopust. FOTO: osebni arhiv
"Letos ne planiram neke določene destinacije, saj bom predvsem ustvarjalno delal na novi glasbi moje skupine Sopranos, pa še kar nekaj nastopov imamo, predvsem po Avstriji. Bom pa dobil na posojo za nekaj dni avtodom in pobral vse, ki bodo hoteli z menoj, na eno turo do recimo Toskane. Nekaj rezervacij že imam. Tam sem bil že nekajkrat in je fantastično, pa še čivavico Coco bom lahko vzel s seboj, ker brez varnostnice pač ne morem hodit naokrog,'' nam je v smehu dejal glasbenik.

Počitniške dni sicer Frenk preživlja zelo aktivno. Za zajtrk popije shake in zeleni čaj, nato pa sledi rekreacija. "Kadar sem na morju, si privoščim jutranje plavanje, potem pa grem s kolesom ali kako drugače malo na potep, po 16. uri pa spet malo na plažo in tam pričakam sončni zahod. Zvečer pa sledi dobra večerja, pa mogoče žurka ali sprehod po kakšnem zanimivem mestecu,'' je za naš portal še povedal Frenk.

Na morju si zvečer rad privošči kakšno dobro večerjo in si ogleda kakšno zanimivo mestece.
Na morju si zvečer rad privošči kakšno dobro večerjo in si ogleda kakšno zanimivo mestece. FOTO: osebni arhiv
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Scorpion-M
21. 07. 2012 12.53
Ta pa že dolgo dela na novi glasbi za svojo skupino, samo pokazat nima nič od nič.
rko
20. 07. 2012 07.28
+2
važno da ma KROKSIJE lollll...... ološ res
BlaBlaGluposti
19. 07. 2012 08.42
+11
Tega bi tudi bilo treba nekam zapret. S tem SAZASOM tako nategujejo glasbenike, organizatorje koncertov/drugih prireditev, gostince skratka vse kar javno predvaja glasbo. Ker kao ščitijo avtorske pravice in to!!!Hočeš organizirat koncet, prvo SAZAS plačaj 150 evriča, če ne te svije še tožijo za velike dnarje. Pa s tem, da veliko slovenskih kantavtorjev, izvajalcev, igralcev ni dobilo NI CENTA od SAZASA. Predin, Lovšin Plestenjak, Potrebuješ.....pa dobijo lepe kvote letno. Banda!
Jurck4Life
19. 07. 2012 07.59
+5
un.capitano
19. 07. 2012 07.13
+14
ma navadna pedherčina ne pa muskontar )))
un.capitano
19. 07. 2012 07.20
+17
ob takem članku zjutrej te glih fajn srat prime !!!
ursikaazalika
19. 07. 2012 07.32
+10
ursikaazalika
19. 07. 2012 07.00
+20
res zanimiv članek..zdaj pa še napišite kje bo svoj dopust preživela suzana jakšič,damjan murko pa na čepinovo ne pozabit