Domača scena
Oglas

Novo v Sloveniji! Povečanje prsi brez skalpela

Ljubljana, 03. 05. 2011 07.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Odrešitev za vse, ki se bojite operacije: revolucionarna, neinvazivna, naravna, neboleča metoda brez operacije in kemičnih substanc, stranskih učinkov in potrebe po okrevanju.

Cavité
Cavité FOTO:
V Studiu Cavité v Radovljici izvajamo izključno neinvazivne terapije, saj so le-te najbližje naravnim procesom in s tem človeku najbolj prijazne. S pravim pristopom, nenehnim razvojem in inovativnostjo dosegamo vrhunske učinke, saj smo mnoge postopke skozi prakso, ob sodelovanju z medicinsko stroko ustrezno nadgradili. Naše stranke so ljudje, ki ne prisegajo na agresivne postopke in so bolj usmerjeni v naravno, hkrati pa si obetajo ustrezne učinke.

Pri nas izvajamo:

- Décolleté terapijo za povečanje prsi
- kavitacijo s posebnim programom, ki daje boljše rezultate (v marcu akcija!) korekcija (v aprilu akcija -25%)
- Jade thermo lifting – terapijo za zmanjšanje gubic

1. TERAPIJA DÉCOLLETÉ za povečanje prsi, za izboljšanje stanja povešenih prsi oz. za vse tiste, ki imajo po porodu in dojenju spremenjen videz prsi.

- Popolnoma naravna metoda brez operacije, tablet, kapsul in prehranskih dodatkov
- Popolnoma varna, človeku prijazna in brez stranskih učinkov
- Brez okrevanja
- Brez bolečin

Terapija temelji na:
- vakuumu
- biofotonski (svetlobni) terapiji
- mikroelektro stimulaciji
- masaži

Najboljše rezultate dosežemo z rednim izvajanjem terapij. Rezultat, ki je viden že neposredno po terapiji, postopoma izzveneva, zato je trajnost pogojena z večjim številom ponovitev. Sčasoma, ob rednem izvajanju tretmajev, se stopnja izzvenevanja postopoma zmanjšuje, kar pomeni, da se trajnost rezultatov veča. Za lažjo predstavo, gre preprosto za »vadbo«, ki zahteva kontinuiteto in vzdrževanje. Dalj, ko tretmaje izvajate, boljši in trajnejši je rezultat.

V začetku priporočamo od 2 do 3 terapije na teden, pozneje postopno podaljšujemo čas med terapijami.

Pred terapijo in po terapiji
Pred terapijo in po terapiji FOTO:

Pred terapijami in po 6. terapiji
Pred terapijami in po 6. terapiji FOTO:
Pred terapijami in po 6. terapiji
Pred terapijami in po 6. terapiji FOTO:
Cena ene terapije je 50 €. Naročila na tel.: 041/309 805. Terapije izvajamo v Ljubljani, Radovljici in Celju, zbiramo naročila za Primorsko

NOVO: možen nakup naprave za domačo uporabo. Cena naprave 1.400 € (možni obroki)

Terapija traja 45 minut, lahko se izvaja v vseh letnih časih. Rezultati pa so vidni in merljivi že po eni sami terapiji. Po terapiji lahko normalno opravljate vse dejavnosti.

Več informacij o terapiji Décolleté
Preberite si še izjavo stranke

2. JADE THERMO LIFTING
Neboleče nad obrazne gube, povešeno kožo, celulit in strije
Jade Thermo Lifting je najučinkovitejša neinvazivna metoda, namenjena glajenju gub, odpravi povešene kože in celulita. Izredno učinkovita je pri sanaciji strijaste kože.

Pred in po 4. terapiji
Pred in po 4. terapiji FOTO:
Pred in po 4. terapiji
Pred in po 4. terapiji FOTO:


Jade Thermo Lifting tehnologija omogoča ciljno segrevanje tkiva v usnjici in podkožju, kar povzroči premreženje kolagena in aktivira fibroblaste. Terapija se izvaja s segrevanjem naravnega kristala, žada. Končni učinek tega procesa je skrčenje kolagena in povečanje napetosti tkiva, sčasoma pa se začne tvoriti tudi nov kolagen. Terapija se lahko uporablja tudi kot redna vzdrževalna in hranilna terapija, zlasti v pomladnem času, ko je koža izsušena. Priporočamo od 3 do 5 terapij.

Cena ene terapije je 60 €. Naročila na 041/309 805.
Terapije izvajamo v Ljubljani, Radovljici in Celju.

Več informacij o terapiji Jade Thermo Lifting

3. KAVITACIJA
Smo edini v Sloveniji, ki smo običajnemu postopku kavitacije dodali še poseben, dodaten sklop postopkov, ki omogočijo da snovi, ki nastanejo kot stranski produkt kavitacijskega procesa, resnično in hitro zapustijo telo. Med dodatne postopke poleg standardne, strojne limfne drenaže sodita tudi:
- kisikova kopel, ki celice oskrbuje s kisikom, zaradi česar le-te laže predelajo odpadne snovi in jih ob manjšem naporu, učinkovito izločijo iz telesa
- poseben antistresni program, s pomočjo katerega dosežemo globoko telesno in umsko sprostitev, ki služita kot nujna podpora uspešnemu poteku metabolnih procesov.

Kavitacija s tovrstno podporo pravzaprav šele dobi pravi smisel, saj zagotavlja boljše in dolgotrajnejše rezultate.

Več o tem si preberite tukaj

Terapije kavitacije izvajamo samo v našem salonu v Radovljici. Naročila na 041/309 805

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3