Domača scena

VIDEO: Nogomet je povezal slovenske glasbenike

Tolmin, 29. 01. 2018 15.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Glasbeniki se večkrat odzovejo dobrodelnim pobudam. Na dobrodelni nogometni tekmi, ki je podrla vsa pričakovanja, so tokrat zbirali denar za letovanje otrok s posebnimi potrebami. Med znanimi obrazi sta bila tako tudi Dejan Krajnc in Isaac Palma.

Da gresta nogomet in glasba z roko v roki, so v Tolminu znova dokazali številni glasbeniki, ki so se odzvali dobrodelni pobudi bovškega župana Valterja Mlekuža in upokojenega nogometaša Ivice Vuliča, kajti zbirali so denar za letovanje otrok s posebnimi potrebami. Tako so se v malem nogometu pomerili nogometaši zlate generacije slovenskega nogometa, gospodarstveniki, župani, poslanci ter glasbeniki, ki so poskrbeli tudi za glasbeni del programa. Tako so denar za otroke zbirali tudi Modrijani, Čuki, Gadi, Vili Resnik, Poskočni muzikanti, Veseli svatje Muff, Isaac Palma in Dejan Vunjak.

Isaac, mladi argentinski pevec, ki smo ga bolje spoznali v priljubljeni oddaji Slovenija ima talent, je tako navdušeno na svojem Facebook profilu zapisal: "Saj ni res, da znamo samo peti ... Dobrodelni smo in na današnjem glasbeno-nogometnem dogodku v Tolminu združujemo prijetno s koristnim! Celoten zbran izkupiček bo namenjen izobraževanju in usposabljanju otrok s posebnimi potrebami."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nad dogajanjem in dobrodelno noto pa je bil navdušen tudi klarinetist in pevec Poskočnih muzikantov, radijski moderator in televizijski voditelj, seveda pa tudi lastnik ene najbolj slavnih pričesk pri nas, energični Dejan Krajnc, ki ga bomo spomladi videli v novi vlogi – v vlogi plesalca, kajti spomladi se na POP TV vrača plesni spektakel Zvezde plešejo. "Nogomet je povezal glasbenike in še marsikoga. S širokimi nasmehi smo zbrali visok znesek, ki ga bomo podarili malčkom," je veselo zapisal na Facebooku.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

purjakolt
29. 01. 2018 20.11
+1
Bravo glasbeniki, takoj vas povabim domov in ponudim najboljše, kar imamo. Ste vzor mladim in starim. Vašo glasbo poslušam redno, vsak dan in mi daje moči v teh čudnih zarukanih časih. Bravo in srečno in hvala.
yyyeb
29. 01. 2018 20.05
+1
s temi frizurami ne morejo z glavo udarit žoge
bb5a
29. 01. 2018 16.45
-4
no ja sej domet slovenske glasbe in fuzbala je nekje isti... pač za butlne od butlnov...
yyyeb
29. 01. 2018 20.07