Domača scena

Ricky: Ni dovolj zgolj 'imeti jajca'

Ljubljana, 18. 09. 2012 16.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Ste se kdaj spraševali, kakšno je življenje slačifantov? Pogovarjali smo se z Rickyjem, vodjo skupine Total Knockout, ki ta posel opravlja že devet let in ravno te dni išče nove fante, ki bi se jim pridružili.

Total Knockout znajo obnoreti žensko občinstvo.
Total Knockout znajo obnoreti žensko občinstvo. FOTO: Arhiv Total Knockout

Skupina Total Knockout je na sceni že kar nekaj časa, pa vseeno, kako bi se na kratko predstavili, da vas ne poimenujemo samo "striperji"?

Ravno poimenovanje naše skupine zgolj ''striperji'' je napačno, saj si pod tem pojmom ljudje predstavljajo cenen ples razgaljenih fantov. Total Knockout smo erotična slači plesna šov skupina in naše poslanstvo je zabava, namenjena nežnejšemu spolu. To je precej več kot zgolj striptiz.

Kaj so vaše kakovosti oz. prednosti?

V celoti imamo izdelano plesno koreografijo na več kot 13 tematskih in kostumografskih točk in le-te letno dopolnjujemo in obnavljamo. Pri našem programu gre za erotično plesno predstavo – zgodbo. Ničesar ne prepuščamo naključju. Vsi naši fantje imajo strokovno podporo starejših, že izkušenih članov. Individualno pristopamo k strankam. Naše zveste oboževalke redno nagrajujemo.

Ste edina tovrstna moška skupina pri nas ali je tudi na tem področju konkurenca?

Smo edina erotično slači plesna skupina, ki poleg nastopanja v Sloveniji zelo veliko delujemo tudi v vseh sosednjih državah. Konkurenca je zdrava, a vendar je za zdaj nimamo, saj se nihče tega posla ne loti s tako zelo profesionalnim pristopom, kot smo se mi. To pa seveda zahteva tudi ogromno vlaganja.

Veliko nastopate tudi po Balkanu. Je tam večje povpraševanje kot pri nas?

Razmerje nastopov Balkan : Slovenija je za zdaj 60 : 40. Tamkajšnja dekleta so bolj odprta za tovrstne ''žure'' kot Slovenke. Povpraševanje po naših šovih se iz meseca v mesec povečuje.

Glede na to, da so zaradi recesije težki časi, kako je kaj z nastopi? Je še vedno povpraševanje?

Število naših nastopov v času t. i. recesije smo najmanj podvojili. Ker naš posel ne pozna meja, smo delovanje preprosto razširili in okrepili še v tistih državah, kjer prej nismo bili tako aktivni. Pojem recesija, kar se tiče uspeha v poslu, je po mojem mnenju zgolj izgovor. Če delaš nekaj s srcem in si v to pripravljen vlagati svoj čas, je tvoj trud slej ko prej poplačan.

Znano je, da iščete tudi nove člane. Zakaj takšna poteza?

Res je. V skupino vključujemo nekaj novih simpatičnih fantov. Eden od razlogov je preprosto ta, da zaradi velikega povpraševanja po naših nastopih s trenutno ekipo ne moremo pokriti vseh naročil, ki jih prejmemo. Drugi razlog pa, da želimo z novimi fanti še dodatno zadovoljiti okuse tistih deklet, ki jih do zdaj morda nismo. Skratka, čim bolj razgibana skupina fantov je tista, ki zadovolji čim širši spekter ženskih želja.

Ricky zatrjuje, da nežnejšemu spolu ponudijo mnogo več, kot bi dosegli zgolj s popolnim razgaljenjem.
Ricky zatrjuje, da nežnejšemu spolu ponudijo mnogo več, kot bi dosegli zgolj s popolnim razgaljenjem. FOTO: Arhiv Total Knockout

Kaj vse iščete pri novih članih? Kakšne kakovosti morajo imeti?

Kandidati morajo biti stari največ 30 let, atletske športne postave, visoki vsaj 179 cm, simpatičnega videza, komunikativni, sproščeni ter s smislom za ritem. Sicer pa so lahko iz katerega koli dela Slovenije, pri tem nimamo omejitev.

Kaj pa ponujate novemu članu oziroma kaj ga čaka?

Novemu članu ponujamo službo ob koncu tedna. Odlično plačano zabavo, druženje in nepozabne dogodivščine z dekleti tako pri nas kot v tujini.

Je to težak posel? Je potrebnih veliko priprav?

Ni dovolj zgolj "imeti jajca" in si upati razgaliti pred ženskami, kot to zmotno misli veliko ljudi, zlasti moških. Naše priprave so stalne. Redno obiskujemo fitnes, pazimo, da jemo zdravo, sestavljamo nove seksi tematske koreografije, ki so povezane z izbranimi kostumi, skrbimo za urejenost, izobražujemo se v smislu osebnostne rasti.

Vaši nastopi so pestri in zanimivi za dekleta, greste kdaj tudi "do konca"?

Ne, poudarek pri našem programu je v plesnem šovu. Z zapeljivimi seksi koreografijami in tematsko zgodbo skozi ples, nežnejšemu spolu ponudimo mnogo več, kot bi dosegli zgolj s popolnim razgaljenjem.

Lahko ima fant pri takšnem poslu resno vezo?

Seveda je to mogoče, a dekle mora biti dovolj razumevajoče in strpno, da razume, da fant s seksi gibi zapeljuje dekleta na odru zgolj iz poslovnega vidika, ne osebnega. Nikakor si ne sme preveč jemati k srcu, da se veliko deklet navdušuje nad njenim fantom oziroma je lahko ravno zaradi tega dejstva vesela, saj se fant po končani službi erotičnega plesalca vrne v objem le k njej.

Total Knockout – z njimi ni šale ...
Total Knockout – z njimi ni šale ... FOTO: Arhiv Total Knockout

Kakšna je starostna skupina deklet, ki je pri vaših nastopih najbolj živahna?

Večinoma se dekleta na naših nastopih zelo zabavajo. Navdušene so tako mlajše punce kot 50-letnice. Najbolj divja in živahna pa so vsekakor dekleta, stara okoli 20 let, saj ta žur jemljejo veliko bolj sproščeno kot starejše ženske. Zato pozivamo še tistih deset odstotkov naših obiskovalk, ki se morda držijo malce nazaj – pustite skrbi doma, dajte si duška, zabavajte se, življenje je samo eno … Mi smo tukaj zaradi vas!
 

  • ES_PL_24ur_309x5138
  • ES_PL_24ur_309x5137
  • ES_PL_24ur_309x5136
  • ES_PL_24ur_309x5135
  • ES_PL_24ur_309x5134
  • ES_PL_24ur_309x5133
  • ES_PL_24ur_309x5132
  • ES_PL_24ur_309x513

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

veronika.p
20. 09. 2012 11.04
+1
tadeja v TKO!
gajona
20. 09. 2012 09.57
+13
A je mogoče zaznati malce ljubosumja med fantki, ki kometirajo tale članek?? ;)
trash
21. 09. 2012 17.20
-4
bejž,bejž...le na kaj bi pa mogl bit ljubosumni...tič kot tič...sam da ga oni raje kažejo v javnosti...
Leonor
20. 09. 2012 09.26
-3
Ok meni ti tipi izgledajo kot geji. V usnju in s pilotskimi čepicami, kot da bi stopili iz kakega gej bara in se slučajno znašli med milijon ženskami.
Alexeton Podalpski
20. 09. 2012 00.01
-3
Alen, prazna glava, polna jajca, se priporočam za skupino!
trash
19. 09. 2012 11.46
-12
Zanimivo!...RICKY pleše že 9 let,....in v teh 9 letih še vedno ni dobil ritma...za bruhat so...ko jih vidiš plesat,kot bi prvič bili skupaj na odru...nepopolno...fantje...dej pejte raj vadit ples!!!
Redžepi
18. 09. 2012 21.21
+13
Janez Smrečnik visok 166 cm, malo bolj okrogel vendar sexi! sem lahko tudi jaz v vaši skupini ?
seljak65
18. 09. 2012 18.34
+21
tadej vidmar visok 185 cm, atletske postave in sexi! sem lahko v skupini?

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.