Domača scena

Pozabili na bencin!

Ljubljana / Ptuj, 18. 09. 2009 09.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pevki Niki in Ana Rotar sta prijateljici, ki ju je zbližala glasba. Imata enak glasbeni okus, podoben smisel za humor in podobne poslušalce, zato se izredno dobro ujameta.

Niki je pred časom izdala pesem Ona je kača, ki je narejena v povsem drugačnem stilu, kot so ga vajeni tisti, ki njeno glasbo dobro poznajo. Je kombinacija nežnosti in razočaranja, jeze in žalosti, Ana pa pravkar pripravlja novo pesem, ki je že tik pred tem, da ugleda luč sveta.

Ani je všeč vonj po bencinu, vseeno pa včasih iti pozabi po gorivo na bencinsko črpalko.
Ani je všeč vonj po bencinu, vseeno pa včasih iti pozabi po gorivo na bencinsko črpalko. FOTO:

S svojo zastopniško agencijo je Niki že posnela videospot, saj s pesmijo Ona je kača tekmuje na festivalu Pesem poletja 2009 in je bil videospot pogoj za prijavo. Pevka je želela, da v spotu ne bi nastopila sama, zato ji je pred kamerami družbo delala 1,70 metra dolga Irana – dobro leto star piton. Sicer so bile kače njen največji življenjski strah, zato je zelo ponosna nase, ker ji ga je končno uspelo premagati. "Čeprav sem bila trikrat pri Irani na obisku, da sem jo dobro spoznala, me je bilo na snemanju še vedno pošteno strah, ko se je plazila po meni in me nekajkrat kar dobro stisnila. Priznam, da se nisem povsem znebila strahu pred kačami. Če bi jih namreč srečala v naravi, bi se še vedno tresla," nam je zaupala Niki.

Nikina prijateljica Ana pa ni ravno ljubiteljica plazilcev, zato se takrat, ko se Niki ukvarja z živalmi, sama raje posveti bratu. David Rotar je namreč nedvomno slovenski ambasador hitre vožnje in po mnenju poznavalcev trenutno edini Slovenec, ki bi ga lahko morda nekoč res videli za volanom dirkalnika formule 1. Dirke ima tako rekoč vsak konec tedna, njegova sestra pa ga v tem športu stoodstotno podpira, zato David zasluge za uspehe pripisuje tudi njej. Pretekli teden se je tako z veseljem udeležila njegove dirke v Angliji, kamor pa Niki ni vzela s sabo. "V tem pogledu sva si z Niki popolnoma različni, tako da je na dirke sploh nikoli ne vabim," nam je povedala Ana.

Niki ima raje živali kot dirke.
Niki ima raje živali kot dirke. FOTO:

Kljub temu jima ostane dovolj časa za druženje. Kar si ne utegneta povedati med tednom, si povesta ob koncu tedna, ko se skupaj vozita na nastope. Tako je bilo tudi pretekli petek, ko sta nastopali na Ptuju. Tokrat pa sta zaradi zelo aktivnega klepeta skoraj ostali brez nastopa. Pa ne zato, ker bi se izgubili, pač pa zato, ker sta pozabili iti na bencinsko črpalko. Tako sta se z zadnjimi kapljicami bencina pripeljali na Ptuj, kjer pa imajo k sreči  24-urni bencinski servis. Tako sta po nastopu odžejali svojega jeklenega konjička in se brezskrbno napotili proti Ljubljani.
 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

marko.peser@gmail.com
19. 09. 2009 21.04
mater kak mi gre na živce to glupo nastavljanje neumnih deklet pred avtomobile, spravljajo jeklene konjičke v slabo luč vse majo "rade" vonj po bencinu, ko pa treba parkirat rikverc pa kličimo očka na pomoč, bog ne daj da guma poči na avtu, bo mogla v petkah skakat do prve bencinske
spartanec_90
18. 09. 2009 17.23
kuje eni dve za kateri prvič slišim ni kaj na 24 ur imate veliko outsiderjev kako kavzi zvzde in neznai ljudje ki prvič pokažejo da obstajajo nikjer drugej jih ni samo na 24 ur se pa redno pojavlajo 24 ur je isto kot Radio Brezje ko prvič slišiš za nekaj kar drugje ali nasplošno se nikoli ne vidi ali sliši samo na radiu brezje lahko čuješ Damjana Murkeja in ostale bolane pesmi in osebe ni kaj ko bom enkrat objavlen na 24 ur bom vedel da sem nizko padel hehehe
dolenc24
18. 09. 2009 13.28
obe sta dobri kači čeprav bi blondini rajši pustil da bi me dobila v svoj kačji objem :-)
dolenc24
18. 09. 2009 13.25
normalno kača je kača pa ni važn kašne sorte
BigSlavnih
18. 09. 2009 13.12
ona je kača.ki te obrača
XardasM
18. 09. 2009 11.28
stigma 18.09.2009, 11:09 0 Joj, pa dajte no! Tole ni piton ampak je Boa constrictor imperator, oz. navadni rdečerepi udav po slovensko! Pa kolikor lahko iz slike ocenim je stara vsaj tri leta, če ne še malo več. deli se pametnga... večini je tak ravn al je piton al boa, kača je kača... in ti lahko ful dobr oceniš iz slike kulk je stara... dej povej še čas rojstva iz slike
stigma
18. 09. 2009 11.09
Joj, pa dajte no! Tole ni piton ampak je Boa constrictor imperator, oz. navadni rdečerepi udav po slovensko! Pa kolikor lahko iz slike ocenim je stara vsaj tri leta, če ne še malo več.
XardasM
18. 09. 2009 10.17
cel članek ker neki piše in na koncu je en stavek ki ma veze z naslovom...