Domača scena
Oglas

Novo v Sloveniji! Povečanje prsi brez skalpela

Ljubljana, 28. 09. 2010 07.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

ODREŠITEV ZA VSE, KI SE BOJITE OPERACIJE: revolucionarna, neinvazivna, naravna, neboleča metoda brez operacije in kemičnih substanc, stranskih učinkov in potrebe po okrevanju.

Ob zavedanju aktualnih »zapovedi sodobne družbe«, ki se nanašajo na ženske prsi, smo v Studiu Cavité nemalo časa in truda vložili v iskanje prave kombinacije postopkov, s katerimi bi lahko na karseda naraven in cenovno dostopen način pomagali vsem ženskam, ki:

• si želijo povečati obseg oprsja brez operacije in čudežnih tabletk

• želijo učvrstiti oprsje oziroma sanirati povešenost, ki je nastala kot posledica staranja ali dojenja

Uspelo nam je in tako smo prvi v Sloveniji, ki na neinvaziven način pomagamo ženskam, da se bolje počutijo v svoji koži in so bolj samozavestne.

Potek terapije


Terapija temelji na kombinaciji vakuuma, bio – fotonske terapije, mikro-elektro stimulacije, masaže in vibracijske terapije. Delovanje naprave simulira več različnih vzorcev koordiniranih vaj za krepitev okoliškega mišičja, tkiva, vezi, ki skrbijo za čvrstost oprsja, hkrati pa spodbuja prekrvavljenost, prispeva k povečanju izločanja estrogena in rastnega hormona. Rezultat določenega rednega obsega terapij so čvrstejše in večje prsi oziroma bujnejši dekolte.

Terapija od klientke ne zahteva nikakršne aktivnosti, zato ta med samim postopkom sproščeno in udobno počiva v polležečem položaju. Terapija se lahko izvaja v vseh letnih časih, brez omejitev. Neposredno po koncu terapije lahko klientka nemoteno nadaljuje z dnevnimi aktivnostmi.

Pred in po sklopu 15 terapij
Pred in po sklopu 15 terapij FOTO:
Najboljše rezultate dosežemo z rednim izvajanjem predpisanega obsega terapij. V skladu s tem smo v studiu Cavité izoblikovali minimalni paket 15. terapij, ki jih izvajamo karseda zgoščeno, v obdobju treh tednov. Posamezna terapija traja 45 minut. Rezultat je viden že neposredno po prvi terapiji in v nekaj dneh postopno, a ne povsem, izzveni. Zato je še posebno pomembno, da prvi sklop terapij opravimo karseda zgoščeno, saj s tem postopno zmanjšujemo stopnjo izzvenevanja posamezne terapije, s čimer dosežemo trajen učinek povečanja in učvrstitve oprsja.

Običajno subjektivno zadovoljiv rezultat dosežemo že po prvem sklopu terapij (15), tako da v nadaljevanju priporočamo le še občasne obnovitvene terapije:

• sprva dvakrat mesečno – prva dva meseca po opravljenem osnovnem sklopu terapij (skupaj 4 x)
• nato enkrat na 3–4 mesece oziroma po potrebi

Ker je rezultat viden že neposredno po terapiji, pride posamezna enkratna terapija prav tudi kot hitra pomoč ob posebnih priložnostih, še posebej takrat, ko se odpravljate na kakšno prireditev, ki zahteva bodisi večerno toaleto oziroma oblačilo z odprtim dekoltejem ...

Cena posamezne terapije je 100 €, medtem ko cena osnovnega paketa 15 terapij znaša 1000 €.

Velika akcija ob pričetku jeseni: do 15. oktobra si lahko privoščite nakup paketa 15 terapij po akcijski ceni 750 €.


Naročila, rezervacije terminov in nakup darilnih bonov na tel. 041-309-805.

Po dogovoru izvajamo terapije tudi v Ljubljani!

www.cavite.si

V studu Cavité je vsa pozornost namenjena vam
V studu Cavité je vsa pozornost namenjena vam FOTO:
V našem studiu v Radovljici smo se že od samega začetka usmerili v izvajanje neinvazivnih terapevtskih postopkov, saj so ti najbližji naravnim procesom in tako kar najmanj obremenjujoči za organizem. Na ta način omogočamo izvajanje korekturnih posegov na različnih predelih telesa vsem, ki se za agresivnejše kirurške ali kemijske postopke niso pripravljeni odločiti, kljub morebitni močni želji po odpravi prepoznanih težav.

Kavitaciji smo tako kmalu dodali še glajenje ter odpravo gub in strij z naravnim mineralom – žadom oziroma t. i. »Jade Thermo Lifting«, ki ob globinskem vtiranju hialuronske kisline uspešno skrbi za optimalno vlažnost in potek hranilne dinamike v podkožju, stimulira tvorbo novega kolagena ...

Pred in po eni terapiji
Pred in po eni terapiji FOTO:

Rezultati tega postopka so vidni takoj, saj koža postane bolj gladka in napeta, vsesplošni vtis pomlajenosti in življenjske moči pa vam daje dodaten zagon iz dneva v dan.

Kot samostojno metodo oziroma terapijo izvajamo tudi poseben antistresni program, ki učinkovito povečuje posameznikovo sposobnost spopadanja z izzivi vsakdanjika. Ker pa vemo, da je mladosten videz prvenstveno odraz naše notranje umirjenosti, je omenjeni program dobrodošla nadgradnja slehernemu lepotnemu posegu, ki ga izvajamo v našem studiu.
 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni