Domača scena

Sevniška eksotika v kopalkah

Sevnica, 04. 03. 2008 09.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Miss Universe 2007 Tjaša Kokalj je posnela novo reklamno akcijo, po kopalkah tokrat še za bluzice.

Značilen fotografski prizor za prihajajoče poletje, lepotica, morje, skale...
Značilen fotografski prizor za prihajajoče poletje, lepotica, morje, skale... FOTO:

Pomlad se je ponovno malce umaknila, vendar, poletje se očitno nezadržno bliža, bi lahko zapisali ob večini reklamnih in marketinških aktivnostih večjih slovenskih modnih podjetij. Tako se je največji slovenski proizvajalec modnega perila iz Sevnice odločil za novo reklamno akcijo in sicer za lahkotne bluzice, za glavni obraz (in telo) pa so vnovič izbrali aktualno Miss Universe 2007 Tjašo Kokalj.

Naročniku je na plaži na pomoč priskočila še eksotična lepotica Tiziana W...
Naročniku je na plaži na pomoč priskočila še eksotična lepotica Tiziana W... FOTO:

Svetlolaska iz Ljubljane je v zadnji reklamni akciji za kopalke nastopila skupaj temnopolto gazelo Tiziano W., ki jo je naročnik izbrskal kar v eni izmed milanskih modnih agencij. Že lani oktobra, na veliki modni reviji spodnjega perila in kopalk v Ljubljani, je slovenski proizvajalec nekako presenetil lokalno modno in medijsko sceno ter „nastopil“ s tujo lepotico, italijanskim modelom z imenom Tata.

Z njo se je takrat v slovenski prestolnici največ družila prav Tjaša, ki med drugim študira španščino, tako da sta se lepotici že takrat sporazumevali kar v tem jeziku. Pri teh skorajda nacionalnih reklamnih akcijah pa sta za sevniškega naročnika sodelovala dva zelo znana modna fotografa, studijska mojstra fotografije Aleš Bravičar in Fulvio Grisoni.

Miss Universe 2007 Tjaša Kokalj je že zajadrala v letošnje poletje.
Miss Universe 2007 Tjaša Kokalj je že zajadrala v letošnje poletje. FOTO:

Mimogrede, Kokaljeva, ki bo svojo lepotno krono predala sredi maja letos v Portorožu, pa je takoj po koncu zadnjega snemanja odhitela še na zimske počitnice, točneje na smučanje. In spremljevalec? Njen fant Klemen Jerala.


SORODNI ČLANKI

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Iva Topic
04. 03. 2008 15.40
Lisca RAZTURA..ni kei..pa k sm js tt lih iz sevnce..je še tolk bolš, da še sevnco mau reklamirajo.. x) ne pa sam večja mesta..x) PS:. Mau se morm pošalt na račun lublane x)
jansonic
04. 03. 2008 15.01
Lisca si za svoj reklamni material zasluži vse čestitke. Njihove fotografije in plakati so res profesionalno narejeni, manekenke na njih pa so videti vrhunsko. Bravo, Lisca!