Domača scena
Oglas

Po ključne rešitve na sejem Dom!

Ljubljana, 06. 03. 2017 07.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ali morda gradite, prenavljate? Načrtujete prenovo? Morate iz takšnih ali drugačnih razlogov sanirati svoje zasebne ali poslovne stavbe? Kako do skoraj nič-energijskih hiš v skladu s predpisi, ki bodo stopili v veljavo v prihodnjih dveh oziroma štiri letih? Želite praktičen in strokoven nasvet iz prve roke?

Poiščite odgovore na Sejmu Dom, od 7. do 12. marca na Gospodarskem razstavišču.

Sejem Dom - 1
Sejem Dom - 1 FOTO: Sejem Dom

Posvetujte se s strokovnjaki! Na voljo so vam vse dni sejma z brezplačnimi nasveti v zvezi z gradnjo, prenovo, učinkovito rabo energije in obnovljivimi viri, pa z možnostmi kreditiranja in sofinanciranja okolju prijaznih naložb. Prejeli boste konkretne odgovore, npr. katera okna ali vrata izbrati in zakaj, kakšen izkoristek prinašajo sodobne naprave za ogrevanje idr.

Podrobnejši program

Sejem Dom - 2
Sejem Dom - 2 FOTO: Sejem Dom

Ceneje na sejem!

Znižana vstopnica 6 EUR v času HAPPY HOUR.

Tudi za obiskovalke so za njihov praznik pripravili pozornost – znižano vstopnico 8. marca tekom celega dne.

Sejem Dom - 3
Sejem Dom - 3 FOTO: Sejem Dom

Sejemski popusti

Razstavljavci so za obiskovalce pripravili številne sejemske popuste. Z več informacijami o ugodnostih vam bodo postregli razstavljavci sami.

Sejem Dom - 4
Sejem Dom - 4 FOTO: Sejem Dom

Načrtujte svoj obisk!

Prelistajte katalog že doma in si naredite načrt obiska sejma. Ob nakupu vstopnice prejmete tiskani katalog, ki vam bo služil tudi kot priročnik, hkrati pa v njem najdete seznam razstavljavcev z njihovimi opisi in kontakti.

Sejem Dom - 5
Sejem Dom - 5 FOTO: Sejem Dom

Razstavljavci in svetovalci vas pričakujejo od torka do sobote, od 10.00 do 20.00, v nedeljo do 18.00.

Več: www.sejemdom.si

Sejem Dom - 6
Sejem Dom - 6 FOTO: Sejem Dom

Naročnik oglasa je Gospodarsko razstavišče.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.