Domača scena

PRAVE FACE: 'Ko zjutraj vstanem, se pogledam v ogledalo in se začudim, kako je ta lepota sploh mogoča'

Ljubljana, 22. 07. 2016 08.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Blaž Garbajs
Komentarji
0

Na tisoče sledilcev na družbenih omrežjih z Igorjem Mikićem trenira trebušne mišice. Če že ne s trebušnjaki, pa vsaj s smehom. "Radi me imajo, ker sem iskren, duhovit in izjemno lep." Ujeli smo ga med dvigovanjem uteži in pretakanjem znoja. Zaupal nam je, kaj pri ljudeh najbolj sovraži, izvedeli pa smo tudi, kaj je prva stvar, ki jo zjutraj naredi, in kaj zadnja, preden zaspi.

"To pa ja." Igor Mikić, plavolasi fitnes trener, maneken in glavna zvezda nove komične nadaljevanke na VOYO, je slovenski spletni fenomen. Ljubitelji internetnih hitov so ga vzljubili s fitnes izzivi, lani pa je posnel serijo odmevnih kratkih filmčkov Mikić osvaja Slovenijo. Več kot dva milijona in pol ogledov njegovih oddaj priča o izjemni priljubljenosti med slovensko mladino, na tisoče sledilcev na družbenih omrežjih pa z njim trenira trebušne mišice. Če že ne s trebušnjaki, pa vsaj s smehom. "Radi me imajo, ker sem iskren, duhovit in izjemno lep." Ujeli smo ga med dvigovanjem uteži in pretakanjem znoja. Iz rokava je natresel nasvete za mlade, nam zaupal, kaj pri ljudeh najbolj sovraži, izvedeli pa smo tudi, kaj je prva stvar, ki jo zjutraj naredi in kaj je zadnja, preden zaspi. VEČ v zgornjem videoportretu!

Alfa Mikić
Alfa Mikić FOTO: POP TV

Kdo so PRAVE FACE?

Mladi vlogerji, adrenalinci, pametnjakoviči, umetniki, vrhunski improvizatorji, mojstri nastopaštva, lepotice in lepotci ter še bi lahko naštevali – to so PRAVE FACE, ki jim to poletje namenjamo še posebno pozornost. Predstavljamo vam jih vsak petek. Gre za mlade Slovenke in Slovence, ki so s svojim delom, hobiji, načinom življenja ali pa zgolj z osebnimi lastnostmi resnično nekaj posebnega. Čeprav so drugačni, jim je skupno, da so vzhajajoče spletne senzacije, ki navdušujejo mlade tako pri nas kot tudi onkraj naših meja.

Ste zamudili MARIJO ZMOSTA?

Prejšnji petek smo vam predstavili zabavno, nasmejano, navihano, strastno in glasno dekle z Goriškega. Njeno pravo ime je Eva Kljun, njen lik Marije Zmosta pa se je na YouTubu prvič prikazal pred petimi leti, čisto spontano in na ‘horuk’. od tedaj pa slovenske youtuberje s svojimi vlogi tedensko razveseljuje in poučuje o najrazličnejših stvareh. Ker smo bili radovedni in jo obiskali, smo se v eni od teh znašli celo sami.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kaj pa zvezdnico gorskega kolesarstva LINDO PALUC?

22-letna mariborska lepotica Linda Paluc, ki je na strmih pobočjih ne boste zlahka ujeli, je vzhajajoča zvezda družbenih omrežij. Milijonski ogledi kratkih filmov, na tisoče sledilcev na Instagramu in drugod privlačni Mariborčanki odpirajo vrata v širni svet. Kakšen je recept ene največjih zvezdnic spusta z gorskimi kolesi? Da počneš, kar te pač veseli, pravi. VEČ v videoportretu spodaj!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KDO BO JULIJA ŠE NA TAPETI?

Jeacqlina Kreich, 17-letna izjemna ilustratorka in priljubljena vlogerka
Jeacqlina Kreich, 17-letna izjemna ilustratorka in priljubljena vlogerka FOTO: 24ur.com
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3