Domača scena
Oglas

Urejena do zadnje dlačice. Dobesedno.

Ljubljana, 25. 05. 2009 11.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Časi bujnih grmov so definitivno minili, za lepo in vzdrževano obliko na intimnem predelu pa po zaslugi nove linije izdelkov MY BIKINI ni več nujen obisk kozmetičnega salona.

My Bikini
My Bikini FOTO:

Zadnje raziskave kažejo, da kar tri od štirih deklet, starih med 20 in 25 let, skrbi za izgled svojega intimnega predela. Nekatere zaradi higiene, druge zaradi boljšega počutja, tretje zaradi občutka večje privlačnosti. Časi bujnih grmov so definitivno minili, za lepo in vzdrževano obliko na intimnem predelu pa po zaslugi nove linije izdelkov MY BIKINI ni več nujen obisk kozmetičnega salona.


My Bikini
My Bikini FOTO:

Modelčki za oblikovanje intimnih frizuric MY BIKINI so novost na slovenskem in evropskem trgu. V celoti so bili zasnovani, oblikovani in izdelani v Sloveniji. Narejeni so iz naprednega in koži prijaznega TP materiala, na voljo pa so v štirih najbolj popularnih MY BIKINI oblikah tj. ''I“-brazilka, ''Y“-hudiček, ''V“-retro in ''S“-srček. Modelčki se odlikujejo z modno barvo ter premišljenim in praktičnim oblikovanjem tako samega izdelka kot tudi embalaže.


Oblikovanje intimne frizurice je že pred časom postalo del vsakokratne rutine britja in nege telesa. Vendar oblikovanje, predvsem pa vzdrževanje izgleda intimne frizurice sploh po pričevanjih žensk niti ni tako preprosto. Zaradi sključene drže telesa pod tušem ali v banji je bilo urejanje bikini predela doma doslej precej zamudno in nadležno, zaradi česar se je vedno več žensk odločalo za obisk kozmetičnih salonov, kjer pa vam za en sam obisk računajo več deset evrov, obiskovati pa jih je potrebno tudi večkrat mesečno. Z novimi modelčki MY BIKINI lahko zdaj svojo intimno frizurico dekleta neprimerno laže urejajo kar doma.


Če je namreč nekoč bila družba tista, ki je narekovala estetiko telesa, danes živimo v času, ko se slavi svobodno poigravanje z izgledom kot obliko izražanja posameznikove identitete. Še deset ali dvajset let nazaj bi se ob stanju intimnih frizuric muzalo tako staro kot mlado. Danes pa pogovor o bolj ali manj lepo oblikovanem intimnem grmičku lahko brez sramu nanese že ob jutranji kavi. A medtem, ko je praksa urejanja bikini predela med nežnejšim spolom že povsem sprejeta, se končno tudi zdi, da postaja tovrstno vse bolj kreativen tudi močnejši spol.

My Bikini
My Bikini FOTO:


Nakup je možen na vseh bolje založenih prodajnih mestih in v spletni trgovini Princesa.


Internet: www.mybikini.si


Informacije: info@mybikini.si

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni