Domača scena

'Moj glas gre Andreju'

Ljubljana, 09. 12. 2012 20.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V finalu oddaje Gostilna išče šefa se bosta pomerila Julijana in Andrej. Izpadli Jani je za našo televizijo povedal, da se je v 10 tednih ogromno naučil in pridobil veliko novega kuharskega znanja, tudi v prihodnje pa bi rad ustvarjal in vodil kuharske delavnice. Spregovoril je tudi o Teji.

V finalu oddaje Gostilna išče šefa se bosta pomerila Julijana in Andrej. Izpadli Jani je za našo televizijo povedal, da se je v 10 tednih ogromno naučil in pridobil veliko novega kuharskega znanja, tudi v prihodnje pa bi rad ustvarjal in vodil kuharske delavnice. Spregovoril je tudi o Teji.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (174)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

hrenzan
10. 12. 2012 15.29
+1
ANDREJ BO ZMAGAL!!
milesahead
10. 12. 2012 14.39
+4
moj glas tudi Andreju... pop tv je že pristranski, kot smo od te bajte že navajeni. na reklami za finale sprašujejo, ali bomo glas dali nekomu ki zna naredit jajčka, ali pa bo prvič slavila ženska ki navija motor ... super ste, nimam besed.
LuC_MuC
10. 12. 2012 14.52
+1
+ Pač Pop tv... Tudi moj glas Andrejčku :-)
dragicat
10. 12. 2012 13.50
+1
mb6...........preberi si komentar od Njeli.............a sem sama, ki mislim enako kot piše Njeli, saj vsi to trdimo, samo ti in Teja ne, kar je razumljivo!!
kobanca
10. 12. 2012 13.31
+0
Res kul....totalen ŽUR...da se je spokal ta Jani zakompleksan....raje si poišči kakšno strokovno pomoč, beri knjige, pa te mogoče ne bo tako bolo *.kumunikacijo imaš na ravni jamskega človeka...kar pa sploh ne razumen, kako lahko, kot oče otroka, ki ga tako dolgo ne vidiš....prvo rečeš kako si vesel, ko greš domov, da boš videl Tejo?? pa dete ti je na 1 mestu in tu ni debate...to pove veliko o tebi Jani!!! saj privoščim vsakemu, da najde ljubezen svojega življenja, tut tebi....ampak otrok je zakon in pika...sploh v tvoji situaciji bi ti moral bit glavni razlog, da sploh živiš...ampak ja saj vem ljudje smo različni... Če boš slučajno kuhal v tej gostilni-kar srčno upam, da se ne zgodi...se lahk hitro zgodi, da bo gostilna v rdečih številkah.... Vso srečo v življenju....in ostani KUL...pa bo totalen ŽUR ;-))))
petri?ka
10. 12. 2012 12.47
+13
STAR JE 29 LET! ZAMENJAL JE 14 SLUŽB!!!! LE KAJ TO POMENI!!! DA JE FAJN FANT?? NEEEEEEEEEE!!!
N33L33
10. 12. 2012 12.29
-6
Ni to to, kar bi moralo biti. Andrej bi tud malo rabil še kakšnega bontona, če že gre v tako delo, gsti malo več pričakujejo, vseeno čestitke Andreju, zdaj mora biti on gazda, in pokazat svojo profesionalnost in znannje ki ga ima.
Gosssttt
10. 12. 2012 12.45
+15
Andrej si pa res ne zasluži takšne kritike. Tako kot od zna z gosti je prava vrlina šefa in s takšnim odnosom bo privabil veliko gostov. Karakterno je res na mestu, obenem se mu pa tudi vidi, da je dolgo časa delal kot natakar, mimogrede je tudi gostilnski tehnik po izobrazbi, tako da ravno brez znanja v gostilni ni!
masiyah
10. 12. 2012 12.57
+10
Andrej je kul in ima vse kar rabi za šefa, je daleč pred Janijem ... Jani z izjavami kot so: ''Prefukal sem čokoladnega janeza in nastalo je tole ...'' pred gosti ni požel ne vem kakšnega navdušenja.
hotchilipoper
10. 12. 2012 12.28
+13
Andrej zmaga,k sebi vzame Julijano,se oženita in živita srečno do konca svojih dni
masiyah
10. 12. 2012 12.34
+13
Mhm, to je srečni konec, ne pa Jani&Teja: ''dejva se najprej dol dat, pa potem pogovarjat''.
dragicat
10. 12. 2012 12.04
+9
tristjan......nismo bili zraven, smo pa še boljše videli, kako je kaj sposoben. Ne rečem da ne zna kuhati, ampak to ni to, gostilna rabi šefa, ki ga ne bo bolel k...... za goste,ko si bodo kaj mislili o njem,ne sprejme kritike gostov, to pa ni realno v gostinstvu, saj on kuha za goste, ne za sebe, to je poanta vsega, če že ne razume on, niti ti, pa to vemo gledalci, pa seveda gostje, ko bodo tam jedli. Sem vodila svojo gostilno z hrano in vem kako to zgleda in vem da je še kako pomemben šef med gosti, to bo z eno roko obvladal Andrej, Julijana pa bo veselo kuhala in je ne bo nič bolelo. Se pač ni prijavil v pravi šov, tukaj so iskali popolnnega šefa, kuharje lahko naučiš kuhati po svoje, tako kot je naučil Bine kuhati vse njih. Vodja pa le more biti malo širše razgledan in predan gostom, ne pa misliti, da je bog, ne ni, bogovi so gostje!--------------to si zapomnite vsi tristjani, žal je Jani res za navadno gostilno, to je pa nekaj drugega, pa tudi tam ne bo smel kleti kot za stavo, če bi bil v šovu, kjer bi zmagal tisti, ki bi največ klel bi pa bil prav gotovo Jani zmagovalec. Jani, vse lepo ti želim v življenju, ti se boš znašel, saj znaš kuhati, to je pa tudi vse, za tako gostilno si pa premajhen!
milesahead
10. 12. 2012 14.42
Flenca
10. 12. 2012 11.58
+11
Janija je pokopalo samo njegovo obnašanje ,ko so prišli v kuhinjo kuharji jih še za mar ni imel je kar delal,on bi jih moral pozdravit tako kot JULLIin ANDREJ.Drugič preveč je prepričan v svoj prav,saj ne rečem da je slab kreativec in kuhar ,je dobr ,pri njem te nekaj odbija.Šef ne vem če bi bil dober kuhar pa .Julli in Andrej bi fajn delala v tandemu,upam da bosta to uresničila potem bo OK.
milesahead
10. 12. 2012 14.43
ego ga je pokopal, ker ne posluša drugih... misli da ima vse prav. za stranke in ostale ga boli
marinchy111
10. 12. 2012 11.53
+7
sej prov d so ga izločli...js privoščim obema julijani in andreju,,,
Gosssttt
10. 12. 2012 11.46
+8
Jani je dober kuhar, le malo preveč komplicira in slabo organizira, obenem pa karakterno ni na mestu - brez teh lastnosti pa nikjer ne bo ŠEF, temveč le kuhar. Vseeno mu želim vse naj naj v življenju!
dragicat
10. 12. 2012 11.29
+18
Trzljaj z glavo, ko je povedal Bine kdo gre v finale je bil več kot očiten, da je Jani vseeno pričakoval, da bo šel on v finale. Jani najprej se spokaj k zdravniku, če te boli k...... že tako dolgo, potem pa v menzo, v tisto v katero si pošiljal druge, predvsem Luka. Vse se vrača, vse se plača, preveč podcenjevalno si deloval in drugi so bili zate le številke, katere boš pošiljal vsak teden domov, ti boš pa ostal šef gostilne. Veš, hinavčina se vedno ne izide. Če si gledal smučanje deklet, kjer je Vonova preklela našo Tino, kaj se ji je pa v nedeljo zgodilo? zaradi napake je ostala na 27 mestu v drugi vožnji. Toliko za drugič, če kaj kalkuliraš ne hodi čez trupla, samo zato, da boš ti glavni. Itak je bilo jasno, da ti ne moreš zmagati, saj gostilna je za ljudi, ki bodo tja hodili jest, in če so te ljudje že poslali domov je bilo več kot jasno, da te ne bodo podrli, z meno vred seveda ne. Veliko se boš mogel še naučiti, predvsem spoštovanja drugih, absolutno pa kulture ! Uboga Tejči, kaj bo mogla prenašat, razen če je sama taka nemarnica.
tristjan
10. 12. 2012 11.43
+4
Če je tako hodil čez trupla, zakaj sta pa hodila k njem po nasvete, ga spraševala za okuse in mnenja? In nikoli ju ni zavrnil in z veseljem pomagal, kakor tudi pri vodenju gostilne. Pa kaj vam ni jasn! On se je dobro razumel tako z Andrejem kot z Đuli in tudi Rok ga je najbolj spoštoval. Saj ne rečem, da nima napak in da mora marsikaj popravit in se naučit. Ampak ne komentirat bedarij, če niste bili zraven ( Vsi tekmovalci proti koncu - razen Luka niso imeli čez njega nič slabega za poivedati - pa so stanovali zraven). Seveda si gostilno zaslužita tudi Andrej in Đuli!!!
mb6
10. 12. 2012 12.05
+0
NIsem hotela komentirati, ker tudi oddaje ne spremljam redno. Ampak me ob takšnih komentarjih, kot so tile (dragicajt), kar zmrazi. Daj, prosim še enkrat preberi svoj komentar. Ti govoriš o spoštovanju do drugih, očitaš Janiju nekulturo... Tudi negativne kritike so lahko konstruktivne, predvsem pa na nivoju. Tudi kultura v kritiki ne škodi. Pa nisem Janijeva podpornica..
dragicat
10. 12. 2012 13.31
+2
mb6----------------nisi hotela komentirat, ker ne gledaš oddaje, ampak vseeno si! , če pogledaš vse komentarje, razen peščice, ki so morda Teja ali njegovi in njeni prijatelji, ki drugače komentirajo, boš videla, da je celotna Slovenija gledala oddaj skozi ista očala, ti pa si si morda sposodila Janijeva očala, ki so pri njem nepogrešljiva, še dobro, da ne kuha z njimi .Nič ni narobe, če mu povemo resnico, morda se bo iz napak, ki mu jih očitamo kaj naučil, sicer ne bo sploh vedel, da dela kaj napak, saj sam je očitno zaverovan v sebe v toliki meri, da misli pa je legenda med kuharji. Realnost je daleč od resnice, če je kot karakter prava zguba, naj to prakticira doma, ko je sam, ne pa pred celo Slovenijo, povej gospa mb6, kaj sem narobe komentirala, in ali se Jani obnaša za elitno gostilno, si upaš to trditi!?? Saj pa vendarle gledam celo oddajo in vidim, kako zelo je sposoben.........najbolj za preklinjanje, to mu gre TOP. ej mb6, če bi ti dala Janija za šefa, potem pa moraš biti v razgledanosti nekje v štic Janija! Ne rečem, da kot moški nič ne zna kuhat, žal marsikatera ženska ne zna kuhat, niti tako kot Jani, kapo dol, če se moški odloči biti kuhar, vendar resnici na ljubo Jani ne more biti šef te gostilne, razen če si jo kupi sam in bo tam sam gazda za vse!. Sam se je odločil za ta šov in je polnoleten da ve, da se je izpostavil javnosti in da more sprejet kot pohvale,tudi kritike. mb6.......pa srečen božič!
tasheq_d
10. 12. 2012 10.56
+27
Zakaj privošči andreju da zmaga? Zato, ker mu je zadnja dva tedna tako lezel v rit in dobro ve, da če andrej zmaga, vzadaj rabi močnega kuharja, in andrej bi izbral janija. če zmaga julijana ne potrrebuje kuharja ampak andreja, za komunikacijo z gosti.
Seljako1899
10. 12. 2012 11.08
+4
kukr vem sta oba rekla da bosta vzela luka h seb v gostilno...
Gosssttt
10. 12. 2012 11.43
+3
Rekli so, da so bodo pomagali, sam, ko bodo videli kako bodo lahko drugje več zaslužili s svojo prepoznavnostjo in posledično prejeli več denarja - bo zmagovalec ostal sam!
ElleX
10. 12. 2012 10.41
+8
KATASTROFA OD CENZURE s strani diktatorskega administratorja!!!
LaVerita`
10. 12. 2012 11.08
+2
takje
10. 12. 2012 10.41
+43
Hvala za šov Jani, kakšno knjigo pa le preberi. Prav pride, postaneš razgledan, olikan, bogatiš besedni zaklad.... Ne moreš celo življenje samo preklinjat in govorit kul, žur, totaln žur... Srečno, kjer koli že boš.
Baby89
10. 12. 2012 10.38
+28
jani da se tako obnašaš do gostov..sej ne vem če bi deleč pršu..osnovni bonton je top.. gooo đuli ..gooo andrej
haraja
10. 12. 2012 10.24
+25
gledam oddajo če od samega začetka,in morm rečt,da je Andrej lahka zelo uspešen,primer tudi Jamie Oliver ni bil šolan kuhar,temveč avtomehanik,sepravi,važno je sodelavanje,poslušanje,ter pač filing,bravo Andrej,finale bo res res neverjetno fajn gledat :)
LaVerita`
10. 12. 2012 10.22
+15
MAM ČAS, ZATO BOM ŠE tretjič NAPISALA; DA STE VČERAJ "zafrknili" TI JE VŠEČ ZDAJ? ZAFRKNILI STE KER STE PRED ODDAJO POVEDALI KDO GRE V FINALE...! ZBRIŠI ME ČE IMAŠ PRISTOJNOSTI? ni kletvic, ni nasilja....mam časss.
Dušan Medo
10. 12. 2012 17.29
saj to je vedela že cela slovenija preden so objavili pres oddajo ....
telstar
11. 12. 2012 07.35
ja,eni smo gledal ''v živo'' in smo videli že v nedeljo ob 23.00 kdo gre naprej
Sandi Bogataj
10. 12. 2012 10.11
+6
Najvažneje je da sta "uradno par"
tristjan
10. 12. 2012 10.07
+2
Veliko sreče Jani v življenju in ljubezni. Bodi še naprej tako srčen kuhar in ne pusti se tem primitivcem, negativnežem in nesposobnežem. Vsak ima kakšne slabe slabe lastnosti in kdaj zabrede v življenju na napačne poti. Vendar, če se zna človek naučiti iz tega kaj dobrega in pozitivnega je to samo plus ( dobra življenska šola). Ti imaš pa tudi veliko dobrih lastnosti ( pomagaš ljudem, si mož besede, veš kaj je prijateljstvo...). Želim ti veliko sončnih dni na tvoji poti! Čestitke tudi Andreju in Đuli
masiyah
10. 12. 2012 12.31
-3
Ojoj, še en k živi v zmoti ... in verjame vsemu kar vidi na TVju. Škoda. :|