Domača scena

Sladki spoj svingerskih ustnic

Ljubljana, 11. 09. 2008 15.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
Tamara Pirih
Komentarji
26

Brezposelni kolumnist, urednica ženske revije, vaški poslovnež in lahkoživka … So odnosi med njimi lahko drugačni kot zapleteni?

O Svingerjih se v zadnjem času posebej veliko govori, na tiskovni konferenci pa smo izvedeli vse podrobnosti v zvezi z novo nanizanko, ki na Kanal A prihaja 7. oktobra ob 21.45. Malce bolj pozna ura predvajanja naznanja, da gre za provokativno nanizanko, ob kateri bi se verjetno tudi otroci fino zabavali, vendar pa se bodo starši počutili precej bolje, če jo bodo gledali sami oziroma v družbi polnoletnih. Gre pač za pikantno zadevico, zaradi katere bo naša jesen še bolj živahna.

Nina je pred sedmo silo profesionalno odigrala svojo vlogo Viki in z ustnicami položila čokoladno sladico v usta Ani, ki se ji je prav tako profesionalno odzvala v vlogi Eve.
Nina je pred sedmo silo profesionalno odigrala svojo vlogo Viki in z ustnicami položila čokoladno sladico v usta Ani, ki se ji je prav tako profesionalno odzvala v vlogi Eve. FOTO: Karmen Špacapan

Kot je povedal programski direktor Pro Plusa Gorazd Slak, so Svingerji prva domača nanizanka, ki jo ustvarja Kanal A, in sicer v sodelovanju s produkcijsko skupino Mangart. Prav oni so pred 11 leti z oddajo Odklop na Kanalu A spremenili slovensko televizijsko atmosfero, med njihova najbolj prepoznavna dela pa sodijo tudi druge številne znane in uspešne oddaje ter serije, ki so jih pripravili za POP TV oziroma Kanal A (Zmenkarije, TV Dober dan, Trafika, Pod eno streho, Adrenalina …).

Programski direktor Pro Plusa Gorazd Slak in član Mangartove avtorsko-soscenaristične ekipe Miha Čelar
Programski direktor Pro Plusa Gorazd Slak in član Mangartove avtorsko-soscenaristične ekipe Miha Čelar FOTO: Karmen Špacapan

Kot Odklop so tudi Svingerji inovativni, provokativni in visoko kvalitetni, zato o uspehu tako rekoč ni dvoma. O tem priča tudi izbor igralcev, kajti Rok Kunaver, Ana Dolinar, Nina Osenar, Igor Štamulak, Mojca Fatur in Edvin Dervišević so se med seboj tako ujeli, da so med napornim snemanjem kljub garaškemu delu uživali. In ko človek pri svojem delu uživa, so sadovi ustvarjanja resnično bogati; to je vendar znano. V dobrem mesecu je ekipa posnela kar trideset nadaljevanj, v katerih bo omenjena igralska zasedba od torka do četrtka zvečer bila bitko med spoloma!

Sladkosnendni Nina in Ana
Sladkosnendni Nina in Ana FOTO: Karmen Špacapan

Nanizanka Svingerji pa naznanja tudi povečanje investicij Kanala A v lastno produkcijo; tudi o tej zgodbi boste najprej brali na našem portalu.

Igor in Rok sta se spopadla v namiznem nogometu, ki je obvezen del pohištva v moškem stanovanju.
Igor in Rok sta se spopadla v namiznem nogometu, ki je obvezen del pohištva v moškem stanovanju. FOTO: Karmen Špacapan

Svingerski stanovanji
Novinarji smo se lahko sprehodili po obeh stanovanjih, v katerih boste spoznali Saša in Evo ter njuna soseda Tineta in Viki. V žensko opremljenem stanovanju smo se posladkali z bolj 'žensko' hrano in pijačo (čokoladne dobrote, sokovi), v moškem pa z mesnimi ter hmeljevimi izdelki. Glavna moška igralca Igor in Rok sta se v moškem stanovanju že dodobra udomačila (verjetno tudi zaradi možnosti igranja ročnega namiznega nogometa), o navezanosti Nine in Ane na žensko stanovanje pa dovolj pove informacija, da sta dekleti v času snemanja večkrat spali v filmski kot domači postelji.

Tine v Viki rine ...
Tine v Viki rine ... FOTO: Karmen Špacapan

Bitka med spoloma
Svingerji bodo na sporedu v tako imenovanih 'dvojčkih', kjer bo prvi del dvojčka predstavil moški pogled na tematiko, drugi pa bo isto tematiko osvetlil skozi ženski pogled in razumevanje (ali obratno). Naši junaki se bodo dotaknili številnih tem, kot so kuhanje, vožnja avtomobila, pospravljanje in številnih drugih, ki so pogosto vzrok za bitke med spoloma. Ženske so pač z Venere, moški pa z Marsa!

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

juventus
03. 11. 2008 19.43
Lahko bi igral še kakšen iz parlamenta !
BATISTA1
12. 09. 2008 11.18
Zadeva je do podna sprijena .... če ste pop tv že tako kavelci, potem bi bil idealni igralec za to oddajo AVRELIJO JURIJ s svojimi prijatelji,,, ... tako bi bilo vsaj realno za videti kako bedno oddajo boste posneli !!! ste pa res nizko padli.... Drugo leto pa začnite z nanizanko Seks z svojimi otroci ... loleki bedni !!
roslin
12. 09. 2008 09.07
Nina Osenar je zakon, mislim da bo še daleč prišla, le tako naprej NIna O. :))))
filipinc
12. 09. 2008 08.18
nella 85, a ne da ni nina osenar tam? Men se tud sploh ne zdi
Smash.
12. 09. 2008 08.12
lol, ta Nina se pa res povsod vrine. Dobr za njo :)
CyberWorm@volja.net
12. 09. 2008 08.05
Me zanima ce si bosta kdaj tut kdaj mudela zmenjala tko cokolado k punce:)) Mislm da neb pripomoglo k gledanosti te nanizanke tko k nuben neb porniceu kupwau ceb bla notr ena pedr scena :))ce je pa lezbo scena wmes jh pa pograbjo k wroce zemlce le zakaj a? :D
pijanec22
12. 09. 2008 00.56
tom.tom: in od kdaj je človeštvo monogamno? 2000 let nazaj se je začelo z religijami. To pa je daleč od naravnega.
muvimen
12. 09. 2008 00.24
Pa kdo določa smrenice, kaj je folku v Sloveniji zabavno na na tv ????? ::: ...
Daniella Blaschini
12. 09. 2008 00.14
ne, na uni sliki ni nina... poglejte nos....nina nima tako koničastega nosu, poleg tega pa nima tok koščene face in podolgovate(ima bolj okroglo), pa usnice ima bolj polne...
loky123
11. 09. 2008 22.38
men se tud zdi , da na zadnji sliki ni nina, ful smešnu, al pa ma glih tako čudno faco, k so jo slikal..ma sj nwem, al je čist vseen!! haha
ServerAUTOMATIC
11. 09. 2008 22.13
Super! Sicer obisk swinger klubov je še boljši.
odkimasin
11. 09. 2008 21.48
Razkroj civilizirane družbe! Osnova družbe, bi morala biti družina, oče, mati in otroci, ne pa ta svinjarija. Potem se pa čudite, ko je toliko kriminala. Vse to nam je prinesla kvazi demokracija. Včasih se je točno vedelo za družbene norme, sedaj pa lahko tožiš policaja, če te malo bolj grdo pogleda. Svingerstvo je proti vsem zakonom narave, seveda ga pa podpirajo komunajzaji z njihovim svingerjem Jurijem na čelu. Bog jim odpusti vse grehe.
Fancy.alien
11. 09. 2008 21.32
Kull ...a se lahko navdni smrtniki tudi lahko prijavimo. Nekaj iskušenj že imam z igranjem v določenih nadaljevankah....no svingerjih pa ne bi komentiral......poznam podrobnosti. (ne o odaji...da ne bo pomote)
ani52
11. 09. 2008 21.07
Enakrat so pravli da ne bo nič na svingarsko tematiko,zdej pa da gre za pikantno zadevico.In bo ob 21.45.Halo,
princeza
11. 09. 2008 20.33
mega40277 a si malo obremenjen s Sanjo G.? Boli njo muca za nanizanke in ostalo. Ona je frendica od Nine in ji privošči no verjetno je tebi to malo teđko razumeti saj oprostimo zaostalim ljudem
losser
11. 09. 2008 19.38
Zgleda da bo nekaj podobnega kot Friend ženske - moški , žensko - moško stanovanje ;) upajmo da bo ql
fuksel
11. 09. 2008 19.19
ninči pejd že enkrat pornjake snemat....prosm....
peddy
11. 09. 2008 18.08
spet ta antipatična baba na tv
Ledenk0
11. 09. 2008 18.05
fmarty, slabo bereš. ...na Kanal A prihaja 7. oktobra ob 21.45...
j a N
11. 09. 2008 18.04
pod ono sliko pa res ni NINA in ANA lol... vsaj nina se mi ne zdi nina no.. bomo vidl kašna bo nanizanka